danilo je napisao:A, čekaj meni opet nije jasno kako može da mu policajac poveruje u tu priču...
Mislim svejedno sad da li je vozilo registrovano ili nije, šta je ono tražilo na tramvajskim šinama...?
Kassbohrer je napisao:Zakon kaže da se neregistovana vozila ne smeju parkirati na javnim površinama, a na tramvajskim šinama se koliko znam ne smije ništa parkirati
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
avramovicsasa je napisao:Lasta od početka Marta meseca više ne priznaje Službene Legitimacije GSP-a pri ulasku na Peron,svi su dužni da plate Kartu ili da nabave Mesečnu Legitimaciju.
Jedan Vozač Tramvaja je odlučio da zeza Radnika na Peronu,zalepio je Selotejpom GSP Legitimaciju za Peronsku Legitimaciju,na njegove oči je prislonio na Senzor i Aktivirao Prolaz,Čovek nije mogao da veruje svojim očima.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost