negas je napisao:Imao ih svojevremeno Borprevoz jedno 7-8 komada sigurno...
Borprevoz ih je imao 3 ili 4 komada,ali su cesto bile farbane pa ti se zbog toga cini da je broj bio duplo veci.Imas li neke slike od njih?

negas je napisao:Imao ih svojevremeno Borprevoz jedno 7-8 komada sigurno...
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sanos_a je napisao:sasa-74 je napisao:Tam 260 A 119
moguce da je tam ako mu je menjan krov
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sanos_a je napisao:i ja mislim da je tam i najverovatnije mi je ugradjena nova prednica i nova vrata
sasa-74 je napisao:sanos_a je napisao:i ja mislim da je tam i najverovatnije mi je ugradjena nova prednica i nova vrata
baš to i ubačen je mercedes motor pošto nema više ususa za hladjenje bočno .
sasa-74 je napisao:sanos_a je napisao:i ja mislim da je tam i najverovatnije mi je ugradjena nova prednica i nova vrata
baš to i ubačen je mercedes motor pošto nema više ususa za hladjenje bočno .
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost