Reportaže članova sa putovanja.
Odgovori

Letovanja i Zimovanja

Sre Avg 10, 2011 5:47 pm

U ovoj temi cemo diskutovati o letovanjima i zimovanjima:
Gde ste bili?
Gde vam je bilo najlepse?
Zanimljivosti,preporuke

Sre Avg 10, 2011 5:59 pm

Ajd' da ja započnem. Letovao sam samo u Crnoj Gori, uglavnom u Čanju. Ništa posebno, ne volim more ni leto, al' pristojno je mesto. Kamenita plaža, mirno. Uvek se može ući na brodić i otići na izlet do Budve i Petrovca.

Zimovanje proteklih 5 godina provodim na Kopaoniku, stvarno fenomenalna planina. Skijanje mi je jedan od omiljenih sportova. Staze su stvarno mnogobrojne i raznovrsne, ima ih za svakoga. Jedino što varira je cena ski pass-a koja svake godine raste zbog rasta evra, al' ono stvarno vredi doživeti. :)

Sre Avg 10, 2011 6:04 pm

Ja sam ovo leto odlucio da provedem u Hrvatskoj.
Jako lepa zemlja ima da se vidi mnogo toga i ne moze se sve obici za 10 dana.
Ja sam bio u Vodicama, Sibeniku ,Solarisu. Lako je doci ima odlican autoput.
Cene su uglavnom za 30% vece nego ovde.
Evo slika iz Vodica :
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sre Avg 10, 2011 6:18 pm

Ja vise volim letovanja!
Bio sam svuda na crnogorskom primorju! Ako ste mladi, zelite da se extra provedete, malo da platite, a da izbegnete fenseraj Budve onda je moja preporuka Sutomore! Smestaj 5-7e, a cene kao kod nas! Sve mladi, cure extra :) Budva je extra uvece, sve vrvi od ljudi, diskoteke na otvorenom, cene su malo jace, ali ko voli guzvanjac za njega je Budva extra a njena mana je losija plaza ali tu su Becici sa extra plazom! Sve popularniji je H.Novi spoj starog i novog dela, dosta mesta za izlaske i nije skupo ( bar kad sam ja bio)
Sto se tice Grcke bio sam u Paraliji i Krfu! paralija manje vise tipicno grcko letovaliste, dok je Krffffffffff do yaya! Jednom recju magicno ostrvo! Toliko prirodnih lepota, kulturno istorijskih znamenitosti, prelep grad KRF... Vredi svaki euro! Sl godine Boze zdravlja idem na Zakintos pa cu javiti kako je bilo :)

Sre Avg 10, 2011 6:22 pm

Bio sam jednom u sutomoru i jednom u budvi , sto se tice provoda vrh,ovo ostalo mi se ne svidja .
U Grckoj sam bio u Atini i ostrvu Kefalonija, sl. godine planiram na Zakintos, tamo mi brat zivi i radi kao vodic. Grcka mi je extra.

Sre Avg 10, 2011 6:41 pm

I kako je bilo u Hrvatskoj,jesi imao nekih probelma?Pitam jer bih ja sledece godine trebao da idem nekih 15-tak dana u Rovinj,ali nisam siguran kakav cu se vratiti nazad...

Sre Avg 10, 2011 7:01 pm

Moja keva je sa kumom bila dva puta u Rovinju, nikakvih problema nisu imali. Divno su se provele, kažu nikad više u Crnu Goru. Tako da Džo, trebalo bi da si bezbedan. :wink:

Evo malo slika sa Kopaonika:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Sre Avg 10, 2011 7:39 pm

Pa bilo je full, svuda smo isli sa BG tablicama, bilo smo u vodicama jedini sa nasim tablama , kako imamo nove tablice vise i ne obracaju paznju , a i kako je pocela ova e.kriza stranci slabije dolaze,i onda su shvatili da im samo mi mozemo spasiti sezonu.
Izlazio sam po njihovim kaficima, slusa se uglavnom nasa muzika.
More je vrh , mnogo lepse nego crnogorsko kao i plaze.
Samo su preskupi. Ja imam dole kucu pa nisam placao smestaj .
Evo i par slika iz Solarisa koji je fenomenalan :
Image
Image

Sre Avg 10, 2011 8:06 pm

Pre par godina sam bio u Grckoj na ostrvu Kefalonija .
To je jedno od najlepsih mesta gde sam bio.Ostrvo je puno netaknute prirode , more cisto, ogroman izbor plaza, nema guzve ,pravo hedonisticko mesto.
Ja sam bio u Mestu Liksuri ,koji je drugi najveci grad na tom ostrvu.
Do ostrva se ide trajekom i voznja traje oko 4 sata. Mi smo zaplovili iz Patre,jer smo morali da idemo prvo do Atine pa tek onda da nastavimo put.
Evo par slika sa osrtva:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sre Avg 10, 2011 8:24 pm

Bojane, si ovo ti slikao? Ako jesi, slike su fenomenalne. :shock:

Sre Avg 10, 2011 8:40 pm

Ma to su slike sa ostrva sa fejsa, jer ja te slike imam samo izradjene. Veruj mi da tamo nije tesko da slike ispadnu dobre.

Sre Avg 10, 2011 8:41 pm

Da, vidi se. Lepo jako izgleda, iako ne volim more i leto, tamo bih rado išao. :D

Sre Avg 10, 2011 8:44 pm

Tamo je vrh.
Za provod tu i tamo ima par diskoteka ,ali nista specijalno, ali zato dusu dalo za odmaranje i uzivanje.

Sre Avg 10, 2011 8:57 pm

Evo par slika iz Čanja. I ovde imaju dve diskoteke ili tako nešto, ja sam preskočio to jer ne slušam takvu muziku, al' su dva druga išla.

Image

Image

Image

Image

Image

Sre Avg 10, 2011 10:22 pm

Evo malo i ja da doprinesem ovoj temi, pa evo ovako skorman ucinak isao sam 13 godina na zlatibor uglavnom u u letnjem periodu,i evo ovako svima bih preporucio ko ne voli more,da leto provede svoje vreme tamo,sto zbog malih cena privatnog smestaja,klope ,i provoda sto zbog lepote prirode,mada zadnjih par godina se urbanizovalo to naselje,tako da polako gubi onaj svoj prirodni sarm....Za tih 13 godina upoznao sam da kazem svaki cosak te planine,posto dosta volim da istrazujem ,a i uvek sam imao dobro drustvo,presli smo skoro sva brda ,doline recice itd, izuzev vrha Tornik,koji nije jos 100% bezbedan za slobodno pesacenje zbog posledica nato bombardovanja...
Uz to obilazak sarganske osmice ,3 puta,odlazak u drvengrad 3 puta i obilasci raznih znacajnih mesta za veoma nisku cenu ,cine Zlatibor ozbiljnim konkurentom za izbor mesta vaseg letovanja.
Da napomenem ko voli kupanje ,na raspolaganju vam je mnogo bazena,cak i sa morskom vodom,tako da i to mozete sebi da priustite,za veoma male pare ...
Znaci ko voli prirodu ,odlicnu hranu i smestaj i sve to za skromnu novcanu potrebu preporucujem mu Zlatibor

:!: :!: :!:
Odgovori