Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod avramovicsasa » Ned Jan 13, 2013 11:10 pm

Dvojicu :D

Pričao nam je Instruktor Vozača,Vozi on Divaga i Baba hoće oči da joj istera taster za otvaranje vrata a ona podiže ruku i pritisnu mu taster za šinske kočnice,umalo nisu svi izginuli u tramvaju. :twisted:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod Maki187 » Uto Jan 15, 2013 2:22 am

Jadna bakica, mora da vise nije usla u divaga, verovatno ih izbegava :lol: :lol:
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod avramovicsasa » Sre Jan 16, 2013 10:01 pm

Žalili su se danas Vozači kako su klizave šine,jedan od njih reče da njegov Tramvaj ne proklizava,kako svi su bili u čudu,

,,Sipao sam Fairy u Peskare,, :D :D :lol: :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Pet Jan 18, 2013 8:40 pm

Dolazi Juče gr.br. 648 sa linije 13 kod Majstora,stao je Čovek na Kanal i ja odoh da ga pozdravim,

,,Stao sam tačno kraj Nagazne Mine,,-reče Vozač .
,,Kakve Mine,,-presekao sam se .

Kraj Tramvaja je stajalo Pseće ***CENZURISANO*** koje je izgledalo baš kao Mina. :lol: :lol: :lol: :D :D
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Jan 18, 2013 10:39 pm

:lol: :lol: :lol: au tebi je tu bas veselo zurka svaki dan :lol: :lol: :lol: koji car
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod avramovicsasa » Sub Jan 19, 2013 10:53 pm

Tamo je sjajna Ekipa za rad,vredni su i odgovorni i odlično sarađujemo,generalno su svi Vozači Tramvaja takvi,slušaju me i to je najvažnije,tek da vidiš kakve ideje imaju kada ispadnu iz Turaže,to je tek Komedija,zabavno je tamo i brzo prođe vreme,bukvalno ne osetim 7 sati. :D

Imam jednog Lika na liniji,skroz je opušten,ne sekira se i kod njega je sve moguće,vozio je danas tramvaj 279 i odnekud je dovlačio 373 na Pristanište,haos na Okretnici,Vagoni sa drugih linija crkavaju i dovlače ih na Šlus pa se Lokalno Vuku za Donji Depo i u jednom momentu mi on pun Putnika ulazi na Šlus i dovlači mi taj neispravni tramvaj a iza njega idu dve Dvojke. :evil:

Ja lično ne volim da mi se Putnici muvaju po Okretnici i oko Kanala naročito kada Tramvaji manevrišu prilikom kuplovanja ili vraćanja na šlus,njemu je bilo žao da ih Izbaci pa ih je povezao usput. :)

No taj isti je pre par godina ostao u kvaru sa Multipliciranim Tramvajem,blokirao mu je drugi Vagon,kada je došao Servis,pitao ih je da li mogu da otkače taj drugi a on da ide kao Solo u saobraćaj pa kada ga poprave da ga ponovo prikače. :D :D :) :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Ned Jan 20, 2013 11:21 pm

Au moram da banem jedan dan tu dan da vidim bas kako ti je tu nema dalje.
A to za ispadanje sam cuo verziju od jedne sto radi na 12. Kao recice tom nazovi "majmunu" tako ga je majke mi nazvala da je boli stomak i da joj nije dobro jer se jadna "umorila" i ne moze vise da vozi kaze kao vozila sat vremena i vec joj dosadilo i zeli na drugu liniju. Sutradan tuznog lica vozi jos gori tramvaj i nista ne govori sa drugaricom. Obe plavuse. Ova sto je vozila nije mogla na okretnici da pronadje gde se migavac pali. Ja sam plakao od smeha :lol: :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod danilo » Pon Jan 21, 2013 1:11 am

Ako mene pitate - apsolutno... :lol: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:

Image
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod profa_chb » Pon Jan 21, 2013 10:39 am

apsolutno se slažem, da to postoji u praksi! kad sam bio klinac, nekih 9-10 godina, vozim se nekim od nekadašnjih privatnika na 29, i na semaforu na uglu maksima gorkog i cara nikolaja, neka riba im pokuca na vrata, i oni otvore. ja krenuo d'izađem, a oni meni "alo bre mali, nije ti ovo stanica" :lol: :roll:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Pon Jan 21, 2013 11:03 am

Vozila se tri Roma Tramvajem 346 na liniji 2 i u Dušanovoj nedaleko od Skretnice prema ZOO Vrtu,jedan je ustao i Aktivirao Šinske kočnice i seo,Tramvaj se ukopao a Vozač samo što nije izleteo kroz Šoferku,onako besan je izleteo iz kabine:

,,Šta radiš Majmune jedan,,-galamio je ovaj.
,,Dajem ti Signal da hoću da izađem na sledećoj stanici,,

Ovaj je tek poludeo kada je video da je tramvaj stao na Prekidač,izbacio ih je napolje u trenu a ostala Četiri Roma koja su bila u zadnjem delu Tramvaja koji nisu imali veze sa ovima povikaše iz straha,

,,Mi nismo ništa dirali,,

:D :D :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod MILE » Pon Jan 21, 2013 11:08 am

Tako je jedna žena pre par godina na kod Ušća čim se uđe u M. Popovića na istu foru aktivirala šinske a iza je bio još jedan tramvaj, sreća pa je tu brzina mala, inače ko zna kako bi se završilo.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod branik » Pon Jan 21, 2013 11:59 am

Dolazi S115 sa 26 na Trg iz Francuske, a pali jastuci sa leve strane. Stojim pored vozaca, staje u stanicu, ali zbog guzve nije mogao da pridje ivicnjaku. Ulaze ljudi, i na kraju ostaje devojka u minicu. Proba da zakoraci jednom, pa drugom nogom, onientuzijasti sto cekaju 24 na stanici pocinju da se smeju, a ni nas dvojica nismo ostali imuni. Kako se bus puni,stepenik sve vise ide u nebo, a ona ne odustaje. Na kraju se uhvati jednom rukom za sipku, drugom za vrata i uskoci sa obe noge. Iz busa se cuje aplauz.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Pon Jan 21, 2013 12:24 pm

Jaoo Minići,čuveno duvanje Akceleratora iz poda kod IV Vrata,svaka Devojka bi izgledala kao Merlinka sa onog Čuvenog Postera :D :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Maki187 » Uto Jan 22, 2013 4:34 pm

ahaha, vi ste cerevi ^^ :D
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod Petar 535 » Uto Jan 22, 2013 7:41 pm

danilo je napisao:Ako mene pitate - apsolutno... :lol: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
http://i657.photobucket.com/albums/uu29 ... 013013.jpg

Hahahhahahhahhah . :mrgreen:
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije