Reportaže članova sa putovanja.
Odgovori

Vicenza, Gradski prevoz u Vicenzi

Uto Mar 09, 2010 7:11 pm

Bila je to nedelja, 7.3.2010, probudio sam se, i predosetio da će mi se nešto lepo desiti tog dana.. Malo kasnije, ćale se vraća iz fudeks-ove garaze, i kaže mi idem za Vićencu veceras :) I tako, odlučio i ja da krenem, jer do sada nikad u Vićenci nisam bio...
Sa BAS-a, peron 38 smo krenuli u 19:30h, prva pauzica je bila posle granice na ulazu u Hrvatsku, usput su bili filmovi, muzika, osveženje, čokoladice, kafe kako za mene tako i za ostale putnike, samo što sam ja bio stjuard u autobusu umesto ćaleta i njegovog kolege... Lepo smo putovali kroz Hrvatsku, putevi odlicni, kada smo prolazili pokraj Slavonskog Broda, pokazao mi ćale odakle ga je nešto pre nove godine slikao naš član foruma Mate :) I tako, stigosmo na Slovensku granici, pošto od Slovenaca kreće EU, tu je bila velika kontrola, kao po običaju.. Jednu ženu i jednog muskarca su vratili sa granice, jer kao zena nije imala dovoljno novaca da udje u EU, a za ovog coveka ne znam tačan razlog. Kada smo prosli granicu, ja sam brže bolje pobegao u krevet, da ga ćale ne bi zauzeo :D Posto na Setri nije fabricki krevet, bilo je prilicno hladno u njemu, ali ja sam se lepo ususkao, tako da sam manje-više lepo spavao uz poneke trzajeve :) Inače granicu smo prešli nesto posle 02.00h, i ja sam se probudio ujutru u Vićenci nešto posle 8h, naspavan :)
Dan je bio odlican za šetnju kroz lepe ulice, parkove, trgove Vićence...
Tako da sam ja dosta vremena šetao i razgledao ovaj prelepi grad.. Inače imali smo 9h slobodnog vremena...
Image
Toliko za ovaj obilan uvod :)
Zatim ću prestaviti SETRU, pa onda sve ostalo. :wink:

Uto Mar 09, 2010 7:14 pm

Svaka ti cast. Jedva cekam ostale slike... :D

Uto Mar 09, 2010 7:16 pm

SAKIBOY je napisao:Svaka ti cast. Jedva cekam ostale slike... :D

Hvala Saki, baš sam se razvezao, ali ako, ako :D

Uto Mar 09, 2010 7:19 pm

A evo i Setrice, za koju moram da kažem da je sasvim korektan auto, što se tiče udobnosti, konfora i izgleda...
Na početku zajedno poziramo :)
Image
A onda sam je ostavio samu, pošto je "pozerka" i voli da se slika :D
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Uto Mar 09, 2010 8:12 pm

Ekstra, druze... samo tako nastavi!!! ZAvidim ti na ovom putu!

Uto Mar 09, 2010 8:17 pm

s215hdh je napisao:Ekstra, druze... samo tako nastavi!!! ZAvidim ti na ovom putu!

Hvala druze, opravdaću očekivanja... Pa se nadam, sledecu reportazu da pravim u Wieni :)

Uto Mar 09, 2010 8:18 pm

Samo da napomenem, na Engleskom je Vienna, a na Nemačkom je Wien. Wiena ne postoji. :wink:
No, da ne skrećem s teme, otkud rukom pisana tabla?

Uto Mar 09, 2010 8:25 pm

Sloba je napisao:Samo da napomenem, na Engleskom je Vienna, a na Nemačkom je Wien. Wiena ne postoji. :wink:
No, da ne skrećem s teme, otkud rukom pisana tabla?

Znaju ljudi da sam mislio na Beč, tako da nisi morao da ispravljas ;)
Zurili, pa zaboravili orginal tablu, pa morali da se snalazimo ;)

Uto Mar 09, 2010 9:06 pm

Svaka cast Pex :wink: Koliko je bilo putnika i ima li vise posla(putnika) na redovnim linijama otkako su ukinute vize?

Uto Mar 09, 2010 9:32 pm

Jovan je napisao:Svaka cast Pex :wink: Koliko je bilo putnika i ima li vise posla(putnika) na redovnim linijama otkako su ukinute vize?

Hvala Jovane. Koliko ja znam, ima malo više putnika kod svih, ali još uvek nije to, to.

Re: Vicenza, Gradski prevoz u Vicenzi

Uto Mar 09, 2010 10:37 pm

Posle doručka sam seo na suvozačevo sediste i slikao gradske autobuse koje prolaze kroz ovaj deo stanice, inače pretežno se voze Mercedes Integro, Setra 417 UL, 415 UL, video sam poneki Citaro, kao i Setre 300 gradske naravno, sa harmonikom, a i kratke :wink:
Evo par slika:
Ovih Integra ima mali milion, i svi su u istoj boji
Image
Image
Zatim jedne od mnogobrojnih S 417 UL
Image
Image
Citaro, njih sam video svega par komada ;)
Image
Ovima ni ne znam tačne oznake
Image
Image
Image

Uto Mar 09, 2010 11:26 pm

Baš ti je ružno bilo, toliko da bi i ja volio da i meni bude tako ružno. :D

Sre Mar 10, 2010 9:38 pm

Jedna Setra 300, ne znam tačnu oznaku, veoma simpatična :)
Image
Image
Image
Još jedan od mnoštva Integra
Image
I još jedna Setra :)
Image

Čet Mar 11, 2010 10:40 am

PEX je napisao:Jedna Setra 300, ne znam tačnu oznaku, veoma simpatična :)
Image

319UL
PEX je napisao:Image

SG321UL
:wink:

Re: Vicenza, Gradski prevoz u Vicenzi

Čet Mar 11, 2010 8:32 pm

Image
Man
Image
Ulaz u stari grad Vićence
Image