Logo

Mercedes - novi modeli

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Sashco » Pon Dec 13, 2010 8:35 pm

Goran sk je napisao:Nenade to sam i ja pomislio ... a ne bi bilo lose da se vidi kako bi to izgledalo :wink:
Kasno sam video ovu temu - evo sklepao sam nešto, brzinski. Gorane svaka čast za originalnu fotografiju!
Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Sponzor

Postod Nele Nibus » Pon Dec 13, 2010 9:14 pm

Sashco je napisao:
Goran sk je napisao:Nenade to sam i ja pomislio ... a ne bi bilo lose da se vidi kako bi to izgledalo :wink:
Kasno sam video ovu temu - evo sklepao sam nešto, brzinski. Gorane svaka čast za originalnu fotografiju!
Image

Uh kako je odlicno ispalo sa ovim starim dobrim Nis ekspresovim logom. Svaka cast :wink:
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Nibus-ja » Uto Dec 14, 2010 2:58 pm

Nenad_KM je napisao:
Sashco je napisao:
Image

Uh kako je odlicno ispalo sa ovim starim dobrim Nis ekspresovim logom. Svaka cast :wink:

ovo bi trebalo da se posalje u ekspres pa da vide na sta bi im licili troosovinci prvo a posle i ostali koje su UCRNILI :evil:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod negas » Uto Dec 14, 2010 3:09 pm

U bravo, bravo, a zamislite kad ona crna boja izbledi na leto, bice prava mrtvacka...

Svaka cast Gorane jos jednom, ja u prvi mah pomislih neki polovni upao u najbuse...ali neka, samo ovakva shara na najnovije, rabili bi ga!!!

A SAJKU posebne cestitke na logou... :shock:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod boyan92 » Uto Dec 14, 2010 6:39 pm

Mogli bi da promene vise logo Nis ekspresa, ovaj je zastareo i ruzan.
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Postod Nele Nibus » Uto Dec 14, 2010 9:05 pm

boyan92 je napisao:Mogli bi da promene vise logo Nis ekspresa, ovaj je zastareo i ruzan.

Zasto ruzan? Promenili su i stavili onaj odvratni latinicni spomenik logo. Zapamti ovaj je logo bio i ostao bar meni kao graficaru najbolji i najoriginalniji.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod ik404 » Uto Dec 14, 2010 9:09 pm

Nenad_KM je napisao:
boyan92 je napisao:Mogli bi da promene vise logo Nis ekspresa, ovaj je zastareo i ruzan.

Zasto ruzan? Promenili su i stavili onaj odvratni latinicni spomenik logo. Zapamti ovaj je logo bio i ostao bar meni kao graficaru najbolji i najoriginalniji.

Tacno! Iza njega su godine, tradicija... Nema razloga da se menja! Ovo sto je uradio Sale je idealno... uz minimalne korekcije, a mozda i ne... :wink: Sjajno!
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Nele Nibus » Uto Dec 14, 2010 9:11 pm

ik404 je napisao:
Nenad_KM je napisao:

Tacno! Iza njega su godine, tradicija... Nema razloga da se menja! Ovo sto je uradio Sale je idealno... uz minimalne korekcije, a mozda i ne... :wink: Sjajno!

Nije trebalo uopste da se koriguje a oni se napravili pametni pa malo za promenu stavili onaj grozni latinicni + odvratnu crnu traku. Sad ni na sta ne lici i svi vozaci kazu da je uzasan logo. Bolje da je ostao stari tradicionalni.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod boyan92 » Uto Dec 14, 2010 9:23 pm

Da ali ovaj Logo mi je bas jednostavan , ko da je dete na papiru iseklo slova i preko toga preslo sa bojom.
Meni se nesvidja , to je moje misljenje.
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Postod Nele Nibus » Uto Dec 14, 2010 9:31 pm

boyan92 je napisao:Da ali ovaj Logo mi je bas jednostavan , ko da je dete na papiru iseklo slova i preko toga preslo sa bojom.
Meni se nesvidja , to je moje misljenje.

Tako je i pravljen, zapravo kalup je uradjen pa se zalepi i ofarba se. Ali po meni nije ni malo jednostavan za razliku od sadasnjeg logoa koji je svu tradiciju upropastio koliko je ruzan, inace ne volim latinicu, za mene je cirilica najbolja a ovo je Srbija i trebali bi da se drzimo naseg pisma, a ne da nam se namece latinica :evil:

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod boyan92 » Uto Dec 14, 2010 9:41 pm

Ja nisam rekao da mi se svidja novi Logo , cirilicu volim vise nego latinicu , i podrzavam to da sve sto moze i treba da se pise cirilicom.
Ali jednostavno ovaj logo stari mi je previse industrijski , ko da ga je neko cisto radi reda uradio.
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Postod Nele Nibus » Uto Dec 14, 2010 9:43 pm

boyan92 je napisao:Ja nisam rekao da mi se svidja novi Logo , cirilicu volim vise nego latinicu , i podrzavam to da sve sto moze i treba da se pise cirilicom.
Ali jednostavno ovaj logo stari mi je previse industrijski , ko da ga je neko cisto radi reda uradio.

Nisam ja mislio bas na to da se tebi svidja logo, ali kazes trebali bi da promene, a oni ga promenili za duplo gori i jednostavniji bar po meni. Ovaj logo sam obozavao kad sam bio klinac. Inace je slican bio i 90-tih samo sto slova ekspres unutar NIS nisu bila crvena nego crna i nije bio zakosen font nego ravno.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod boyan92 » Uto Dec 14, 2010 9:47 pm

Glupo je o tome uopste i raspravljati ,ukusi su razliciti. :D
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Postod Nele Nibus » Uto Dec 14, 2010 9:51 pm

boyan92 je napisao:Glupo je o tome uopste i raspravljati ,ukusi su razliciti. :D

To jeste, sad malo pravimo off topic ali ni vozacima se ne svidja novi logo i crna traka. Kazu ljudi lici sa natpisom na spomenik a da ne gledamo natpis na Albansku zastavu. Jedan vozac kaze ko li im dade tu ideju Bog ga ubio.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Goran sk » Sre Dec 15, 2010 8:26 pm

Novi logo mozda ne bi ni izgledalo lose da nije one crne boje,a ne bi bilo lose da neki dezajner uradi neke nove seme koje bi pasale na imidja Ekspresa , a dok to nebude evo jedan Travego iz Turske u Ohridu :D
Image
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki