Skoro sam bio u posjeti etno selu Montenegro,koje se nalazi u mjestu Brezna,na nekih 30-ak km od Niksica prema Pluzinama..vozio sam neke osnovce sa autobusom,zajedno sa jos dva autobusa Papovic prevoza iz Niksica...pa sam opalio koju slicicu.. Na ulazu u etno selo nas je docekao fiat panda.. obratite paznju na tablice.. sam pogled na ulaz.. mala mapa etno sela..
potom male kucice kao iz bajke za djecu,u kojima su zecevi,morke,fazani i ostale zivuljke.. potom terasa restorana samo za vegetarijance.. inace na terasi pise: lezaljke 30e,bukov hlad 100e,sezonski popust 100%.. potom i koliba samog restorana.. na ulazu domacinska casa dobrog piva
a unutra kao u 17 vijeku.. furuna koja je napravljena od vidite cega.. tu je i luster od korijena kleke.. kao i loziste sa kacamakom.. onda napolju kutak za djecu.. pogled na kolibice za spavanje..
potom ulazimo u tzv pivski podrum.. unutra sve od drveta i kamena... a potom i vrata od najjaceg wc-a koji sam vidio.. a unutra.. stolice od debla drveta..
tu je i prodavnica ludog kamena,za one zaljubljene.. a zatim i basta u kojoj taj kamen raste.. evo ih i zercovi.. i za kraj pogled na autobuse.. ko bude imao priliku neka obavezno svrati u ovaj raj,ostavite telefone kuci i uzivajte.. nadam se da vam se svidjela ova mini reportaza.. od koga je dosta je..