ivan264 je napisao:avramovicsasa je napisao:Vidiš neću se opet složiti sa tobom,predpostavljam da nisi dugo u GSP-u
pa još nisi shvatio da za ,,takve ljude,,su krivi isključivo Šefovi Saobraćaja i Rasporeda jer po našim Prijavama neadekvatno reaguju,
kazne su vrlo slabe,otkriva im se identitet otpravnika koji je pisao prijavu
pa je bilo mnogo slučajeva da su kolege imale probleme.
Da si vrsta Otpravnika kojeg si opisao verovatno ne bi imao 50 % vozila
u saobraćaju jer bi te vozači bojkotovali,imao bi probleme sa Privatnicima
jer bi sav teret pao na njih,otkazivali bi ti poslušnost i na kraju iako si u
pravu Služba Otpravnika bi te prebacila na drugi terminus kako bi umirili
strasti.
Veruj mi radim ovaj posao 9 godina i svašta sam video i ovo ti iz iskustva
govorim.
Radnike kažnjavaju zbog raznih gluposti a izmiče im kontrola radne discipline,norma,Efektivni rad.
Zato si ti otpravnik, a ne ja. Ja ne bih imao zivce da titram ja.a kojekakvim lelemudima.
U GSP sam dve godine, ali vec 7 godina vozim u gradskom prevozu. Ne znam na kom terminusu trenutno radis, ali mogu ti reci da je recimo na Konjarniku, konkretno na 31 u zadnje vreme (otprilike zadnjih 6 meseci), skinuto 5 redovnih vozaca i prebaceno na druge linije, neki zbog prijava otpravnika, neki zbog stalnog iskljucivanja... Ako ti napises prijavu (izvestaj) nekom vozacu, pa dodje tvoj zamenjivac pa i on napise, onda ne moze niko da kaze da nisi ti u pravu. Proslo je to vreme bojkota i svi se sada plase za posao, bas se na Karaburmi cesto desava da problematicne vozace salju u druge pogone, pa cak i na trolejbuse. Tako je Zika koji je radio na 31 i bio problem, prebacen na 27 pa i tu pravio probleme, dobio pogon Zemun, pa neka ga neko sad pita kako mu je kad mora 3 sata ranije da krene na posao. Skoro je covek sa 23 prebacen na trolejbuse, eno ga kuka ko kukavica... I ko zna jos koliko za koje ne znam (ove znam licno). Sta da ti kazem kad i sam znas da u svakom trenutku GSP ima oko 300 vozaca koji su prosli sve preglede i komisiju i samo cekaju da ih pozovu da rade. Toga su svi svesni, i niko nije nedodirljiv.
miki222 je napisao:e nek ste mu objasnili za RABU, nama vozačima su to rabe i tačka.
da se mučimo sa tim koja koji motor ima i sl., i kako se stručno kaže, važi

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost