profa_chb je napisao:pa ne bi bile gužve ako bi išao na 10 min a ne na 20
24 na 10 minuta,pa to bi bio san snova.
avramovicsasa je napisao:U pravu je kolega mnoge linije GSP-a poput 24,34,57,87 itd.zbog kraćih
relacija i manjeg broja putnika zadovoljavaju uslove da se na njih uključe
minibusi ili midibusi.
Naravno GSP o tome ranije nije razmišljao pa se po običaju troši gorivo
džabe a putnici se ne prevoze kao što je slučaj sa linijom 34 pa se minibusi nisu kupovali za gradski saobraćaj a poznate minibuse drže danas privatne firme koje ne spadaju u JTS pa bi bilo ne ozbiljno oduzeti
linije GSP-u kao i putnicima koji imaju markice.
Ne znam da li ste primetili na BEOTRUCK 08 midibus Irisbus neverovatno
dobro odradjeno vozilo malo a prostorno gradskog tipa,ne bi bilo loše da
se na nekim linijama upute minibusi ili te ne profitabilne linije da se produže ili čak spoje kako bi imale smisla.
24 ima problematičnu trasu naročito kroz Njegoševu ulicu kada autobusi
bukvalno stoje zbog parkiranih vozila kraj kafića.
34 može da bude minibus, ali valjda će se taj nesrećni Prokop jednom završiti i ona 34 bi trebao da ide iz centra, 34 treba vratiti na staru trasu, ovo kruženje ničemu ne služi,
57 pa on je sada baš produžen, nisam još testirao novu trasu,, ali mislim da nije za minibus.
Što se tiče Njegoševe, valjda će se više to sediti.
avramovicsasa je napisao:Dobro linije 38,69 pa i 60 su više službenog karaktera koji u jutarnjim i
popodnevnim časovima dovoze i odvoze radnike GSP-a,Laste i radnike
Toplane i Brodogradilišta Beograd(za liniju 60)pa i još po nekog putnika pa
što reče drugar autobusi su puni i nije za minibuse.
Linija 38 je više službena i ne bi valjalo za GSP radnike da se ona produžava jer bi uvek bio pun autobus,sećate li se davno ukinute linije
321(Oml.Stadion-Pogon Karaburma)lokal za GSP radnike tu je radio cuveni muzejski eksponat IK-5B gr.br.01007.
Od kad do kad je postojala linija 321?
Ona nikao neodgovara to kraju grad po roju.
ja se sećam da je tamo neke 96/97 postoja 32L Oml. stdion - Pogon Karaburma..