Šta se dešava sa #1289?
danilo je napisao:Kolega ne bi se baš u potpunosti složio s tobom u vezu sa GB 1246. Vozio me je par puta na 5/75, pre možda 2-3 meseca, kada je menjao GB 1226 i onda je bio redovna zamena. Mnogo loše vuče i to do možda sa pola popunjenih kapaciteta, veoma nestartan, uzbrdo da ne pričam (konkretno uz Brankovu). Znam da nas je uvek sustićala ona Veolia što ide iza (sa 6/75).
MILE je napisao:Šta se dešava sa #1289?

Stefan Bgd je napisao:danilo je napisao:Kolega ne bi se baš u potpunosti složio s tobom u vezu sa GB 1246. Vozio me je par puta na 5/75, pre možda 2-3 meseca, kada je menjao GB 1226 i onda je bio redovna zamena. Mnogo loše vuče i to do možda sa pola popunjenih kapaciteta, veoma nestartan, uzbrdo da ne pričam (konkretno uz Brankovu). Znam da nas je uvek sustićala ona Veolia što ide iza (sa 6/75).
Vidiš ja sam se uverio u suprotno,Bane me je vozio njime i baš se sećam da je dobro vukao,jedine zamerke su slabo grejanje i što je malo teži na predali kočnice.E sad sve dosta zavisi od toga kako koji majstor kreće i šalta...
Uostalom ćale i ja smo ga vozili pre nešto jače od godinu dana,ekstra se pokazao,odradio je celu smenu bez problema.MILE je napisao:Šta se dešava sa #1289?
Nema ga već neko vreme na 83-ci,verovatno je neki ozbiljniji kvar...Nisam bio u garaži mesec dana tako da ne znam kakvo je trenutno stanje,ali verovatno je to u pitanju.
Samo da dodam da je tog 1289 naš kolega Milan vozio na 83 početkom decembra,i kaže da se tada nije baš najbolje pokazao.

Reklama jeste dobra, ali je slika loše ispala.mihajlo je napisao:MILE je napisao:#1110 premijerno sa novom Pepsi reklamom
http://img13.imageshack.us/img13/8562/dscf0132k.jpg
Много добра реклама и одлична слика.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost