Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod avramovicsasa » Sre Avg 08, 2012 1:05 am

Zapravo ispostavilo se da mu nije bilo dobro,i da je to njegovo spavanje više bilo stvar nesvestice nego sna,neki nalickani Pajser koji radi na Aerodromu Beograd ga je prijavio a Direkcija je prosledila potpuno netačne informacije,mi njih ne smatramo merodavnim jer im satovi pre svega nisu tačni a i njihovi Dispečeri koji prate saobraćaj mislim da se ne bi snašli ni u Video igricama a kamoli da rade tako ozbiljan deo posla koji mi radimo na terenu-uz dužno poštovanje prema pojedincima koji zaista rade svoj posao.
Šef me je ribao u dva navrata zbog toga da sam morao da pišem Izveštaj,ja ne znam koji je taj Lik koji mu je pisao prijavu ali sam imao utisak da se spremaju da rastrgnu tog dečka i da sam činio sve da ga zaštitim jer je ipak ostvario polazak i ni u čemu nije oštetio firmu a meni su pucale linije 67 i 71 a nisam ni razmišljao da skidam sa 75 jer bi se tamo javio interval od pola sata.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod Daree » Sre Avg 08, 2012 10:26 am

Auu brate sad ga i ti pretera to sam izjavio na forumu a ovaj forum ne prati ni direkcija ni bilo ko od nadleznih ponasas se prema meni ko da sam mu ja pisao prijavu .Niti radim u GSP-u niti sam se ja zalio direkciji tako da je glupo to sto pises :roll:
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod profa_chb » Sre Avg 08, 2012 12:04 pm

može bilo kome da se desi! ja sam radio kao vozač u piceriji, kolima, smene po 7 sati, pa opet sustigne umor pred kraj smene... no ako ima zdravstvenih problema, ne bi trebalo da vozi, već prvo da se izleči, pa onda nazad za volan :roll:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Sre Avg 08, 2012 5:00 pm

Daree je napisao:Auu brate sad ga i ti pretera to sam izjavio na forumu a ovaj forum ne prati ni direkcija ni bilo ko od nadleznih ponasas se prema meni ko da sam mu ja pisao prijavu .Niti radim u GSP-u niti sam se ja zalio direkciji tako da je glupo to sto pises :roll:

Ti nemaš nikakve veze sa ovom pričom,video sam tog čoveka koji nam je napisao prijavu,zato kažem da je nalickani Pajser,bio je sav uglađen u odelu,raspitivao se za taj polazak i otišao do autobusa,sam vozač mi je potvrdio dok je vozio da ga je ovaj sve vreme posmatrao i da je nekoga zvao mobilnim iako je vozilo stiglo na Aerodrom u planiranom vremenu,vozila sa linije 72 inače stižu 10-15 minuta ranije jer imaju dobru turažu tako da ništa nije izgubljeno ali neki ljudi definitivno ne mogu da žive mirno ako ne čine zlo drugima.
Ovaj dečko je bio zaista dobar pa je nastavio vožnju,inače ne bi imali taj polazak jer ja nisam mogao da skinem vozilo a ni kolega sa druge strane nije imao šta da preusmeri jer je bilo kvarova na linijama 53 i 56.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Avg 08, 2012 6:52 pm

Dakle on je sve ok uradio i opet je ostao kriv? Mozda sad on misli "***CENZURISANO*** ga i odlepice totalno" ali daleko bilo decko po meni ovako iz price uopste nebi trebao da nadrlja cak mi je bilo malo onako cudno zasto je zaspo za volanom jer to se ne vidja cesto. Ok nesanica moze da bude uzrok, prevelik umor, pa cak i neka bolest da te onesvesti. Mozda je vozio po velikoj vrucini pa ga je to nateralo da se onesvesti? :?
Poslednji put menjao profa_chb dana Sre Avg 08, 2012 7:07 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: Citiranje prethodnog posta
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod avramovicsasa » Sre Avg 08, 2012 11:22 pm

Ako budu kaznili Vozača pored svega ovoga,imam neki suludi osećaj da će putnici propuštati Letove na Aerodromu ,,Nikola Tesla,, a da će vozači sa drugih linija iznenada dobiti Amneziju kada je trasa linije 72 u pitanju. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod MILE » Sre Avg 08, 2012 11:24 pm

Nemaju na osnovu čega da ga kazne, i pored kašnjenja ostao je u vremenu...
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod avramovicsasa » Pet Avg 10, 2012 4:35 am

Zvao me je Šef da dođem ujutru na Razgovor povodom Afere ,,72-ka,, traže krivca na kojem će se polomiti kola,sobzirom da vozača nisu zvali na Razgovor,pogodite ko će dati GSP-u donaciju 10% od plate. :x

A taman sam se nameračio da kupim strava patike koje sam video na Terazijama :cry:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Pet Avg 10, 2012 4:45 am

-Zanimljiva situacija se desila sinoć na Zelenom Vencu,stoji gr.br.432 sa linije 704 u stanici ali nikako ne kreće,kasni već par minuta sa polaskom u 22:23,iznenada u punoj brzini stiže Policija i izađoše Policajci i izvedoše jednog tipa iz autobusa,otišao sam da vidim šta se dešava.
Lik je ušao sa Pljeskavicom u autobus i naslonio se kod vozača i jeo preko šipke dok je mrvio na pult,vozač Bosanskog naglaska i dubokog glasa mu je podviknuo da se skloni,ovaj je tražio da kupi kartu ali mu je ovaj rekao da ne prodaje na početnoj stanici,dve devojke koje su sedele napred su potvrdile da je taj bio drzak i da je vređao vozača.

,,Takva nam je država,,-viče on Policajcima koji su podržavali vozača.
,,Ne bi putnice rekle sve loše o tebi da si ti hteo samo da kupiš kartu,,-kaže mu Policajac.
,,To su putnici sa Diplomom kao i ovi Šoferi,ja imam diplomu a oni ne,ja znam ko sam,,-nastavlja lik.
,,Ti da imaš diplomu,pre svega ne bi ušo i jeo u autobusu,,-nastavlja Policajac koji je bio prilično besan dok ga je legitimisao a ovaj je jeo bez prestanka.
,,Nemoj da mi prosipaš to po pantalonama,samo jedne imam i čuvam ih,,-razbesneo se Policajac dok je ovome ispadao kupus iz pljeskavice.

Ode 432 sa 10 minuta kašnjenja na liniju a Policajci su ga zadržali još 10 minuta pa je morao da čeka Autokodeksov polazak u 22:55
eto kako prolaze sa diplomom. :oops:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Petar 535 » Pet Avg 10, 2012 10:17 am

Hahahhahha , bilo je i slicnih situacija .... juce baba jede sladoled u 1307 na 17 , u subotu neki mladi ljudi i devojka jeli picu
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod filip » Pet Avg 10, 2012 11:21 am

Pa nema ništa loše da se jede u prevozu (praznom), ali lepo sedneš sam na sedište jedeš, pojedeš, posle baciš omot a ostaviš čist bus :D
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod avramovicsasa » Pet Avg 10, 2012 2:35 pm

ja nikada nisam voleo da jedem u prevozu ni kao mali,sećam se da sam uvek kritikovao svoju majku pre dosta godina što jede kokice u troli a ja se sećam da nekada kada je naše društvo bilo mnogo zdravije da vozači nisu dozvoljavali ulaz sa sladoledom ili otvorenom hranom kao što su bile popularne viršle u zemički sa senfom 80-tih.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Petar 535 » Pet Avg 10, 2012 3:21 pm

Prvo sto je nekulturno ako se ja pitam , drugo , cini mi se da je to zabranjeno po gsp zakonu . ajde malu cokoladicu , ili tako nesto
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Postod MILE » Pet Avg 10, 2012 3:24 pm

Koliko ja znam zabranjeno je konzumiranje hrane u vozilima GSP-a.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Petar 535 » Pet Avg 10, 2012 3:31 pm

Mislim da je tako , ima jos svasta , ali 3% vozaca postuje to .... pa znas kako je jedan vozac napravio zbrku zato sto je neki lik usao u bus sa detetom u kolicima
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije