od danilo » Uto Nov 29, 2011 11:34 pm
Danas sam se vozio u novoebogradskom IK-201 sa GB 1276. Saobraćao je na 5/75, kao zamena za redovan auto sa 5/75, auto sa GB 1226 i vozio sam se njime za vreme II dela dopune.
Ranije je na forumu bilo reči da je mnogo propao što se tiče motora i ponašanja u vožnji, pa i jeste. Ovako slabije vuče, teško polazi iz mesta, kao da se malo guši, a dešava se da u toku vožnje izgubi gas, na trenutak, pa onda ponovo povuče. Svejedno, i na usponu dosta teže izvlači nego ranije. Jedino nisam primetio da ima neki drugačiji zvuk motora, o čemi je isto bilo reči. Ostalo, što se tiče stanja u vožnji, je sve u redu, nisam primetio da ima nekih većih problema.
Limarijski nije u nekom posebnom stanju, već mu oplata sva propala.
Na komandnoj tabli manje - više klasika:
Tahograf ("Novatronic") ne radi brzinomer (verzija bez ugrađenog obrotmera), sat radi.
Pokazivač za nivo goriva u rezervoaru neispavan, voltaža na 25 V, pritisak motornog ulja na leru oko 2 bara. Temoeratura vode u motoru na 75 stepeni C. Vazdušni pritisak za kočenje, na oba kočiona kola, na 7,5 do 8 bara.
Panel kod vozača, sam video da radi, a grejanje na prednjem grejaču (kod vozača, u vozačevoj kabini) je ispravno.
Mirko GSP