ik404 je napisao:Super slike, ne samo za to vreme, meni i danas izgledaju lepse, narocito prednja stena, od danasnjih, a ovi sa MB sasijom su bili odlicni autobusi!
Svaka cast, Slobo, ako ima jos slika ovih starijih Autokaroserija i Neobusa ubaci na forum...

negas je napisao:NEOBUS_PR je napisao:volvos je napisao:Kakav CKD ?
Нисам инжењер (на срећу), али овако су ми објаснили.
A sto, sta nama hvali? nedostaje...![]()
Krle je napisao:Mmmm, a ako neki domaci prevoznik hoce da ga kupi, kakva je u tom slucaju "carinska politika"?

Sloba je napisao:ik404 je napisao:Super slike, ne samo za to vreme, meni i danas izgledaju lepse, narocito prednja stena, od danasnjih, a ovi sa MB sasijom su bili odlicni autobusi!
Svaka cast, Slobo, ako ima jos slika ovih starijih Autokaroserija i Neobusa ubaci na forum...
Hvala, nažalost nema ništa više, ali čim nabavim, postaviću.
cone je napisao:Ja mislim da ima samo jedna fotografija objavljena u Info-TOK časopisu, ali nisam siguran da se radi o Autotransport Pirot. Imao je neke kose crte na stranicama, mislim da je neka žuta kombinacija u pitanju.
cone je napisao:Krle je napisao:Mmmm, a ako neki domaci prevoznik hoce da ga kupi, kakva je u tom slucaju "carinska politika"?
Za vikend sam se raspitao kod generalnog direktora, rekao je da predstoji potpisivanje konačnog ugovora sa VDL-om gde će biti definisani i uslovi prodaje za tržište Srbije i svi preferencijali. Trenutno još nisu definisani brojčano i procentualno. U svakom slučaju, prva dva montirana CKD-a će ostati u Srbiji, a kako stoje stvari i sledećih 25 komada bi trebalo da već imaju svog kupca ovde. Više detalja o ovome ću moći da vam kažem kada se potpiše ugovor.
Nibus-ja je napisao:cone je napisao:Ja mislim da ima samo jedna fotografija objavljena u Info-TOK časopisu, ali nisam siguran da se radi o Autotransport Pirot. Imao je neke kose crte na stranicama, mislim da je neka žuta kombinacija u pitanju.
Zuta,oker,braon kombinacija.CONE mozes li da skeniras tu sliku i da je OKACISMOLIM TE

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju