Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod becks89 » Pet Apr 12, 2013 9:52 am

E pa ko ne ne zna, šta da mu radimo :D
Pa evo meni kod Nemanje nikad niko nije tražio kartu, čak se jedan izleteo i viče "Dobar dan kolegE" :D Ja lično i dok je tačkasta bila nisam imao problema, kartu - nemam, dokumenta - nemam, izađi napolje - ne mogu, doviđenja i prijatno. Ako vi pristupite drčno i odmah dižete tenziju tada dolazi do problema, nisam imao kartu jer nisam hteo da plaćam za vožnju u ledari od sat vremena, sad kartu imam jer keva preko firme dobija istu, dakle nije problem u 1100 dinara, problem je u onome što dobijamo za te pare, tj. što ništa ne dobijamo. Kad smo već u OT, da kažem još jednu stvar, čak i ako nemate kartu, nemojte praviti problem, napravite šalu, pokušajte da vadite na neki šarm ili nešto, a nikako odmah dreku, govorim iz ličnog iskustva, jer ništa lepše nema kad nekog zavrneš sa sve osmehom na licu ;) Pa bilo je situacija, zimus sneg do kolena kaže meni kontrolorka, ajde izađi ako nemaš kartu, reko rado bih ja, ali unutra je tako toplo da mi se ne izlazi, nasmejala se i otišla dalje, dakle nemojte i vi da budete glupi i da pravite problem na problem, ili iskulirate ili probajte na fin način da rešite problem ;)
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Sponzor

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Apr 16, 2013 3:42 pm

Ja dok sam se "svercovao" (dok nisam kupio mesecnu) provalio sam ih da ne diraju one koji spavaju. I tako sam iz dana u dan dok me jedan nije provalio. Probudio me je i pitao imas kartu. Ja reko nemam. Izadji napolje. Reko mnogo bre vruce umrecu a ovde je raj. Covek u starijim godinama povika sa kraja: Ima pravo pusti ga.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Ratomir » Uto Apr 16, 2013 8:07 pm

Moj deda dok se svercovao i jednom kontrola udje i pitaju ga za kartu on kaze da nema pitaju ga za licnu kaze da nema i ustane i kaze da silazi na sledecu i stane kod vrata i sidje na stanicu i kontrola izadje i kad izadju on na brzinu udje.
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod Maki187 » Uto Apr 16, 2013 9:00 pm

Da to sa spavanjem se koristilo neko vreme, to ja sa ortacima kad se vracam, svi kao spavaju odjednom, pa posto ja kao po obicaju stojim, tesko da cu stojeci spavati, pa kad me izbaci samo udjem kad izadju, jednom kad sam to uradio sa drugom, iz nekog razloga svi ortaci a i ljudi u busu poceli su da se smeju, zasto idalje ne kapiram :D
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod becks89 » Uto Apr 16, 2013 9:17 pm

Ne znam šta je toliko zanimljivo u tom ulaženju/izlaženju, ja evo za 4 meseca koliko nisam imao kartu, jednom sam izašao napolje, pretili su i komunalnom i kojom oćeš policijom, ali to nije upalilo dok mi jedna dotična kontrolorka kojoj pozdravljam ćerku ovim putem, nije opsovala "majku bezobraznu i drsku" jer sam joj rekao da nemam dokumente, ej zamisli :D Sreća njena pa je bila još jedna kontrolorka sa njom, inače bi joj štucovao brke :D
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod avramovicsasa » Uto Apr 16, 2013 9:55 pm

Pitao me je Vozač na Pristaništu,da li sme da parkira svoj Auto na trećem slepom Koloseku,

,,Nemoj molim te,,
,,Zašto,nikome neće smetati,,
,,Šta ako naiđe METRO,vidiš da Kolosek vodi ka Savi prema budućem METRO Mostu,,- :D :D :) :) :lol: :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod becks89 » Sre Apr 17, 2013 5:03 pm

Hahhahahahahahahahahahahhaha ako naiđe METRO :D
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Apr 17, 2013 8:36 pm

Maki187 je napisao:Da to sa spavanjem se koristilo neko vreme, to ja sa ortacima kad se vracam, svi kao spavaju odjednom, pa posto ja kao po obicaju stojim, tesko da cu stojeci spavati, pa kad me izbaci samo udjem kad izadju, jednom kad sam to uradio sa drugom, iz nekog razloga svi ortaci a i ljudi u busu poceli su da se smeju, zasto idalje ne kapiram :D

To je bilo aktivno dok su pretesali dok je bus morao da stoji. Sad kad su u basu i voze se ne vredi ti nista. Ja se secam jednom zaspo sam ko klado i budim se na okretnici, a trebao sam da izadjem na sajmu. Sedeo drugar iza mene i kaze mi : Ovaj te cuskao i gurkao ti si samo hrkno jako i okrenuo se na drugu stranu. :lol: :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod avramovicsasa » Čet Apr 18, 2013 5:34 am

Priča datira iz već sada davne 2001 godine kada su se Sanosi uveliko povlačili i više nisu bili željeni autobusi u moru novih IK-103,Fapova i vozila iz Donacija koji su pristizali,Vozač koji je pripadao starijoj Gardi isključuje Sanosa iz Birčaninove i tera ga Za Garažu,a jedan Stariji Vozač mu povika,

,,Sad ćeš da vidiš kada ti budu uvalili nekog Micotakisa,,- :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Ratomir » Čet Apr 18, 2013 7:26 pm

Heсватам то "Мицотакиса" :|
Image
Ratomir
Član

Postod niske » Čet Apr 18, 2013 7:47 pm

Micotakis - grk - Ikarus 260 - najgori autobus u istoriji GSP-a
nadam se da sam ti pojasnio ;)
niske
Član

Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 1:50 am

Postod Ratomir » Sub Apr 20, 2013 10:53 am

Пре неки дан, улазим у аутобус на линији 700 код жел. станице и седем иза возача. После неког времена устанем и питам возача када креће, а он ми одговори:
,,Не креће, зар невидиш да стоји". :evil:
Image
Ratomir
Član

Postod avramovicsasa » Sub Apr 20, 2013 8:55 pm

Da li je Autobus bio u kvaru ? ili se Vozač šalio sa tobom ?
avramovicsasa
Otpravnik

Postod becks89 » Sub Apr 20, 2013 8:59 pm

Šalio se :D
Jel to bio onaj ćelavi lik?
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Ratomir » Sub Apr 20, 2013 9:02 pm

U kvaru nije bio, a da se šalio nebi reka po njegovom glasu. Celav nije bio.
Image
Ratomir
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije