od danilo » Ned Okt 31, 2010 9:56 pm
Od sutra (1. novembra 2010. godine) u saobraćaj na liniju 15 se uključuju dva nova "Lastina" "Double Decker-a".
Smatram da je ideja čist idiotizam, jer me smo intereuje kako će se sve to odraziti, ako uzmemo u obzir kakva je i kolika fluktuacija putnika na ovoj liniji. Ovo mi liči na neko veštačko ublažavanje problema oko solo vozila, koja SP "Lasta" jedino pušta na liniju 15, pa sad kao da damo ove autobuse pa će to ublažiti ovakvu situaciju i povećati kapacitete i šta ti ja znam.
Po mom mišljenju ovo što radi Direkcija za javni prevoz ovo je neviđeni ***CENZURISANO***, sad su se stvarno naređale neviđene svinjarije koje uvode inženjeri i svi ostali stručnjaci iz ove direkcije.
Prvo ono za polaske na linijama 2 i 29, zatim spajanje linija 11 i 13, pa sad ovo, a i linija 74 je i dalje pod velikim znakom pitanja. Vreme prolazi i prolazi, a ista i dalje saobraća preko Brankovog mosta. Sa veoma malim, minimalnim, brojem putnika, vozila prazna, suvišna, jednom rečju potpuno nerentabila i neracionalna linija! Takve glupe i nebulozne poteze prave da mislim da bismo mi sa foruma bar jedno 100 puta sve to bolje izorganizovali.
Ako ne budu vratili 74-ku skupljaću i potpise i pisati peticiju i nema šta neću uradtiti dok je ne vrate na staru trasu!
Mirko GSP