inače 611 često ima ovako žuto-plav enterijer
Tuča ili gužva?danilo je napisao:Vožnja je bila relativno kratka, završila se već na stajalištu "Blok 30", u smeru ka Zelenom Vencu, vozač bio prinuđen da isključi auto jer je stoka na četvrtim vratima izbila iz ležišta jedno krilo
MILE je napisao:Tuča ili gužva?danilo je napisao:Vožnja je bila relativno kratka, završila se već na stajalištu "Blok 30", u smeru ka Zelenom Vencu, vozač bio prinuđen da isključi auto jer je stoka na četvrtim vratima izbila iz ležišta jedno krilo

To je vozilo koje verovatno nema zaduženje ili se vozači ne zalažu za njega tako da neće žuriti sa popravkom. Postoji li neka verzija događaja?Stefan Bgd je napisao:1130 još uvek leži u lameli,reče mi ćale da je cela prednja desna strana urnisana...Valjda će i on uskoro na sređivanje.
MILE je napisao:To je vozilo koje verovatno nema zaduženje ili se vozači ne zalažu za njega tako da neće žuriti sa popravkom. Postoji li neka verzija događaja?Stefan Bgd je napisao:1130 još uvek leži u lameli,reče mi ćale da je cela prednja desna strana urnisana...Valjda će i on uskoro na sređivanje.

Da, upravu si. Tamo ga često nije bilo i pre udesa, pogledaj u dnevniku vozila.Momcilo (putnik) je napisao:MILE je napisao:To je vozilo koje verovatno nema zaduženje ili se vozači ne zalažu za njega tako da neće žuriti sa popravkom. Postoji li neka verzija događaja?Stefan Bgd je napisao:1130 još uvek leži u lameli,reče mi ćale da je cela prednja desna strana urnisana...Valjda će i on uskoro na sređivanje.
Zadužen je na 2/612.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost