danas nisam upecao lion's city na 26 al mi je linija bila jako zanimljiva. evo mojih danasnjih utisaka:
od karaburminih zglobnjaka sam video 1014 (vozio se njime), 1020, 1055, 1097 i jos neke cini mi se al nisam video broj od sugavog svajcarca u bulevaru koji se natrtio na semaforu.
video sam 753 ik112n, e sad ono sto mi je najvise zapalo za oko to je preticanje, naime nikad se nisam vozio sa 26 a da se bar jednom nisu preticali tj trkali u bulevaru.
prvo je s okretnice krenuo 788 i nasardinisao se na trgu jer je prvi krenuo od ovih nekoliko, verovatno je stajao na dorcolu a 1014 nije vec je odma krenuo, pa je krenuo 1014 u kom sam ja bio i nazad nisam ni video koji je bio, kad odjednom izmedju pravnog i vuka moj 1014 obidje pun 788, nije se pomerio ni 50m stigao do skretanja iz bulevara stao jedan s kolima kad ja vidim japanac obilazi moj 1014 i to prazan
kad je ovaj krenuo dok je onaj skretao vidim pise 786. a naime u medjuvremenu vidim 784 sa zabodenom njuskom ide kuci (u garazu) naravno prazan. 783 je isao uzbrdo i drao se ko da ga kolju ili bicuju uz maksima gorkog, ikarbus se zatresao od detonacije koju je ovaj pravio jer je ovaj moj dabome stajao pa se zatresla konstrukcija...
od 777 ni traga danas nije bilo, mozda je promakao posto 26 ide po nekim jednosmernim ulicama i to na vise mesta i zato je mrzim jer uvek kad jurim nesto promakne mi. isto vazi i za lion's city (nlxx3), uopste ga nisam video a bio je spic.
to je danasnje stanje karaburminih buseva na 26