cone je napisao:Nibus-ja je napisao:cone je napisao:Ja mislim da ima samo jedna fotografija objavljena u Info-TOK časopisu, ali nisam siguran da se radi o Autotransport Pirot. Imao je neke kose crte na stranicama, mislim da je neka žuta kombinacija u pitanju.
Zuta,oker,braon kombinacija.CONE mozes li da skeniras tu sliku i da je OKACISMOLIM TE
Hoću, samo da nađem taj časopis. Inače, fotografija je crno-bela, zato sam rekao da "mislim da je žuta".

cone je napisao:Početkom 90-tih godina, raspadom SFRJ i Zdruene Industrije Vozila TAM, novosadska Autokaroserija je sama krenula u osvajanje segmenta međugradskih i turističkih autobusa. Jo pre nego to je predstavila svoj prvi serijski međugradski autobus na sajmu u Beogradu 1993. (zlatne boje, kupio ga 7. juli iz apca), Autokaroserija je napravila nekoliko ovakvih međugradskih autobusa na asiji mađarskog Csepela. Jedan od ovih i danas saobraća u Rumi, a jedan je izvezen u rusku Kalugu.
Original foto: Neobus
momir je napisao:cone je napisao:Početkom 90-tih godina, raspadom SFRJ i Združene Industrije Vozila TAM, novosadska Autokaroserija je sama krenula u osvajanje segmenta međugradskih i turističkih autobusa. Još pre nego što je predstavila svoj prvi serijski međugradski autobus na sajmu u Beogradu 1993. (zlatne boje, kupio ga 7. juli iz Šapca), Autokaroserija je napravila nekoliko ovakvih međugradskih autobusa na šasiji mađarskog Csepela. Jedan od ovih i danas saobraća u Rumi, a jedan je izvezen u rusku Kalugu.
Original foto: Neobus
A šta radi znak Avtomontaže Ljubljana na njegovom nosu.
momir je napisao:A šta radi znak Avtomontaže Ljubljana na njegovom nosu.

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju