Miki ovo je terminal u Borci jel tako ?
Nikad nisam isao do tamo bas fino izgleda ako je to
A slike su kao i uvek na nivou
igibgd je napisao:Slažem se po pitanju bezveznog vozikanja, brojao sam dok sam iš'o s trolejbusom do grada, i bogami, nabrojao sam se.Oko 10ak praznih solaća i zglobova na relaciji xxxxx-SC Banjica.
PS...video sam kod SC Banjica oznaku za liniju ‚‚D‚‚ na stanici JGP, gde staju 40,41,42,59,78 i 94 ka periferiji.Izgleda da dođu dotle otvore vrata, izbace par putnika i nastave dalje...gde se okrenu nemam pojma,možda kod Kanarevog brda???
-u svakom slučaju mogli su bolje da se organizuju, jer me ove gužve podsećaju na onaj preiod kad su postojali crveni (vozila GSP-a) i privatnici, još sam tad bio mali, pa mi je to izgledalo strašno, ovo sad mi stvarno nije jasno![]()
![]()
zeka je napisao:Стефане, да ли су возачи примили вакцине?

MARKO 89 je napisao:Da nemas mozda sliku i onog Telenora,koji se vidi u pozadini one prve slikeAko imas bio bih ti zahvalan kad bi i nju postavio.....Hvala
![]()
Inace sve pohvale i od mene i 885 i 887 su prelepi![]()
gvozden_BG je napisao:e neam običaj da hvalim, ali tebe moram, rasturio si pogotovu sa onom
prvom slikom, svaka čast![]()
Stefan Bgd je napisao:zeka je napisao:Стефане, да ли су возачи примили вакцине?
Zasada još uvek nisu,a koliko sam čuo među sportistima ima jedan sa simptomima meksičkog gripa...Šta čekaju,nije mi jasno.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost