Reportaže članova sa putovanja.
Odgovori

--:: Beograd 14. jun 2008. ::--

Uto Jun 10, 2008 5:25 pm

14. juna na moj rođendan sam ceo dan u Beogradu tako da će biti slika.

Uto Jun 10, 2008 5:28 pm

Planiram da slikam na terminalima:
Slavija
Birčaninova
Gl. žel. stanica
Vukov spomenik
Resnik(nije sigurno hoću li ići tamo)
Ustanička
Konjarnik
Blok 45
Blok 44
Zeleni venac
Kej oslobođenja(Zemun)
BEKO
Dorćol
Oml. stadion
itd.
Kako da sve obiđem sa što manje presedanja?
Beograđani?

Uto Jun 10, 2008 5:38 pm

Sve zavisi, npr. šta Ti je prioritet, mada gledajući spisak možeš da koristiš tramvaje 7, 10 i 12 za dosta terminusa, mada Ti predlažem da (ako dugo nema nekog prevoza) kombinuješ razne linije.
U svakom slučaju, ne ginu Ti presedanja. :roll: :evil:

Uto Jun 10, 2008 5:47 pm

Cilj mi je da na tim okretnicama sve slikam.
Pomagajte!
Plus- idem i na Bežanijsku kosu.

Uto Jun 10, 2008 6:33 pm

Slobo,ako ides na Bezanijsku kosu,najavi mi se,pa navrati.Bice mi zadovoljstvo da se vidimo. :D :wink:
Ja sam na 2 stanice do okretnice,pa bi bilo steta da se ne vidimo... 8)
Poslednji put menjao Stefan Bgd dana Uto Jun 10, 2008 6:44 pm, izmenjena samo jedanput

Uto Jun 10, 2008 6:41 pm

Sto kaze CKD moraces da koristis tramvaje i da dosta presedas.Tramvaji bi mogao da ides do Slavije,Gl.Zeleznicke stanice,onda bi tu blizu,mogao da presednes na liniju 74 i da ides do Vukovog spomenika,pa bi onda odatle opet hvatao 74 do Omladinskog stadiona...Onda,sto se tice Blokova,mogao bi da ides takodje tramvajem direktno sa Slavije.
Od blokova mozes na 82 pa do mog naselja,tu bi smo se nasli.Od mog naselja bi seo na 75 i isao do Venca,a od Venca uhvatio liniju 16,i preseo na neki tramvaj do Dorcola i Beka.
Jeste malo komplikovano,ali Beograd ti je to... :D :wink:

Uto Jun 10, 2008 6:43 pm

Slobo,jos kad bi u subotu mogao malo ranije da dodjes u Beograd,pa da se provozas sa mnom i mojim caletom na 75-ici prepodne... :)

Uto Jun 10, 2008 9:23 pm

Hvala, na pozivu!
Rado ću doći da se provozam sa tvojim ćaletom!
Inače, iz NS krećem u 7:43 sa železničke i oko 9 sam u BG, doći ću odma kod tebe na Bežaniju! :D

Uto Jun 10, 2008 9:23 pm

I, da, ostavi mi svoj telefon na PP.

Uto Jun 10, 2008 10:15 pm

E,kada bi ste u subotu mogli da dodjete svi vi Novosadjani...Volvos bi mogao da vidi aerodrom... :D
Coneta bi isto voleo da vidim,ali... :roll:

Sre Jun 11, 2008 7:17 am

Ja sigurno dolazim sa mamom pa se vidimo u busu... 1352, beše?

Sre Jun 11, 2008 8:59 am

Stefan Bgd je napisao:E,kada bi ste u subotu mogli da dodjete svi vi Novosadjani...Volvos bi mogao da vidi aerodrom... :D

Ja sam od 23. juna na godišnjem odmoru, pa ko zna, možda nešto iskombinujemo! :wink:

Sre Jun 11, 2008 10:32 am

Sloba je napisao:Ja sigurno dolazim sa mamom pa se vidimo u busu... 1352, beše?

Da,1352.Najlakse ces ga prepoznati po crvenoj boji sa Cockta reklamom i po lutkicama i mirisima od napred... :D :wink:

Sre Jun 11, 2008 10:34 am

cone je napisao:
Stefan Bgd je napisao:E,kada bi ste u subotu mogli da dodjete svi vi Novosadjani...Volvos bi mogao da vidi aerodrom... :D

Ja sam od 23. juna na godišnjem odmoru, pa ko zna, možda nešto iskombinujemo! :wink:

Cone,aj' vidi da iskombinujes nesto,pa da i ti dodjes.To bi mi bilo drago... :D :wink:

Sre Jun 11, 2008 10:46 am

Svim clanovima iz Beograd bi bilo bas drago :lol: :lol: :lol: Pa da napravimo okupljanje forumasa :wink: :lol:
Odgovori