Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Daree » Pon Dec 31, 2012 6:03 pm

Maki 187 nema nista lepse od Blokova :)
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Sponzor

Postod blokovi » Pon Dec 31, 2012 6:08 pm

Ја задњу зиму бројим на Новом Београду,и знам следеће,чим се промени градске власт,спрема се продужетак 18 и 83 на Алтину.
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod Maki187 » Uto Jan 01, 2013 4:40 am

Daree je napisao:Maki 187 nema nista lepse od Blokova :)

Znam, ja sam u 45-tom, nebi odavde odlazio nikako... :)
izvinjavam se za offtopic, narucito profi :)
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod avramovicsasa » Uto Jan 01, 2013 7:15 pm

Novi Beograd je smrt,ceo potez od Bloka 45 do PC Ušće,ukoliko stanu Tramvaji,linije 89,94,95 su nedovoljne da odgovore potrebama putnika.
Potez između Bloka 70A i Opštine je katastrofa ukoliko postoje problemi sa linijom 73,linije 67,68,69,76,94,610,708 saobraćaju sa većim intervalima na kojima su solo vozila.
Najbolji deo su potezi od Keja Oslobođenja i Fontane prema gradu,Direkcija se uglavnom pravda brojem linija koje prolaze negde a ne obrate pažnju na intervale i strukturu vozila koja održavaju linije.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Pon Jan 07, 2013 12:02 am

Zastao Tramvaj gr.br.323 sa linije 2 na Pristaništu i Vozač je izašao do Kućice,

,,Idete Gore,,-pitao je Stariji Gospodin (Misleći da li ide ka Kalemegdanu)
,,Naravno,sve je Gore i gore,zar ne vidite,, -odgovorio je Vozač :D :D :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Jan 08, 2013 8:46 am

avramovicsasa je napisao:Novi Beograd je smrt,ceo potez od Bloka 45 do PC Ušće,ukoliko stanu Tramvaji,linije 89,94,95 su nedovoljne da odgovore potrebama putnika.
Potez između Bloka 70A i Opštine je katastrofa ukoliko postoje problemi sa linijom 73,linije 67,68,69,76,94,610,708 saobraćaju sa većim intervalima na kojima su solo vozila.
Najbolji deo su potezi od Keja Oslobođenja i Fontane prema gradu,Direkcija se uglavnom pravda brojem linija koje prolaze negde a ne obrate pažnju na intervale i strukturu vozila koja održavaju linije.

Pa i sam 73 ima solo vozila i mnogo je opterecena linija. Osim toga pate svi ako se nesto desi 610 pogotovo jer tu ima samo solo vozila i mnogo su krta. Pre neki dan mi drugar pricao kako je puklo staklo iz nekog cudnog razloga na zadnjem delu kod III vrata. Nije bio kamen niti je neko lupio sam se culo prosipanje.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Petar 535 » Uto Jan 08, 2013 12:38 pm

Ima zglobnih na 610 .
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod branik » Uto Jan 08, 2013 1:05 pm

Nikola Pejasinovic je napisao:
avramovicsasa je napisao:Novi Beograd je smrt,ceo potez od Bloka 45 do PC Ušće,ukoliko stanu Tramvaji,linije 89,94,95 su nedovoljne da odgovore potrebama putnika.

Pa i sam 73 ima solo vozila i mnogo je opterecena linija. Osim toga pate svi ako se nesto desi 610 pogotovo jer tu ima samo solo vozila i mnogo su krta. Pre neki dan mi drugar pricao kako je puklo staklo iz nekog cudnog razloga na zadnjem delu kod III vrata. Nije bio kamen niti je neko lupio sam se culo prosipanje.

>Шасија попустила?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod blokovi » Uto Jan 08, 2013 2:19 pm

Ако неко зна најбоље свој крај и линије онда сам то ја.Не може ме нико убедити да ласта не може да вози на 73???Па док је сам Земун био на линији ретко си соло могао да видиш,сад ови гумењаци са гибњевима и технологијом пре 40 година грррр.Туга,610 је ко аспирин,иде на 6 сати,једино је добар увече кад се враћаш са Књаза а живиш негде око Општине Нови Београд,јер има 2 проласка кроз блокове иза поноћи,е сад колико чујем а добро чујем,Думекови возачи су причали нешто о укидању та 2 задња поласка,мислим да би само већу штету направили,не због мене,него због људи који раде на сплавовима на Савском Кеју,па остају на милост и немилост 95 који има 2 поласка иза 00.00,на 73 ко не зна,задњи поласци из Батаје и из блока 45 су криминално прерани...22.50 из блока 45...Па ови што раде у ДС(Делта Ситију) раде до 22.00 неко и касније,па не могу да све стигну,ту би најбоље било да 73 има поласке око 23.30,јер би се растеретила та 2 задња поласка на 610 који нимало нису наивни,јер се једва код Пирамиде уђе...А што се тиче осталих линија?????65 та линија је не да зрела за зглобове,него је зрела да се врати тамо где јој је место било,а то је блок 37,ту је окретао 16Б(стара ознака 65).И да,само да ми неко каже да су 67,68 и 71 поуздане линије па да могу слободно да одем у Дирекцију да им кажем да мењају ништа.Ионако су нас увалили у невиђено ср*ње укидањем првог 610 у 3.05.Извињавам се за ОТ али сте ме господо драга повукли за језик!
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Jan 08, 2013 9:40 pm

branik je napisao:
Nikola Pejasinovic je napisao:

>Шасија попустила?

Moguce je ko zna.

Slazem se da bi 73 padne Lasti na ruke ali sa dugim vozilima. Sad u skorije vreme svi idu autobusima pogotovo ovi smrdljivi penzioneri i idu od linije do linije. 610 je isto malo opterecena ali ne kao 73. Na 73 svasta vidjam ali nikad nisam video da se autobus zadimi i grebe o asflat dok ide. JoooJ majko mila koja je to strahota kad se vidi. Nisam gledao dali je u pitanju privtanik ili gsp, ali ja licno mislim da je gsp jer je bio zut ko limun i ruzan ko lopov sa uljem pozadi skojim mozes da zamastis sta hoces! Tupe oni tupe ali nikad nisu ovoliko tupili.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod avramovicsasa » Čet Jan 10, 2013 7:43 am

Vanredni Vozač je isterao iz Garaže juče ujutru gr.br. 343 na Pristanište,pošto je bilo izrazito hladno,seo je kod Majstora kraj Radijatora da se ugreje i malo zadremao,u međuvremenu je došlo do zamene tramvaja,tako da je na liniju dat gr.br. 343 a 334 je nakon popravke vraćen u rezervu.
Vanredni Vozač je nakon nekog vremena izašao napolje i gleda u tramvaj,

,,Jel sam se ja nešto utripovao ili šta se dešava,zar moj tramvaj nije bio crvene boje,, :lol: :lol: :lol: :D :D :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Maki187 » Pet Jan 11, 2013 5:05 am

kralj :D
Kako li bi reagovao da je video spanca ili svajcarca :D :lol:
Maki187
Član

Postod avramovicsasa » Pet Jan 11, 2013 11:20 pm

Upitala je Žena oko 15h Vozača tramvaja,

,,Od koliko sati radite ? ,,
,,Jutros od 9 ,,
,,Kako izdržavate ?,,
,,Vozim napamet ,,

:lol: :lol: :D :D :D

Isto je bila Fora,Kolega je nešto odrađivao na liniji 13,i sam sebe upitao da li je stajao uopšte na stanicama od Mehane do Požeške :D

Jutros je Koleginica inače nova na poslovima Vozača tramvaja došla da se prijavi,
,,Gde si Retrovizor Majstore,,-pozdravi je Kolega .
,,Zašto je tako zove,,-zapitao sam se u čudu i setio da je proteklih nedelja dva otkinula automobilima koji su bili parkirani blizu šina. :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Sub Jan 12, 2013 12:44 am

Pre par dana na 15 sam se vozio sa Starim i neka baba krenula na sav glas da prica sa doktorom na telefon. Vozac je samo pogledao i rekao:
"Nije ti to megafon baba da se deres u njega" i nastavi da vozi. Bogami baba se ucuta iste sekunde i nije ni rec progovorila posle. :lol: :lol:

Sinoc sam se najvise smejao kad je baba neka krenula da se svadja sa BusPlus validatorom kako nece da joj otkuca kartu. :lol: :lol:
Nikola Pejasinovic
Član

Postod Maki187 » Ned Jan 13, 2013 4:13 am

ahahahahahaha,lol :D

Uvek stariji naprave tako neku smesnu scenu :D

@sasa, koliko ih je pokupila :D ^^
Maki187
Član

PrethodniSledeća