Logo

Kontrola karata; kontrolori

Diskusije

Postod mihajlo » Sre Jan 05, 2011 2:53 am

Aleks_BGD je napisao:E sine bas da vidim tog magarca koji ce mi zavuci ruku dzep da mi uzme licnu kartu....

Е Сине (:mrgreen:), то не сме ниједан контролор да ти уради - нема право.

Aleks_BGD je napisao:Sine pa ja joj necu lupati samare,ima da je izujem iz patika kad je budem zviznuo.

Е Сине, то је ипак женско, немој тако. :wink: А као друго, 97% казни је написала женским особама, зато сам рекао да је добијала шамере од путница.

Мислим да би било лепо и поштено да имаш карту, но добро. :wink:
mihajlo
Član

Pridružio se: Ned Apr 18, 2010 9:11 am

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Sre Jan 05, 2011 3:05 am

mihajlo je napisao:
Aleks_BGD je napisao:E sine bas da vidim tog magarca koji ce mi zavuci ruku dzep da mi uzme licnu kartu....

Е Сине (:mrgreen:), то не сме ниједан контролор да ти уради - нема право.

Aleks_BGD je napisao:Sine pa ja joj necu lupati samare,ima da je izujem iz patika kad je budem zviznuo.

Е Сине, то је ипак женско, немој тако. :wink: А као друго, 97% казни је написала женским особама, зато сам рекао да је добијала шамере од путница.

Мислим да би било лепо и поштено да имаш карту, но добро. :wink:

Kartu uvek imam tako da nemam tih problema.Stim sto kartu i nestignem da iskoristim.Busom idem ujtru na posao u 4.40 kad njih jos nema,a vracam se kuci obicno posle 21h kad opet njih nema,tako da ih nesto bas i nevidjam.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod mihajlo » Sre Jan 05, 2011 3:39 am

Онда нема потребе да бринеш, битно је само да увек имаш (имате) карту поред себе и нема никаквих проблема. :)
mihajlo
Član

Postod cuburac1993 » Sre Jan 05, 2011 4:12 am

Ja svaki mesec kupujem markicu i nijednom nisam imao problem sa kontrolom jedino kad mi dođe i kaze mi da li imam kartu ja mu pokazem povlasticu i vratim i on mi opet traizi povlasticu. Mislim jel lik corav ili nepismen pa nevidi markicu da sam stavio u povlasticu
cuburac1993
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Nov 22, 2010 12:29 pm

Postod ljubalasta » Sre Jan 05, 2011 1:58 pm

imam i ja ovaj mesec markicu,ne vozim se na sluzbenu,nisam uspeo da prodam.
ljubalasta
Član

Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 12:20 am

Postod n_idza » Sre Jan 05, 2011 3:46 pm

Meni ste vi ridžovani skroz gotivni, često ih bude na Banjici kod pijace, a viđao sam i tu Marijanu, bila je jedan dan kartondžija, ako tako kažete, pa mi se upisivala u nalog. :D
Ima mnogo lepih i baš mladih devojaka, u suštini i jesu sve deca. :D

btw: Mišo, 'oću li videti konačno onu Jasminu kosmajku? :D
Image
n_idza
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 15, 2010 12:21 pm

Postod negas » Sre Jan 05, 2011 6:29 pm

Pre dve godine sa Bas-a tj zeleznicke sam isao do Ikarbusa, gradskim, sve GSP! Krenui sam oko 9h izjutra i vratio se oko 16h na BAS, ponovo! Menjao tri busa, tj 6 kad racunamo povratak!

Ni u jednom nisam imao kartu! U svakom sam skoro pricao sa vozacem, da mi kaze gde da sidjem...kartu mi niko nije trazio, kontroola nije bila...pre 6 meseci, ili nesto jace, isao sam za Zelenog Venca, nekim busem sad ne znam broj ali je GSP-ov, i vozio se do zgrade FMP-a, dakle duga voznja, i opet isto! Nism kupio kartu, u oba pravca! Kada sam se vracao bila neka kisa, pa mozda zato ne znam nije bilo kontrola!

Nemam naviku da kupujem karte niti znam gde treba...
E sad, koliko kosta karta da se vozim ceo dan na primer, ono neogranicene voznje, i ako me uhvate bez karte jer prijave idu u unutrasnjost zemlje..cuo sam kao salju do Mladenovca, na ovamo redje ili ne salju...pa eto voleo bi da odgovorite...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod danilo » Sre Jan 05, 2011 7:38 pm

Nema kod nas tih dnevnih karata, ako na njih misliš.
Postoje samo pojedinačne vožnje koje važe za jednu vožnju u jednom vozilu i mesečne markice, sa kojima možeš da napraviš neogranične broj vožnji u toku meseca :!: :)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod mihajlo » Sre Jan 05, 2011 8:17 pm

cuburac1993 je napisao:jedino kad mi dođe i kaze mi da li imam kartu ja mu pokazem povlasticu i vratim i on mi opet traizi povlasticu.

:? :roll: :?

negas je napisao:Kada sam se vracao bila neka kisa, pa mozda zato ne znam nije bilo kontrola!

Ми радимо и по киши и по мећави. :wink:

negas je napisao: i ako me uhvate bez karte jer prijave idu u unutrasnjost zemlje..

Иду, али судски поступак вероватно никада неби био покренут.

n_idza je napisao:Meni ste vi ridžovani skroz gotivni

Хвала, шта друго да ти кажем. :D

n_idza je napisao:bila je jedan dan kartondžija, ako tako kažete, pa mi se upisivala u nalog.

Да, да, то сам заборавио да кажем. По договору одлучимо ко ће водити картон, ко улазити на средња, а ко на задња врата, па тако та или тај који се уписује код возача у налог и који води картон, називамо картонџија. :)

n_idza je napisao:btw: Mišo, 'oću li videti konačno onu Jasminu kosmajku? :D

'оћеш Бајчо, не брини. :wink:
Ево ти Јасмина од летос.

Image
Image

Овде је она водила картон.
Image

П.С. Она је из III (треће) групе.
извор: Facebook

------------------------------------

Данашњи чланак о контроли.
mihajlo
Član

Postod djole » Sre Jan 05, 2011 9:35 pm

Ja imam onu Lastinu povlasticu ( roze boje ) i kupujem Lastinu markicu ( ITS+LTS )... Primetio sam da mi niko uopste i ne gleda markicu, samo vide povlasticu i produze dalje, dok su pre uvodjenja ove rigoroznije kontrole vrsene detaljniji pregledi markice ( ako tako moze da se kaze ) :D . Ovaj mesec namerno necu da menjam markicu, ova za januar ce da stoji ispod decembra, bas me interesuje hoce li neko provaliti
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod negas » Sre Jan 05, 2011 10:08 pm

Znaci nema kao nekada dnevnih karata majkumu!
Jer su danas mnogo poostrene kontrole, jer ima negde gde mogu da se vozim za DZ, na primer, cesto se odvezem sa Bas-a do sajmista ono za DZ, ne zbog para, nego mrzi me da jurim kartu vec samo sacekam bus, on uglavnom odmah dodje i sedaj...
negas

Postod djole » Sre Jan 05, 2011 10:12 pm

drzis kartu u dzepu, pa ako treba otkucas, a ako imas pendzentiran obraz kazes kako nemas licnu kartu i ne mogu ti nista :wink:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Iosis » Sre Jan 05, 2011 10:45 pm

Ima tu finih kontrolorki. :D Neću da im pokažem kartu neka me kažnjavaju. :lol:
No, ajd šalu na stranu, prije jedno 2 mjeseca sam bio u Bg i eto baksuza. :D Imao sam nekoliko karata u džepu i išao sam sa Konjarnika na Dedinje, poslje toga sa Dedinja do Slavije i zaboravim da uzmem još karti pa uletim u prvu trolu koja je naišla na Slaviji i da produžava do Studentskog trga, al' nisam uzeo kartu (zaboravio da kupim) i odma na sledećoj stanici čeka kontrola. Grrrr, baš tad, cjeli dan sam se vozio s kartama i baš tad jedna vožnja ide kontrola, ja napolje prije nego oni unutra.
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod ljubalasta » Čet Jan 06, 2011 1:19 am

po meni treba uvesti dnevne i nedeljne karte,i naravno pantljicare za 6 ili 7 voznji
ljubalasta
Član

Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 12:20 am

Postod negas » Čet Jan 06, 2011 4:10 am

Ma treba jedna dnevna, secam se nekad da su bile mnogo jeftine, tipa sada mozda 60din max, ono po ceo dan, verovatno ogranicene mozda po nekim zonama, ali bilo je ono tipa dnevna karta!
negas

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije