Reportaže članova sa putovanja.
Odgovori

Bio u Sarajevu...

Sre Feb 04, 2009 11:55 am

Dragi forumasi i forumasice sta da vam kazem...bio sam nekoliko dana u Sarajevu i stvarno mi je bilo extra...svakako da je Sarajevo jedan od najlepsih gradova...
Image
evo ovo je jedna autenticna slicica s kojom mnogi na mnogim televizijama bas pocinju predstavljanje ovog grada...svakako da je ovo kao neki simbol Sarajeva...kazem bilo mi je extra i stvarno je tako jer sam svo vreme bio vani i najvise sam setao i sto je najvaznije bio sam u dobrom drustvu...kao i u svakom vecem gradu tako i u Sarajevo i kroz Sarajevo dnevno prodje jako puno vozila...sto autobusa, kamiona, tako i mnogih drugih vozila....moja omiljena destinacija na koju sam cak pet puta isao u tih nekoliko dana svakako je bila autobuska stanica sa svim svojim sadrzajem...tu se nalazi stanica za dolazak autobusa koja ima otprilike 6 perona, zatim stanica za odlazak autobusa koja ima otprilike petnaestak perona i parking za autobuse privatnih prevoznika koji se nalazi u blizini autobuske stanice...predstavnistvo i parking Centrotrans-a se nalazi nekoliko kilometara dalje...sto se samog putovanja tice do Sarajeva sam otisao sa autobusom Benko toursa 92 - to je ona plava 303jka i moram da pohvalim vozace koji su me pustili na konduktersko sediste kako bih usput slikao autobuse i kamione....svkako im se zahvaljujem na tome...a povratak je bio sa Setrom S 215 HD prevoznika Kimmel, takodje iz Nvog Pazara (odlican bus ...sta reci)...takodje moram da pohvalim uposlene na granicnom prelazu Srbija - BiH (u Priboju) jer stvarno rade profesionalno svoj posao i vrlo su ljubazni i ekspeditivni...svaka cast...neka samo tako nastave...sto se tice slika ja sam uslikao otprilike 300 i vise slika i sve one ce naravno biti u skorije vreme objavljene na ovom sajtu...tu ima slika koja sam uslikao na putu do Sarajeva(uglavnom kamioni) i one koje sam uslikao u Sarajevu...bice dosta dobrih autobusa i kamiona i dve ili tri autobuske stanice...(As Priboj, As rogatica i As Sarajevo)...eto dragi moji nadam se da ce vam se svideti sve te slike i da ce biti uglavnom pozitivni komentari...toliko od mene za ovo javljanje...pozdrav svima... :D

Sre Feb 04, 2009 11:59 am

Lepa fotka Baš Čaršije! Sad željno iščekujemo slike autobusa, tramvaja, stanica i svega što si slikao. Znajući da su ti fotke dobrog kvaliteta, ne sumnjam da će nam to biti poslastica da pogledamo.
:)

Sre Feb 04, 2009 3:59 pm

cone je napisao:Lepa fotka Baš Čaršije! Sad željno iščekujemo slike autobusa, tramvaja, stanica i svega što si slikao. Znajući da su ti fotke dobrog kvaliteta, ne sumnjam da će nam to biti poslastica da pogledamo.
:)

e hvala Cone...bas si to lepo rekao...bice tu samo nekoliko gradskih GRAS-ovih autobusa, a sve ostalo su turisticki autobusi privatnih prevoznika i autobusi Cetrotransa...nazalost tramvaje nisam slikao...sto se tice objavljivanja slika to ce ici malo sporije jer mi je internet jako spor, ali cu se nekako snaci...neke cu objaviti kod mene, a za neke cu morati da odem u neki internet klub da bi to islo mnogo brze...nadam se da sam uslikao dobre buseve... :D

Sre Mar 04, 2009 6:18 pm

evo dragi forumasi i forumasice nakon mesec dana zavrsio sam sa izlaganjem slika koje sam uslikao u Sarajevu...nadam se da su vam se slike dopale, a po vasim reakcijama mislim da jesu...za naredni period sam pripremio slike sa autobuskih stanica iz Sjenice i Novog Pazara, a naravno bice tu i nekih kamiona... :D :D

Sre Mar 04, 2009 8:31 pm

Super, Denky, daj neku fotku Sarajeva ako imas ovde ubaci, da ne ostane prazna tema sa jednom slikom. Slike si odlicno rasporedio po temama, vrhunske su stvarno, ali nam obogati i ovde malo.

Ziveli uz Sarajevo, grade moj, njoj sam dao zivot svoj... :)

Sre Mar 04, 2009 8:40 pm

Cekaj da ja skoknem do Banja Luke pa ce tebe pogoditi fotografije :lol: Denky, svaka cast na slikama i trudu.

Sre Mar 04, 2009 8:55 pm

milos265 je napisao:Cekaj da ja skoknem do Banja Luke pa ce tebe pogoditi fotografije :lol: Denky, svaka cast na slikama i trudu.

Kako ides za BL, preko HR ili Brckog, Bijeljine :?: Da te pitam mozes li poznati gdje sam slikao ovog Neoplana :wink:
Image

Sre Mar 04, 2009 8:57 pm

Ej, necemo da se prozivamo u ovim lepim reportazama :)

Sre Mar 04, 2009 9:04 pm

s215hdh je napisao:Ej, necemo da se prozivamo u ovim lepim reportazama :)

Sorry, salim se obrisi ovo :wink:

Čet Mar 05, 2009 4:43 am

Jovan je napisao:
milos265 je napisao:Cekaj da ja skoknem do Banja Luke pa ce tebe pogoditi fotografije :lol: Denky, svaka cast na slikama i trudu.

Kako ides za BL, preko HR ili Brckog, Bijeljine :?: Da te pitam mozes li poznati gdje sam slikao ovog Neoplana :wink:
Image
Ma zna Dule o cemu ja pricam :mrgreen: Nisam isao tamo vec par godina, ali kad idem, uvek je to starim dobrim "koridorom"! Ovo je negde izmedju Brckog i Bijeljine, lici mi na deo puta blize Bijeljini.

Čet Mar 05, 2009 8:38 am

Pogodio si da je Bn-Bc, ali je na ulazu u Brcko kraj Save ako se sjecas gdje su sljunkare :wink:

Čet Mar 05, 2009 12:58 pm

Naravno da se secam, ali me zbunilo sto slika izgleda kao da je na usponu slikana... Na tom delu puta sam pre par godina zamalo poslao u vecna lovista jednog strucnjaka koji se ukljucivao sa sporednog puta :twisted:

Čet Mar 05, 2009 10:26 pm

milos265 je napisao:Naravno da se secam, ali me zbunilo sto slika izgleda kao da je na usponu slikana... Na tom delu puta sam pre par godina zamalo poslao u vecna lovista jednog strucnjaka koji se ukljucivao sa sporednog puta :twisted:

Bas i ja isto tako nekog starijeg gosp. u sesiru sa Audijem :lol: Ja se zaletio lik krece boli ga... i to pooooolako ko da nema nikog nigdje :lol:

Sub Mar 07, 2009 6:11 pm

s215hdh je napisao:Super, Denky, daj neku fotku Sarajeva ako imas ovde ubaci, da ne ostane prazna tema sa jednom slikom. Slike si odlicno rasporedio po temama, vrhunske su stvarno, ali nam obogati i ovde malo.

Ziveli uz Sarajevo, grade moj, njoj sam dao zivot svoj... :)

hvala svima...bice i slika Sarajeva...jer ce nadam se biti jos poseta...pa cu i ovaj deo foruma da obogatim sa nekim zanimljivim prizorima iz tog grada... :D :D

Sub Jun 20, 2009 2:00 pm

Zemaljski muzej grada Sarajeva...
Image
Zgrada predsednistva i levo poznati hotel Holiday inn...
Image
dva poznata tornja...
Image
Avaz twist tower - trenutno najveci toranj na Balkanu...
Image
Image
ulica Marsala Tita...
Image
i naravno da najavim seriju novih slika autobusa iz Sarajeva koje sam uslikao u periodu od 14. do 30. aprila... :D
Odgovori