Evo malo i ja da doprinesem ovoj temi, pa evo ovako skorman ucinak isao sam 13 godina na zlatibor uglavnom u u letnjem periodu,i evo ovako svima bih preporucio ko ne voli more,da leto provede svoje vreme tamo,sto zbog malih cena privatnog smestaja,klope ,i provoda sto zbog lepote prirode,mada zadnjih par godina se urbanizovalo to naselje,tako da polako gubi onaj svoj prirodni sarm....Za tih 13 godina upoznao sam da kazem svaki cosak te planine,posto dosta volim da istrazujem ,a i uvek sam imao dobro drustvo,presli smo skoro sva brda ,doline recice itd, izuzev vrha Tornik,koji nije jos 100% bezbedan za slobodno pesacenje zbog posledica nato bombardovanja...
Uz to obilazak sarganske osmice ,3 puta,odlazak u drvengrad 3 puta i obilasci raznih znacajnih mesta za veoma nisku cenu ,cine Zlatibor ozbiljnim konkurentom za izbor mesta vaseg letovanja.
Da napomenem ko voli kupanje ,na raspolaganju vam je mnogo bazena,cak i sa morskom vodom,tako da i to mozete sebi da priustite,za veoma male pare ...
Znaci ko voli prirodu ,odlicnu hranu i smestaj i sve to za skromnu novcanu potrebu preporucujem mu Zlatibor