Logo

Temsa

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod badi » Pon Apr 11, 2011 5:18 pm

Pa i oni od 5/6 godina u lasti izgledaju kao novi,zbog dobrog odrzavanja.I Lasta je uzela par Temsi ali izgleda da se tamo nisu dobro pokazale,...
badi
Član

Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 10:54 pm

Sponzor

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Pon Apr 11, 2011 5:41 pm

badi je napisao:Pa i oni od 5/6 godina u lasti izgledaju kao novi,zbog dobrog odrzavanja.I Lasta je uzela par Temsi ali izgleda da se tamo nisu dobro pokazale,...

Pa nisu kao i u Autobanatu se nisu bas nesto pokazale :wink:
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC
Student inženjerskog menadžmenta

Pridružio se: Pet Jan 28, 2011 6:35 pm

Postod badi » Pon Apr 11, 2011 9:06 pm

Kazem ti, samo se HD pokazao dobar u svojoj klasi...ostali NISTA!,,...a i sto se tice cene,znas kako kazu stariji...NISAM TOLIKO BOGAT DA KUPUJEM JEFTINE STVARI!...pa za 200 hiljada evra se moze naci dobra polovna Setra koja je sigurno bolja od svake Temse!
badi
Član

Postod Nibus-ja » Pon Apr 11, 2011 9:31 pm

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:
badi je napisao:Pa i oni od 5/6 godina u lasti izgledaju kao novi,zbog dobrog odrzavanja.I Lasta je uzela par Temsi ali izgleda da se tamo nisu dobro pokazale,...

Pa nisu kao i u Autobanatu se nisu bas nesto pokazale :wink:

Nisu se pokazale kad nisu imale dobro odrzavanje a pogledajte te iste temse u LITAS-Veoliji,GAGA-tursu,Jugoprevozu-Krusevac,Bortravelu :?: svakog dana gutaju stotine kilometara,NE GASE IH
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod alexandargh » Pon Apr 11, 2011 9:40 pm

Super su se pokazale one koje su održavane. Pa i Temse SD koje su dobro održavane u Autobanatu se prilično dobro drže.
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Pon Apr 11, 2011 9:51 pm

Drze se one ali pitanje je koliko ce jos dugo :?: One koje su odrzavane dobro izgledaju a ostale izgledaju jadno za svoje godine :?
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

Postod alexandargh » Pon Apr 11, 2011 9:59 pm

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Drze se one ali pitanje je koliko ce jos dugo :?: One koje su odrzavane dobro izgledaju a ostale izgledaju jadno za svoje godine :?

Pa, na neki način je i logično s obzirom na to kakvi su vozači u Autobanatu. Ja bih to sve raspustio, našao nekog ko zna da ceni i čuva autobus.
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Pon Apr 11, 2011 10:04 pm

alexandargh je napisao:
ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Drze se one ali pitanje je koliko ce jos dugo :?: One koje su odrzavane dobro izgledaju a ostale izgledaju jadno za svoje godine :?

Pa, na neki način je i logično s obzirom na to kakvi su vozači u Autobanatu. Ja bih to sve raspustio, našao nekog ko zna da ceni i čuva autobus.

I ja bih takodje veruj mi ali oni sami napustaju nece ljudi da voze u propaloj firmi i oni koji ostanu rado bih napustili da imaju gde da odu. Da neskrecemo sa teme u svakom slucaju mogu Temse i da budu dobri autobusi kad bi se bar malo vise vodilo racuna o njima :wink:
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

Postod badi » Pon Apr 11, 2011 10:28 pm

Dajte ljudi o cemu vi pricate,pa samo se cini da one peglaju kilometre bez problem,pa ako moze neko nek se raspita u nekoj firmi kolike troskove imaju za Temse,pa potrosnja temse safari je preko 30litara,kvarovi sa elektronikom su gotovo svakodnevni,....to nema veze sa cuvanjem.Evo ujak mi je neki dan isao iz Hr i na granici mu se upale sve lampice i bus izgubi snagu,...i na kraju ga je resetovao na sklopku i sve se vratilo u normalu,to se cesto desava,a bus mu je jedan od ocuvanijih,ali se opet desavaju kvarovi sa strujom jako cesto.
badi
Član

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Pon Apr 11, 2011 10:34 pm

Pa sad oko ima dosta boljih autobusa koji trose vise nego temsa ali tu se stvarno slazem sa tobom Temsa ima losu elektroniku ali sta se moze koliko para toliko muzike. Primecivao sam kod Temse da joj cesto crkavaju razna svetla na autobusu,sijalice su im loseg kvaliteta :?
Image
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

Postod badi » Pon Apr 11, 2011 10:38 pm

Pa sta mislite zasto ni jedan manji privatnik, kojem je cilj da ostane u poslu a ne da opljacka firmu, ne kupuje Temse!
badi
Član

Postod ILIJA BOGOJEVIC » Pon Apr 11, 2011 10:43 pm

Neznam ?:wink:
Image
Korisnikov avatar
ILIJA BOGOJEVIC

Postod Mustafa YJM » Pon Apr 11, 2011 10:46 pm

Autoprevoz Banja Luka je ljetos vozio vandrednu u Švedsku sa Safari HD !
Korisnikov avatar
Mustafa YJM
Član

Pridružio se: Ned Feb 07, 2010 3:38 pm

Postod Nibus-ja » Uto Apr 12, 2011 8:30 am

badi je napisao:Pa sta mislite zasto ni jedan manji privatnik, kojem je cilj da ostane u poslu a ne da opljacka firmu, ne kupuje Temse!

Nije tacno ovo sto kazes uzmi primer Bortravela,manji je privatnik i gledaj na BAS-u svakog dana 2 temse rade beograd,evo ti primer u Nisu Majdanpek :arrow: Nis radi temsa 5 dana zaredom od LITAS-Veolije,ako sledece nedelje uskoci intouro,ili man-regio ako ne temsa je standardna
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod badi » Uto Apr 12, 2011 1:40 pm

Dobro,samo sam izneo svoje misljenje i par cinjenica,..videcemo posle par godina ko je bio u pravu.A u tome i jeste problem,neka serija Temse bude dobro uradjena,a neka je krs nad krsevima,...to se ne desava ozbiljnijim proizvodjacima.
badi
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki