Logo

Kiseljak-Osijek-Martfü (Hun)-Vitez-Kiseljak

Reportaže članova sa putovanja.

Postod MarkoFromKiseljaK » Čet Apr 05, 2012 9:42 am

Evo reportaze sa moje zadnje ture sa ocem.U subotu je otac natovario poznati Sarajevski kiseljak za Osijek.U nedelju nismo mogli rano krenuti zbog vikend pauze krenuli smo oko 6 sati uvecer.Usput po BIH nisam puno fotografirao ali evo jedna losa slika autobusa BIh reprezentacije.

Image
Dosli smo na granicu oko 9 sati nigdje nikoga.
Image
Zacas preletimo i imamo jos satak voznje do Osijeka idemo magistralnim putem da ne placamo autoput a i brze je.
Rascranjavali smo na Veletrznici u Osijeku
Kamiona kao i uvijek jako malo
Image
Rascarnili oko 10 i gas u Čepin u paralele na istovar.
Tamo Srbin i Makedonac tovare secer.
Image
Zacas nas decko izbaca i gas u Madarsku s nadom da cemo natovariti taj dan a mozda i ocarniti. Nismo htjeli ici na Udvar odemo na Miholjac tamo kao i uvijek par kamiona
Goodbye Hrvatska!
Image
U voznji sam dosta slikao
Evo jeleni pored autoputa

Image
I reklama za vinariju

Image
Zgrada od Radia koja lici na toranj na aerodromu !
Image
I napokon stizosmo i Martfü evo i uljare Bunge ZRT

Image

Dolazimo na kapiju oko pola 5 i inace normalno puste u firmu natovarimo i gas carina no ovaj put nije bilo tako.Madar kaze parking.Otisli smo na veliki parking izvan firme.Bilo je kipera koji voze suncokret koliko ocete !
Najvise su mi se dopale ove Scanie Deni-Sped kojih ima ¸10 potpuno istih

Image
Usli smo u uljaru pjese da vidimo jeli guzva na utovaru no bilo je samo 5-6 kamiona ali i dalje nedaju uci kaze morgen !Ujutro udemo u firmu oko 9 na rampu stanemo oko 11 a utovar je zavrsio oko 1 i cekali smo papire do 2.Nakon silnih pregleda i otvaranja slepe sa obe strane krenuli smo na carinu u Szolnok.Na carini su bili kao i uvijek samo Ukrainci i par madara.Ovaj put je bio i makedonac s kojim smo popili kavu.na carini smo zavrsili u 4 a inace se zavrsi za 5-10 minuta! Krenuli smo s nadom da cemo tu vecer spavati na SL. Šamcu.Kada smo dosli na udvar kolona je bila cca. 1 km za 2i po sata uradili su 10 kamiona odlucili smo leci spavat.

Image
Ujutro nismo htjeli ustajati rano vec prirodno budenje bez navijanja sata.Ustanemo oko pola 8 i predemo u 11 a bilo je 3 kamiona !
Poljak koji je vracen jer nije imao dozvolu za HR !

Image
Dodemo na Šamac u 1 preletimo granicu zacas i parkiramo da rascarinimo na granici ! Krenemo s granice u 2 gazda u medu vremenu javi da izbacimo 3 palete u vitezu.U 6 h istovarimo i gas kuci dodemo oko 7.
-------->Trucking Forum<---------
MarkoFromKiseljaK
Član

Pridružio se: Čet Feb 16, 2012 7:11 pm

Sponzor

Postod n00bz3r » Ned Apr 15, 2012 12:51 am

Bas si mi bio u komsiluku. Ja zivim na 300 metara od Paralele.
n00bz3r
Član

Pridružio se: Ned Jan 02, 2011 1:33 am

Postod MarkoFromKiseljaK » Sre Apr 18, 2012 5:31 pm

Hehehe pa sta cekas na onoj cesti puno kamiona fotic i opleti :D
-------->Trucking Forum<---------
MarkoFromKiseljaK
Član

Pridružio se: Čet Feb 16, 2012 7:11 pm

Povratak na Reportaže sa putovanja