joza je napisao:Jel ima nekih na prodaju?65ica?
Nemam pojma moram da pitam....bilo je 3 komada na parkingu bez tablica.
Aleks kad projuri terenom sve se bandere pokrive...Aleks_BGD je napisao:negas je napisao:Aleks BGD, kuj teras, ovaj s novom maskom, el starom, koji si konto, sat drzis sada, kada lezes, a kad se budis
Terao sam ovaj gore 001 na prvoj slici i sa njim sam pregazio jedno 170-180 000km,pa je on rashodovan valjda staro gvozdje ili je prodat nemam pojma nisam ga dugo video...sad teram ovaj sa novom maskom 4ti poredu posle 001 na prvoj slici i sa njim imam jedno 40-45 000km predjenih...Dobio sam ga sa 65 000a sad ima oko 104 300-400km predjenih.Nije losa masina 170KS vuku odlicno ali je osetljiv je na nase gorivo pa turbina ludi i ume da poveca i naglo smanji potrosnju..
Sto se terena tice vozimo ja i kolega(sada idu dvojica na jedan teren a ranije je bio jedan sam) Smederevo-Smed.Palanku-Veliku Planu-Zabare-Svilajanac i Lapovo.Stim sto jedan ide direkt u Palanku tamo pocinje a drugi pegla Smederevo pa se spusta dole starim putek preko Lozovika ka Plani.
Takodje meni je zapao Pozarevac-Petrovac do Covdina i ponekad Kucevo.Ali to se vozi ulgavnom kad nema posla za obojicu ovamo uz auto put odprilike 2-3 puta nedeljno.
Ustajem u 5.15 u firmi sam oko 5.50 izlazim oko 6.10 zavrsava se od 2 popodne do 7 uvece,sve zavisi od obima posla...eto jos neko pitanje?
Aleks_BGD je napisao:negas je napisao:Aleks BGD, kuj teras, ovaj s novom maskom, el starom, koji si konto, sat drzis sada, kada lezes, a kad se budis
Terao sam ovaj gore 001 na prvoj slici i sa njim sam pregazio jedno 170-180 000km,pa je on rashodovan valjda staro gvozdje ili je prodat nemam pojma nisam ga dugo video...sad teram ovaj sa novom maskom 4ti poredu posle 001 na prvoj slici i sa njim imam jedno 40-45 000km predjenih...Dobio sam ga sa 65 000a sad ima oko 104 300-400km predjenih.Nije losa masina 170KS vuku odlicno ali je osetljiv je na nase gorivo pa turbina ludi i ume da poveca i naglo smanji potrosnju..
Sto se terena tice vozimo ja i kolega(sada idu dvojica na jedan teren a ranije je bio jedan sam) Smederevo-Smed.Palanku-Veliku Planu-Zabare-Svilajanac i Lapovo.Stim sto jedan ide direkt u Palanku tamo pocinje a drugi pegla Smederevo pa se spusta dole starim putek preko Lozovika ka Plani.
Takodje meni je zapao Pozarevac-Petrovac do Covdina i ponekad Kucevo.Ali to se vozi ulgavnom kad nema posla za obojicu ovamo uz auto put odprilike 2-3 puta nedeljno.
Ustajem u 5.15 u firmi sam oko 5.50 izlazim oko 6.10 zavrsava se od 2 popodne do 7 uvece,sve zavisi od obima posla...eto jos neko pitanje?
negas je napisao:Aleks_BGD je napisao:negas je napisao:Aleks BGD, kuj teras, ovaj s novom maskom, el starom, koji si konto, sat drzis sada, kada lezes, a kad se budis
Ne verujemda je u rashod, mozda ga ozenili...dobro u toku dana ako zavrsisi do 16h podnosljivo je![]()
Dakle Kucevo, ili Pozarevca padne dva put nedeljno?
Alex je napisao:E vidim ovde ima strucnih ljudi pa da pitam za savet. Imamo potrebu za kupovinom dostavnog vozila za potrebe firme, prevozila bi se oprema (stolovi, stolice, fotelje) i potrosni materijal (hartija, sredstva za higijenu) i sl.
Ja sam u opcije za kupovinu stavio:
1. VW Crafter
2. Peugeot Boxer
3. Renault Master
4. Fiat Ducato
Interesuje me sta bi mi vi, kao ljudi sa iskustvom, predlozili za kupovinu?

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju