Aleks_BGD je napisao:Danas u ulici Svetog Nikole(ex Baje Sekulic) na Zvezdari kod Novog Groblja G.b 910 na liniji 65 osamario prikolicom jednu Opel Vectru.G.b 910 je prosao sa laksim ogrebotinama i naprsnucem desnog fara.Dok je Vectri bukvlano rasturio ceo prednji trap.Od siline udarca branik Vectre leteo je desetak metara napred,farovi takodje koliko sam uspeo da vidim.Steta na Vectri je povelika,dok je G.b 910 posle uvidjaja nastavio normalano da saobraca dalje.Hteo sam da slikam,ali saobracajni policajac mi nije dozvolio![]()
...
Marko je napisao:Aleks_BGD je napisao:Danas u ulici Svetog Nikole(ex Baje Sekulic) na Zvezdari kod Novog Groblja G.b 910 na liniji 65 osamario prikolicom jednu Opel Vectru.G.b 910 je prosao sa laksim ogrebotinama i naprsnucem desnog fara.Dok je Vectri bukvlano rasturio ceo prednji trap.Od siline udarca branik Vectre leteo je desetak metara napred,farovi takodje koliko sam uspeo da vidim.Steta na Vectri je povelika,dok je G.b 910 posle uvidjaja nastavio normalano da saobraca dalje.Hteo sam da slikam,ali saobracajni policajac mi nije dozvolio![]()
...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost