negas je napisao:Da, da, njih zaboravih. Dosta su se dobro drzali, ali ih ne videh skoro, ali svo vreme su radili i dosta su pouzdani, jer sam ih stalno vidjao na KOP-KG-BG
Зар није један икарбус био 401 па су му ставили маску од ик-412
negas je napisao:Da, da, njih zaboravih. Dosta su se dobro drzali, ali ih ne videh skoro, ali svo vreme su radili i dosta su pouzdani, jer sam ih stalno vidjao na KOP-KG-BG
negas je napisao:Conte, promasio si godinu. 95-te je izasao prototip napravljen za Litas i predstavljen je na sajmu u Martu. Posle njega dolaze svi ostali, medju prvima je odmah uzeo Nis-ekspres dva, pa svi ostali, Jedinstvo, Jugekspres i td...Inace, imam snimljene te dogadjaje na VHS kaseti, pa cu da postavim kad prebacim na HDD.
Generalno na zalost, ni IK-401-ca zbog opste besparice nije bilo mnogo proizvedenih i mogu se izbrojati sigurno. Ne verujem da ih ima vise od 100, mozda je i to mnogo. A ik-412ca na prstima ruku, jedan u Mup, jedan u Streli u FMP-u, dva u Litasu, i ja ne videh više njih. Užas. Za to je kriva Lasta![]()
![]()
Odusevio me je samo vozac Laste kada mi je rekao da je 401-kecom radio nekoliko godina Pariz, bez ijedne zamerke !!!

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju