Logo

Neobus

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Sloba » Sub Nov 22, 2008 2:12 pm

I za kraj jedan Neobus 407VT spreman za lepljenje dekala Bečejprevoza
Image
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Sponzor

Postod Krle » Sub Nov 22, 2008 2:16 pm

Kako je "mocno" izgledao.... :D
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod volvos » Sub Nov 22, 2008 2:16 pm

Meni su bili lepi za to vreme,secam se kad su stigli u Becejprevoz ovi njihovi naravno
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod ik404 » Sub Nov 22, 2008 5:17 pm

Super slike :) , ne samo za to vreme, meni i danas izgledaju lepse, narocito prednja stena, od danasnjih, a ovi sa MB sasijom su bili odlicni autobusi!
Svaka cast, Slobo, ako ima jos slika ovih starijih Autokaroserija i Neobusa ubaci na forum :wink: ...
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Sloba » Sub Nov 22, 2008 5:21 pm

ik404 je napisao:Super slike :) , ne samo za to vreme, meni i danas izgledaju lepse, narocito prednja stena, od danasnjih, a ovi sa MB sasijom su bili odlicni autobusi!
Svaka cast, Slobo, ako ima jos slika ovih starijih Autokaroserija i Neobusa ubaci na forum :wink: ...

Hvala, nažalost nema ništa više, ali čim nabavim, postaviću. :wink:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod petar » Sub Nov 22, 2008 8:26 pm

znali neko makra okvirni podatak za ove neobuse sto su radjeni na mercedesovim sasijama koliko je njih na mb sasiji odradjeno.
Korisnikov avatar
petar
Član

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 6:31 pm

Postod Sloba » Sub Nov 22, 2008 10:11 pm

Na MB šasiji ih je bilo 10 ali sa MB motorom ih je bilo puno(na Neobus šasiji)

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod ОСТОЈА » Pon Nov 24, 2008 8:50 am

negas je napisao:
NEOBUS_PR je napisao:
volvos je napisao:Kakav CKD ? :oops:

Нисам инжењер (на срећу), али овако су ми објаснили.

A sto, sta nama hvali? nedostaje... :( :lol:

Ма ништа Боро, то је интерни фазон овде у фабрици, стално завитлавамо једни друге у вези с тим чији је факултет интелектуалнији :P
ОСТОЈА
Rukovodilac prodaje

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 1:33 pm

Postod cone » Pon Nov 24, 2008 9:30 am

Sloba je napisao:I jedan nepoznat:
Image

Nije nepoznat. To je Topolatrans. :wink:
A, ako bolje pogledate, iza se nalazi VT za Niš-Ekspres!
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod cone » Pon Nov 24, 2008 9:38 am

Krle je napisao:Mmmm, a ako neki domaci prevoznik hoce da ga kupi, kakva je u tom slucaju "carinska politika"?

Za vikend sam se raspitao kod generalnog direktora, rekao je da predstoji potpisivanje konačnog ugovora sa VDL-om gde će biti definisani i uslovi prodaje za tržište Srbije i svi preferencijali. Trenutno još nisu definisani brojčano i procentualno. U svakom slučaju, prva dva montirana CKD-a će ostati u Srbiji, a kako stoje stvari i sledećih 25 komada bi trebalo da već imaju svog kupca ovde. Više detalja o ovome ću moći da vam kažem kada se potpiše ugovor.
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Postod Nibus-ja » Pon Nov 24, 2008 1:06 pm

Sloba je napisao:
ik404 je napisao:Super slike :) , ne samo za to vreme, meni i danas izgledaju lepse, narocito prednja stena, od danasnjih, a ovi sa MB sasijom su bili odlicni autobusi!

Hvala, nažalost nema ništa više, ali čim nabavim, postaviću. :wink:

Slobo molim te pronjuskaj malo i nadji,TREBALO bi da postoje SLIKE PIROTSKIH AUTOTRANSPORTOVIH narocito na MB sasiji je bilo cini mi se 1 ili 2 SIVA sa njihovom kolor ShEMOM a bilo je i BELE BOJE sa NJIHOVOM kolor Shemom. MOLOIM TEEEEEEEEEE :cry: :cry:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod cone » Pon Nov 24, 2008 1:34 pm

Ja mislim da ima samo jedna fotografija objavljena u Info-TOK časopisu, ali nisam siguran da se radi o Autotransport Pirot. Imao je neke kose crte na stranicama, mislim da je neka žuta kombinacija u pitanju.
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Postod Nibus-ja » Pon Nov 24, 2008 1:59 pm

cone je napisao:Ja mislim da ima samo jedna fotografija objavljena u Info-TOK časopisu, ali nisam siguran da se radi o Autotransport Pirot. Imao je neke kose crte na stranicama, mislim da je neka žuta kombinacija u pitanju.

Zuta,oker,braon kombinacija.CONE mozes li da skeniras tu sliku i da je OKACIS :?: MOLIM TE :cry:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Krle » Pon Nov 24, 2008 7:03 pm

cone je napisao:
Krle je napisao:Mmmm, a ako neki domaci prevoznik hoce da ga kupi, kakva je u tom slucaju "carinska politika"?

Za vikend sam se raspitao kod generalnog direktora, rekao je da predstoji potpisivanje konačnog ugovora sa VDL-om gde će biti definisani i uslovi prodaje za tržište Srbije i svi preferencijali. Trenutno još nisu definisani brojčano i procentualno. U svakom slučaju, prva dva montirana CKD-a će ostati u Srbiji, a kako stoje stvari i sledećih 25 komada bi trebalo da već imaju svog kupca ovde. Više detalja o ovome ću moći da vam kažem kada se potpiše ugovor.

Hvala na odgovoru, nadam se i da ce konacan obradovati sve potencijalne kupce :D
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod cone » Uto Nov 25, 2008 9:31 am

Nibus-ja je napisao:
cone je napisao:Ja mislim da ima samo jedna fotografija objavljena u Info-TOK časopisu, ali nisam siguran da se radi o Autotransport Pirot. Imao je neke kose crte na stranicama, mislim da je neka žuta kombinacija u pitanju.

Zuta,oker,braon kombinacija.CONE mozes li da skeniras tu sliku i da je OKACIS :?: MOLIM TE :cry:

Hoću, samo da nađem taj časopis. Inače, fotografija je crno-bela, zato sam rekao da "mislim da je žuta". :lol:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki