Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod avramovicsasa » Sre Mar 13, 2013 12:26 am

Jedan Kolega je bukvalno zapalio kočnice na gr.br. 1212 kada ga je vozio na liniji 29A,vozio ga je pod ručnom žaleći se da slabo vuče,
ručna mu nije bila opuštena do kraja jer je pomešao sa položajem ručne koja stoji kod BKM 201.
Cela Okretnica na Medaku je smrdela na paljevinu,požalio se Vozaču sa linije 18 na Auto,ovaj je sišao dole spustio ručnu i normalno ga pokrenuo,zezali su ga posle danima. :twisted:

Gledajte kada budu radili Autobusi umesto Trola kako ih voze u krugu Slavije,po navici idu ispod mreže. :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod Petar 535 » Sre Mar 13, 2013 12:30 am

Hahahahahha . :lol:
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod profa_chb » Sre Mar 13, 2013 10:42 am

fuj fuj elektronika, zašto bi neko imao crvenu lampicu i zumer, koji signaliziraju da ručna nije puštena do kraja, i da nema dovoljno vazduna, evetnualno i blokada E-gasa.... mislim, to je budalaština, postoji manometar, koji ne radi, ali ionako pokazuje bezveze, piše 3 bar-a a slabo vuče... pffft...
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod danilo » Sre Mar 13, 2013 10:51 am

Da, a lampica za ručnu ne radi i pitanje da li je uopšte i ima. A, ručna nije vezana na one manometre na komandnoj tabli, konkretno je tako na A-1212. Imaš samo da ti pokazuje vazduh u clilindrima kad kočiš nožnom i kad ti je aktivirana stanična kočnica, ručnu kad digneš kazaljke se ne pomeraju.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod profa_chb » Sre Mar 13, 2013 10:55 am

ok, ali 1212 je star 17 godina. rađen u vreme kada je bilo bitno da ide, nebitno kako. ipak je XXI vek, a naši dragi vozači bi trebalo da prestanu da pevaju epopeje o rabama, sa suzom u oku, već da krenu napred (sa spuštenom ručnom) ka novim i boljim tehnologijama :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod danilo » Sre Mar 13, 2013 10:59 am

Dobro to, nego sam hteo da kažem da tada preko lampice i manometara nije mogao da vidi da je dignuta ili spuštena ručna.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod becks89 » Sre Mar 13, 2013 11:22 am

Juče se ja vozim u 424 na 610, stojim napred pošto sam išao 4 stanice, sad negde 2 stanice pre kružnog toka na NBGD, ispred busa iskoči neka devojka trčeći za 73 koja je bila u stanici,ovaj nabode na kočnicu i odjednom samo čuješ vozača, vidi mali koliko imam obožavateljki počele i pod točkove da mi se bacaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Maki187 » Sre Mar 13, 2013 7:46 pm

ahahaha, lol, nek se bacaju, zdravo je to :D

Inace jednom pri naglom kocenju na liniji 95, bio sam u sredini kao po obicaju, pricao sa drugom/drugaricom, nesecam se, neka starija devojka, uhvatila se meni za ruku (ispod ramena, biceps se to valjda zove ? sta znam :D), i stim da je bila zapricana kao i ja sa nekim, i posle kocenja nastavila je da se drzi (u toku voznje), (pola minuta-minut), onda je ona skontala sta je uradila i izvinila se, a tek onda i ja skontao o cemu se radi, inace zgodna zenska ^^ :D :mrgreen:

Danas odma na izlazu iz teraziskog pri skretanju vozac 2 puta naglo zakocio (zakocio, posle par sekundi kreno pa opet zakocio, a bio je tu i treci put al ne toliko naglo :D), ovi u busu na sredini i pozadi odma poceli nesto da seru, a ne znaju ni sta se desilo, msm ne znam ni ja al opet, sigurno nije namerno covek -.-"
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod branik » Sre Mar 13, 2013 9:02 pm

profa_chb je napisao:fuj fuj elektronika, zašto bi neko imao crvenu lampicu i zumer, koji signaliziraju da ručna nije puštena do kraja, i da nema dovoljno vazduna, evetnualno i blokada E-gasa.... mislim, to je budalaština, postoji manometar, koji ne radi, ali ionako pokazuje bezveze, piše 3 bar-a a slabo vuče... pffft...

Рекох ја јуче да је то зато што мало њихових возача има право возачко искуство. Ако нема контролне сијалице, а нема, морао је да примети да неће сам да крене кад пусти кочницу, да се нагиње десно када креће, да нагло успорава чим пусти гас...
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Sre Mar 13, 2013 9:19 pm

Došao mi je danas gr.br. 1523 sa linije 13 da skrati na Pristaništu,

,,Ostaću malo na Okretnici da sačekam vreme,,-kaže mi Vozač
,,Idi odradi jednu turu na liniji 2,,-kažem mu.
,,Onda mi obezbedi Pasoš da bežim iz Zemlje posle toga,, :D
,,Na svim Kućicama bi bila tvoja slika sa natpisom ,,WANTED,, 000 000 $ :D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod MILE » Sre Mar 13, 2013 9:26 pm

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod avramovicsasa » Čet Mar 14, 2013 11:45 pm

Koleginica je danas na Pristaništu isključila gr.br. 270 i zamolila putnike da pređu u gr.br. 252 kod druge Koleginice :D koja je čekala na Šlusu.
Jedna od Putnica je ljutito tražila objašnjenje zašto mora da se pređe u drugi Tramvaj,

,,Hoću da popijem Kafu na miru,,-našalila se Koleginica kako bi smanjila tenziju. :D :D :lol: :lol: :) :P :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Mar 15, 2013 12:01 am

Hehe tramvajdzije zanimljivi i mnogo saljivi ljudi.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod danilo » Pet Mar 15, 2013 12:01 am

A, znajući naše putnike tom rečenicom mogla je samo da digne tenziju među putnicima, da dobije hrpu epiteta, a možda i da glavu izgubi... Nadam se da je koleginica ostala živa i zdrava.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Mar 15, 2013 12:06 am

Danas se dva vozaca salila jako lepo. Sta je bilo? Vozac koji je vozio moj omiljeni 481 je zaobisao 469 (valjda) na 552 i na umci mu udje kolega i kaze mu.

"Ima da napravim zalbu jer si bezobrazan prema Dragancetu i prolazis pored njega ko sumanut!! Ima da ti izbusim gume pa da vidim kad ces da pretices bole te .... za nas u 552!"

Vozac mu odgovara . " Ma zabole me za njega kad sporo vozi. I slobodno mi izbusi gume ima da ga vozim 90 i bez njih, kao sto sam vozio 1117 kroz pecane bez kocnica u prikolici"
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije