Onaj jedan je koliko sam video bio i lupan! Ali 610 je bar ravna linija a DUMECO-vi su automatici sa retarderima dok su ovi Miskovi manuelci sa velikim kabinama i jos na 37!!! Skoro sam se vozio i na 79 u njemu, to je strasno! Jedva je uz Karadjordjevu izasao do Kluza.
Pa može lako da se ispravi, ali nema smisla davati dezinformaciju, jer autobus ne ide samo do Vukovog spomenika, nego do Omladinskog stadiona, jer po tome da ide do Vukovog spomenika ispada da 74 okreće tamo gde i 32, a to nije tačno U početku je to stvarno bunilo putnike, jer čuju na televiziji da ide do Omladinca, a ono piše do Vuka i onda jedni kažu jedno, a drugi drugo
linija 74 je trebala da saobraca samo do Vukovog Spomenika pa je tada
displej na vecini privatnih autobusa memorisan tako,sada ne znam kako je kod ovih autobusa ali natpis pravca nije vezan za broj trebalo bi uvek da stoji Omlad.stadion.
Stefane,a ciji su autobusi marke Mercedes Connecto?Imaju na sebi Cockta reklamu,idu na liniji 37.Imas li jos slika buseva ili trola ili tramvaja sa Cockta reklamama?Ti su mi mnogo gotivni.Ako mozes stavi ih na forum