Logo

Dostavna vozila

Slike i rasprave o automobilima.

Postod Aleks_BGD » Sre Mar 07, 2012 9:41 pm

boyan92 je napisao:Dobar je ovaj novi, solidno izgleda , svidja mi se sto su maglenke odvojene i branik koliko toliko lici na nesto , jedino mi se ne svidja ova maska gde pise Iveco, bolje je uradjena na ovom sto vozi Aleks.
:)

Ima jedna zanimljiva stvar za te maglenke dole,a to je da prate rad tockova.Kad namotas pun levi upali se leva samo,desni upali se desna samo...Nije lose za parkiranje i tako to...

Ma moj munja je dobar,ima par sitnica koje se trebaju srediti ali nista strasno..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod boyan92 » Sre Mar 07, 2012 11:16 pm

To je dobra fora, to je ono za pracenje krivina ,a cekaj ti pored tih mozes da upalis i obicne maglenke ,jel tako?

Odlican ti je Iveco :D
Ne bi ja tu nista diro :lol: , samo onu lajsnu na krovu da nadjes i ko bonbona.
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Mar 07, 2012 11:26 pm

boyan92 je napisao:To je dobra fora, to je ono za pracenje krivina ,a cekaj ti pored tih mozes da upalis i obicne maglenke ,jel tako?

Odlican ti je Iveco :D
Ne bi ja tu nista diro :lol: , samo onu lajsnu na krovu da nadjes i ko bonbona.

Da i ima i maglenke u faru takodje.Neznam gde da trazim tu lajsnu,bio sam u Slodesu i Ivecu i cena je da ti pozli...videcemo...doduse neznam hocu li jos zadugo ostati tu gde sam sad,jer imam neke planove...ali otom potom.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Berlingo » Pet Mar 09, 2012 1:48 am

Kad vam se vec toliko svidja onda vam evo jos jednog. Imam i ja svog favorita, o tome cemo drugom prilikom.
Image
Berlingo
Član

Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 12:53 pm

Postod boyan92 » Pet Mar 09, 2012 2:15 pm

Extra je !
Ja mislim da je to najbrzi kombi od svih proizvodjaca. :D
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Postod Aleks_BGD » Pet Mar 09, 2012 9:26 pm

najbrzi jeste,ali je limarijski velika 0.Nedo ti bog da ceono naletis na nesto,em sto nema sta da te stiti em sto sedis nisko.Kod Iveca sedis visoko i to povisoko,pa si kolko tolko siguran.Proslo leto jedan Makedonac je udario u vozilo putara kod Lapova,sustigao ga od pozadi..bolje da neznas kako je prosao... :cry:

Nemojte citirati prethodni post.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Berlingo » Sub Mar 10, 2012 12:07 am

Uvijek su bili slabi na limariji! Sjecam se tih prica i kad sam klinac bio.
Berlingo
Član

Postod boyan92 » Sub Mar 10, 2012 12:10 am

Steta ,ali ima dobar izgled , jos je brz :twisted: , cesto se mogu videti kao kola Hitne pomoci i to ne samo kod nas vec i u inostrastvu.

To jeste , bolji je polozaj vozaca na Ivecu , pogotovo na onom sto ima kamionsku sasiju , sto ti vozis.

Aleks kakvi su oni Iveco Daily kombiji sto nemaju veliku nosivost i bez tahografa su?Video sam da tvoja firma ima par komada.
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Postod Aleks_BGD » Sub Mar 10, 2012 9:15 pm

Po meni nikakvi,prvo sto im je sasija preteska,a motor od 120KS preslab.Ustvari nije on slab,no menjac i prenos sa 5 brzina je lose i neprecizno resen pa se vozilo malo i muci,posebno kad ga natovaris do granica.Ono sto mu je prednost je to sto mozes da ga vozis kolko ti volja jer nema tahograf i sto mu je nekim cudom potrosnja mala oko 10-11L na 100 km.I kod njih se isto javlja taj problem sa nisko postavljenim sedistem vozaca..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod joza » Sub Mar 10, 2012 11:34 pm

Meni se ne svidja maska kod ovog novog.
Stara mi je lepša, mada je ova nova tabla malo lepša nego kod starog.
Korisnikov avatar
joza
Član

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 1:54 am

Postod boyan92 » Sub Mar 10, 2012 11:43 pm

I meni je lepsa maska na starom Ivecu :)
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Postod boyan92 » Ned Mar 11, 2012 12:46 am

Imamo jednog novajlilju u svetu lakih dostavnih vozila , a u pitanju je

Mercedes Benz Citan

Mercedes-Benz je najavio van model za gradsku isporuku pod nazivom Citan
Image

Reč je modelu koji je ova kompanija kreirala sa ciljem zadovoljenja potreba pri svakodnevnim zadacima isporuke u okviru urbanih sredina. Vozilo će imati svoje prvo javno pojavljivanje na sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru u septembru.

Ovaj model će biti dostupan kao panel van, zatim kao verzija za prevoz radnika i kao miks verzija. Ovaj model će takođe biti dostupan u različitim dužinama težinama. Citan model će biti dostupan sa efikasnim benzinskim i dizel motorima, pri čemu je BlueEfficieny paket uključen u razvoj, dok bi električna verzija trebala da bude dostupna kasnije tokom životnog ciklusa ovog modela.

Kompanija navodi da su materijali, korišćeni procesi i sve ostalo vezano za Citan model potpuno istog kvaliteta kao i za druga Mercedes-Benz van vozila. Novi mali urbani model za isporuku bi mogao da se posmatra kao mlađi brat modela Sprinter i Vito.

Image
Image

Izvor : Moto.rs

-------------------------------------------

Ovaj model ce biti glavni konkurent VW Caddy-u , sigurno ce biti dobar , pa ce i imati visoko cenu , pa tako da ne verujem da ce mnogo ugroziti Partnera, Berlinga , Dobla ili Kangooa . :)
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Postod Aleks_BGD » Ned Mar 11, 2012 2:40 pm

Uskoro od mene imate jedno VEELLLIIKKOO iznenadjenje bas vezano za ovu temu,distribucija,razvoz uopste za taj posao.. :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Berlingo » Ned Mar 11, 2012 10:53 pm

Ovo sam slikao u Sloveniji. Ovo je kombi koji mi se trenutno najvise svidja.
Image
Berlingo
Član

Postod Aleks_BGD » Ned Mar 11, 2012 11:07 pm

Zadnja generacija Reno Mastera. :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Automobili