Reportaže članova sa putovanja.
Sre Sep 03, 2008 12:37 pm
Poštovani forumaši,
stigao sam u Portugal i ponovo sam na starom mestu u Cascaisu. Sve mi sada deluje toliko poznato da prosto nemam osećaj da sam odavde i odlazio.
Ovde ću vam stavljati fotografije vezane za tematiku ovog foruma, vaši komentari i pitanja su dobrodošli. Ja ću se truditi da redovno odgovaram na iste, kao i da postavljam nove slike. Opet, sve zavisi od toga koliko ću putovati ovde po Portugalu, a koliko ću ostati ovde u Cascaisu da se izležavam po plaži.
Sre Sep 03, 2008 12:40 pm
Može jedna molba: da napraviš poneku fotku tramvaja (ako može i filmić) iz Sintre i Lisabona?
Sre Sep 03, 2008 12:46 pm
Za početak vam postavljam jučerašnju sliku već poznatog autobusa lokalnog prevoznika BusCas. Autobus je došao iz fabrike Irmaõs Mota, model je urađen na MAN-ovoj LE šasiji.
Sre Sep 03, 2008 12:55 pm
Jel` mi se cini ili ga vozi zenska
Sre Sep 03, 2008 3:40 pm
igibgd je napisao:Jel` mi se cini ili ga vozi zenska

Dobro ti se cini.
Sre Sep 03, 2008 10:46 pm
Nibus-ja je napisao:igibgd je napisao:Jel` mi se cini ili ga vozi zenska

Dobro ti se cini.

prvo pa zensko
Čet Sep 04, 2008 1:03 am
Da, ovde je to redovna pojava da žene voze autobus. Mogu vam reći da su jako dobre u tome. Ne samo što su pažljive, nego ih tako dobro manevrišu kroz uske i zakrčene raskrsnice i ulice, da je to čudo!
Čet Sep 04, 2008 1:19 am
Da nastavimo sa slikama...
Juče u Cascaisu sam slikao ovaj Bernardo (Bernardu) Sunsundegui Sideral na šasiji Volvo B12B.
Poslednji put menjao
cone dana Čet Sep 04, 2008 2:14 am, izmenjena samo jedanput
Čet Sep 04, 2008 1:30 am
Evo malo slika od danas:
Enterijer midibusa Irmaõs Mota:
Čet Sep 04, 2008 1:36 am
Danas u Lisabonu:
Mercedes-Benz Low Entry sa nadgradnjom Caetano:
i MAN Low Entry sa istom nadgradnjom:
Čet Sep 04, 2008 1:40 am
Tu su naravno i tramvaji, ko bi to izostavio!
Stari tramvaji iz 30-tih godina prošlog veka i dalje saobraćaju na redovnim linijama i zaštitni su znak Lisabona:
... naravno uz moderne tramvaje, mislim da je ovo jedna od verzija Siemens Combino.
Čet Sep 04, 2008 2:11 am
Izuzetne slike i informacije iz prve ruke! Hvala, Cone, na ovako iscrpnom i detaljnom izvestavanju!