Logo

Kupovina polovnog automobila do 5000e

Slike i rasprave o automobilima.

Postod Aleks_BGD » Pon Avg 22, 2011 6:44 pm

Ljudi sta mislite,sutra idem da je gledam...
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... na_19_dci/

cena me je privukla bas...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod Kassbohrer » Pon Avg 22, 2011 7:05 pm

Vidi, ovo spolja što ima na lijevom boku to se lako uradi, jedino me buni ona zadnja strana, kod lijevog štopa je uvijen lim, ali ne mogu da provalim ona plastika dali je izmatirala šta li je... Enterijer nije uopšte loš, nije se istrošio i pojeo. Sjedi provozaj, vidi trapovi kakvi su, pogledaj i krakove šasije i blatobrane i ima li nejednakih varova... Dobra je ovako na slikama i što je najvažnije ima se na čemu spuštati cijena :)
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod shakal » Sre Avg 24, 2011 10:04 am

http://www.subito.it/auto/renault-megan ... 208173.htm

nekada je Italija bila najskuplja sto se polovnjaka tice, sada bih rekao da su se stvari promenile!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod djole » Sre Avg 24, 2011 10:41 am

zadnjih desetak godina su jeftiniji od Nemaca, sad ne znam za Francusku, kakvo je stanje tamo sto se tice cena :?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Kassbohrer » Sre Avg 24, 2011 1:24 pm

Takođe, generalno gledano, jeftinije od Njemačke, u rangu sa Belgijom otprilike.
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod najsporiji » Sre Avg 24, 2011 11:22 pm

djole je napisao:zadnjih desetak godina su jeftiniji od Nemaca, sad ne znam za Francusku, kakvo je stanje tamo sto se tice cena :?

U Francuskoj su vozila paprena kako u okolini Pariza tako i u unutrasnjosti.Mene je zanimao neki manji auto,neki klio ili sl.ali kada sam video cene i ponudu po tamosnjim placevima,odustao sam iz prve.Prosto je neverovatno da su tamo vozila skuplja nego takav isti auto sa svim placenim dazbinama ovde u Srbiji.Nasi ljudi kako cujem,kupuju vozila na licitaciji pa se za veci broj vozila dobija i veci popust i to im se kao isplati, ali zaista ne znam detalje jer to nikada nisam radio a o onome sto ne znam, ne mogu valjano ni da komentarisem.
najsporiji
Član

Pridružio se: Ned Jun 12, 2011 11:27 am

Postod djole » Čet Avg 25, 2011 9:59 am

pa da, u najboljem slucaju moze da se desi da cena bude slicna ako se auto licno uvozi sa ovom cenom kod nas na placu. Samo sto je varijanta kad licno ides po auto bolja iz razloga sto znas sta kupujes. Mada cujem da su se i oni preko pokvarili pa i oni cackaju kilometraze :roll: Pisao sam u ovoj temi kako ni ovi nasi sto uvoze auta na veliko ne znaju sta su kupili, samo im stigne papir sta je na kamionu :lol:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Krle » Čet Avg 25, 2011 1:11 pm

Zna se-od 10 auta, 2 extra, 2 "groba", ostalo-prosek....
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Miodrag » Čet Avg 25, 2011 2:31 pm

http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... _19_dci/#0
Ovog možeš dobiti na poklon :lol: (pročitaj dole opis).
Miodrag
Član

Pridružio se: Ned Apr 03, 2011 10:26 am

Re: Kupovina polovnog automobila do 5000e

Postod gospodin dzo » Pon Sep 24, 2012 7:59 pm

Ovako,
Sutra idem detaljno da gledam kola,izgleda da je cale prikupio lovu.U ponudi mi je Fiat Brava 2001 SX 1.9JTD,klima,beli,220 000 pravih za nekih 1900 e.Veliki servis radjen na 185 000 (menjan kais i te dzidza bidze).Spolja stvarno izgleda sjajno,slikacu je,bez ogrebotine.Samo,kada sam ga upalio malo je izbacio dima,posle toga sve normalno.Da li je smeo da izbaci dim prilikom paljenja?I jos koliko sam miran ako je odradjen servis tad?Odgovori do sutra u 3,posle ce biti bajata informacija.Hvala i pozdrav :D
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod profa_chb » Pon Sep 24, 2012 8:44 pm

brava je solidan auto za grad, vozio sam bravu 1.4 (ili 1.6?) na plin, sasvim fino ide, ima dobar servo (mislim da ima "city"), udoban je 8)

arandjelovic beše vozi bravu, mislim da je on još merodavniji da da mišljenje :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod stralis3 » Pon Sep 24, 2012 9:42 pm

Bravo/Brava je auto koji se pokazao kako/tako...generalno,najbolji izbor pri kupovini su 1.6 16 V (kao sto vozi Dejan Arandjelovic) i gore pomenuti JTD motor...oni su mu najsvetlije tacke! 1.4 sa 3 ventila po cilindru (12V) je doziveo fijasko na trzistu i zamenio ga je 1.2 16V Super Fire... JTD je prvi komon rejl motor,ide kao blesav,malo trosi,a odlikuje ga malo veca buka! Sto se tice blizih informacija,drugarski ti preporucujem da odes na ovaj forum (nemoras se ulogovati)-http://fiat-lancia.org.rs/
Servo mu je hifraulicni,msm preko PK kaisa (pogoni pumpu)...
[quote="djole"]taj 1.2 sa 60 ks je neprevazidjen motor, mocniji atmosferski motor za gradski auto nije napravljen :D
Korisnikov avatar
stralis3
Član

Pridružio se: Uto Feb 07, 2012 8:28 pm

Postod arandjelovic » Uto Sep 25, 2012 12:02 am

Ajde kad me vec spominjete da dam i ja moje strucno :mrgreen: misljenje u vezi Brave...
Tacno je to koliko sam procitao na raznim sajtovima i asopisima da se najbolje pokazao ovaj motor 1.6 16v koji i ja imam. Sto se konkretno mog auta tice bio je u odlicnom stanj pri kupovini, uvezen je bio iz Italije sa 167000 pravih km, imam servisnu pa znam da je prava. Vec sam pisao da motor i dalje, posle 5 god voznje radi odlicno a ide kao zmaj, mada mu je potrosnja po gradu malo veca ali dobro...
Moj ti je savet da uzmes auto da provozas narocito po neravnom putu da vidis da li lupka trap i koliko je tvrdo ogibljenje, naravno da vidis motor kakav je i kako radi ali za to ti je najbolje da posetis nekog majstora. Za te pare mislim da je ok auto.
Sledece - moj ujak je kupio Bravu 1.2 2001 godiste prosle godine je platio oko 2600e i to sa vec ugradjenim plinom e sad ne znam da li je sekvent, mislim da jeste. Bitna stvar je to da taj auto neverovatno malo trosi plina. Na 250km voznje autoputem i otvorenim magistralnim putem, sa punim gepekom i sa 4 osobe unutra potrosio je 1300 dinara plina pri brzini oko 90-100km/h. Opet moje misljenje je da je najbolja varijanta uzeti takav neki motor sa sekvent plinom jer je jeftinije odrzavanje, malo trosi, nemas glavobolje ako ti se desi neki kvar tipican za dizele. Pri tom taj 1.2 mislim da uopste ne ide lose jer ima 80ks, vozio sam ga nesto kratko ali nisam mogao bas da vidim kako ide na otvorenom putu. Ja bih svakako gledao pri kupovini da uzmem benzinca sa plinom pre nego dizela, ne znam sta drugi misle. Pozdrav.
Mercedes-Benz... The best or nothing!
Korisnikov avatar
arandjelovic
Član

Pridružio se: Uto Mar 13, 2012 11:09 pm

Postod miham » Uto Sep 25, 2012 8:11 am

ma s obzirom na cijene goriva,sve manje dizela mogu finansijski da pariraju plinu sto se potrosnje tice.drug je ugradio obicni plin u golfa 3 1.6 i moze da predje 135km gradske voznje sa 10e(kod nas plin kosta 0.82 cini mi se),a prije sa toliko benzina je nogao da predje 60-ak km,dok moj brat ima golfa 3 1.9td i ne moze da predje toliko km sa 10e..kad smo vec kod golfa,kod nas su precijenjeni maximalno a ne vrijede toliko..drug moj je kupio opela vektru valjda se model zove C 2002 god 2.0td u extra stanju od opreme samo nema navigaciju,vozio je u opelov servis,ovi mu rekli da greske nema za 3700e na auto-plac..! za toliko ne mozes kod nas da kupis golfa 4 dizel da valja,koji je jedna obicna kanta..
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod Mickey » Pet Sep 28, 2012 5:03 pm

i dzo, sta je bilo na kraju sa autom?

ja sam gledao Fiat stila, ovde kod nas ih ima od malo preko 2.000e pa navise.... stim da su ovi bez problema sa elektronikom (2004+) negde od 3500+, e sad, na mobile.de moze da se nadje stilo i za 900e! kakav takav, noviji je od golfa2 itekako, udobniji, moderniji... neki ok (na prvi pogled preko slika) moze da se nadje i za 1500e! dok to dodje kod nas na kraju iskosta skoro duplo :roll:
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Automobili