Aaaaa... znaci Terza ti je izvor informacija iz TRANSPRODUKTAKrle je napisao:Jeste matori,sad sam se cuo sa Terzom,ne zna koliko komada,ali zna da su otisli za Nis.Inace Vojica vec godinu dana ima zgloba i sola na "88",a on ju u"Grupi".
Momci, malo je doslo do haosa ovde pa hajde da probamo da razjasnimo! Jedan broj firmi koji je na tenderu u Bgd-u 2005-te ostao bez posla je svoje poslovanje na ponudu gradonacelnika preselio u Nis. To su, CURDIC koji je dobio posao i u Beogradu ali ne u zeljenoj meri, TRANSPRODUKT, LEKON i KONVOJ TRAVEL koji je vremenom nestao iz price. Te firme su do danas dole i rade uz svakakve price, nagadjanja, pretnje i razvlacenja tog nekog tendera za gradske linije o kome ja nemam nesto mnogo informacija. U medjuvremenu TRANSPRODUKT i LEKON kupuju u Beogradu vozila sa polascima od privatnika koji odustaju od daljeg rada i postaju aktivni i u gradskom prevozu Beograda. A sada na ovoj dodeli linija TRANSPRODUKT dobija i liniju za Obrenovac sa BANBUSOM a LEKON vec ima kupljen veliki broj Liaza za NIs. Tako da te dve firme imaju razvijeno poslovanje u oba grada, uz CURDICA. A u prici o Nisu treba pomenuti i VERITIMO koji je jedno vreme radio ali cija su vozila zaplenjena a vlasnica firme se mislim i dalje sudi sa gradom. Ta vozila su kasnije otkupili TRANSPRODUKT, CURDIC i STRELA OBRENOVAC.WeljaBG je napisao:a i jos 1 pitanje: STA CE "BEOBUS" (MISLIM NA PREVOZNIKA) U NISU??? JEL TO IMA NEKE LOGIKE????

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost