lulijan je napisao:Znam jer mi jako dobar drugar vozi doticni bus u podne,inace to je 2/23.
jel ga Braca možda vozi i dalje u podne, ili je dobio nov bus
mene je menjao jednom prilikom ceo mesec kad sam radio ujutru na tom polasku
lulijan je napisao:Znam jer mi jako dobar drugar vozi doticni bus u podne,inace to je 2/23.
lulijan je napisao:Taj 959 je bio prava zver pre 5-6 godina kada su ga duzili cale i sin,u to vreme radio je na 37-ici,kasnije kada je Kosmaj preuzeo,prebacen je na 77-icu.Secam se da mu je radila cak i prskalica za prednju sofersajbnu.
Miki,ne vozi ga vise Braca,on je presao da radi uvece!miki222 je napisao:lulijan je napisao:Znam jer mi jako dobar drugar vozi doticni bus u podne,inace to je 2/23.
jel ga Braca možda vozi i dalje u podne, ili je dobio nov bus![]()

Senke, "Karaburma je drzala 2003 godine 37-icu,doduse samo od januara do septembra - provereno 100% .Senke je napisao:lulijan je napisao:Taj 959 je bio prava zver pre 5-6 godina kada su ga duzili cale i sin,u to vreme radio je na 37-ici,kasnije kada je Kosmaj preuzeo,prebacen je na 77-icu.Secam se da mu je radila cak i prskalica za prednju sofersajbnu.
Kada je 37 držala "Karaburma", koliko znam nju je uvek držao "Kosmaj"?

lulijan je napisao:Senke, "Karaburma je drzala 2003 godine 37-icu,doduse samo od januara do septembra - provereno 100% .Senke je napisao:lulijan je napisao:Taj 959 je bio prava zver pre 5-6 godina kada su ga duzili cale i sin,u to vreme radio je na 37-ici,kasnije kada je Kosmaj preuzeo,prebacen je na 77-icu.Secam se da mu je radila cak i prskalica za prednju sofersajbnu.
Kada je 37 držala "Karaburma", koliko znam nju je uvek držao "Kosmaj"?
E,moj Marko,da je on jedini koji struze po asfaltu.Kad gospoda iz sekretarijata smisle trasu kad su negde radovi - to ti je do bola. Secam se da su budale 2004 godine kada se radila Makenzijeva ulica,pa su trole bile ukinute, autobuse sa oznakom 29A, preusmerili na par meseci kroz Njegosevu ulicu,kojom se i dva auta jedva mimoidju,a ne dva autobusa.To je bio potpuni haos,90 % buseva imalo i danas ima ukosenu prikolicu,pa to je bila berba retrovizora sa parkiranih kola.Sve u svemu i dan-danas zaobilazim Njegosevu u sirokom luku.A koliko vidim bice problema i u Ljeskoj na Banovom Brdu!Marko je napisao:Na skretanju u Blagoja Parovića 1106 je strugao beton . Mada sve zavisi od vozača kako ulazi u tu krivinu .

lulijan je napisao:Miki,ne vozi ga vise Braca,on je presao da radi uvece!miki222 je napisao:lulijan je napisao:Znam jer mi jako dobar drugar vozi doticni bus u podne,inace to je 2/23.
jel ga Braca možda vozi i dalje u podne, ili je dobio nov bus![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost