milos265 je napisao:Naravno, a ako idu u Lastu imam mali indijanski trik za njih. Ispod Mostarske petlje na ukljucenju prema Nisu mogu da cekaju bus jer svi Lastini busevi na putu za garazu zastanu tu i pokupe kolege koje idu za garazu tako da ni njima verovatno nece praviti problem da se prevezu.
milos265 je napisao:Naravno, a ako idu u Lastu imam mali indijanski trik za njih. Ispod Mostarske petlje na ukljucenju prema Nisu mogu da cekaju bus jer svi Lastini busevi na putu za garazu zastanu tu i pokupe kolege koje idu za garazu tako da ni njima verovatno nece praviti problem da se prevezu.
Ma, 38 ima neke polaske kad ide do Mostara a ostalo ide samo od pogona do Sumica. I meni je to bilo cudno ali nisam se nesto udubljivao u tu problematiku.CKD-KT4 je napisao:milos265 je napisao:Naravno, a ako idu u Lastu imam mali indijanski trik za njih. Ispod Mostarske petlje na ukljucenju prema Nisu mogu da cekaju bus jer svi Lastini busevi na putu za garazu zastanu tu i pokupe kolege koje idu za garazu tako da ni njima verovatno nece praviti problem da se prevezu.
Ali ja sam par puta video 38 da tako isto staje.
WeljaBG je napisao:eeeeee vidis! odlicno si se setio! i ja sam primetio nesto neuobicaeno, kontam, aj japanci nemaju reklame, al primetim da ni mutanti nemaju reklame...mislim da ni 1 jedini do dana danasnjeg nema reklame spolja, sem onih srafljenih unutrasnjih na panelima i sipkama, pre nisu imali ni farbane, svi su u originalnoj svetlo zuto-teget boji a ni dan danas nemaju ni ove lepljene...cudno cudno
a zasto? ko ce ga znati....

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost