negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
s215hdh je napisao:Nema problema, Bojana. Zato sam ti i rekao sada da prebacis, jer je Renault - Iveco sada Irisbus... Tako da ovde i pripadaju
Svaka cast za slike i ove i ostale, aktivirala si se malo sa slikama, svaka cast, to se cenisamo napred
crobus je napisao:s215hdh je napisao:Nema problema, Bojana. Zato sam ti i rekao sada da prebacis, jer je Renault - Iveco sada Irisbus... Tako da ovde i pripadaju
Svaka cast za slike i ove i ostale, aktivirala si se malo sa slikama, svaka cast, to se cenisamo napred
Irisbus su do prošle godine bili Iveco-Karosa-Renault, no Renault je istupio zbog povezanosti njihovih kamiona s Volvo kamionima tako da Irisbus danas čini Češko-Talijanska kombinacija Karosa-Iveco.

Stefan Bgd je napisao:E to novo čudo sam pre neki dan video na Gazeli i ne stigoh da ga uhvatim.Samo,nigde ne piše naziv prevoznika,malo mi nejasno...U svakom slučaju,svaka čast za slike,nadam se da ćemo uskoro saznati ko ga je kupio.

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju