negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
s215hdh je napisao:JA licno ne volim tako te detelje koji nisu simetricni ili mi jako odudaraju. Recimo ta nepravilnost u dizajnu sodersajbne sto se na desno krivi i slicno. A ne znam, stvarno mi ne deluje sigurno i pouzdano... a nije mi ni lep autobus...
s215hdh je napisao:JA licno ne volim tako te detelje koji nisu simetricni ili mi jako odudaraju. Recimo ta nepravilnost u dizajnu sodersajbne sto se na desno krivi i slicno. A ne znam, stvarno mi ne deluje sigurno i pouzdano... a nije mi ni lep autobus...
crobus je napisao:Ne mogu se nikako složiti da je ovo drugorazredni autobus.. Možda se nekome ne sviđa njegov dizajn, ali Solaris je jako uspješna Poljska firma koja napreduje iz dana u dan.. Na polju gradskih autobusa su u Njemačkoj vrlo prodavani te sve više Njemačkih gradova mjenja Mercedese i MAN-ove za Solarise..
Inače, vlasnik tvrtke je bio dugogodišnji radnik u Neoplanu te je 90-ih odlučio otvoriti ovu tvornicu koja je u 10 godina postigla uspjeh kakvom se malo tko nadao..
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju