Da ja predstavim moju Suzanu

U pitanju je Opel Kadett 1.3 S,1989 godiste,5 vrata,manuelni menjac sa 4 brzine sa plinom.
Auto radi posao,preveze me od tacke A do tacke B za mali novac.Jeste ovako spolja malo ofucan i ruzan,ali Boze moj.Trosi samo 8 l plina na 100 km,sto je sjajno.Za 1000 din (8 e za strane drzavljane

) predjem 150 km,naravno uz normalnu voznju.
Nazalost,pre nekih mesec i po cale mi je udario desna vrata o stub,ali nije nista sto ne moze da se sredi.
Na pocetku sam imao muke sa njim,radio sam mu glavu motora,zamenjena bregasta,svecice,kablovi,ulje,razvodna kapa,plocice,podizaci ventila,filteri,kais.I pored svega je vukao struju na radiju,crkla neka dioda,pojma nemam sta je i izvlacio mi ceo akumulator za 2-3 verglanja.Sada pali na pola kljuca i prezadovoljan sam.
Dosta sam vezan za ovaj auto,jer sam sam od svojih para kupio njega,popravio i registrovao itd.Na leto se planira prodaja Kadeta i kupovina Punta.Ali moracu jos malo da razmislim,jer Kadet sa jos nekih 250 e bice kao bombonica,a za Punta treba jos 900 e i opet cu biti na pocetku i ko zna koje ce sve imati probleme.A tih 1050 e ulozenih u Kadeta nikad necu moci da vratim.I trenutnih 800 e tesko da mogu da vratim u celosti...
Evo malo i slika...
Spolja:

Unutra:

Na satu stoji 88167,a koja je cifra ispred toga,to je vec diskutabilno