Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod avramovicsasa » Sub Apr 20, 2013 9:26 pm

Kako je ne vaspitan :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod ljubalasta » Ned Apr 21, 2013 10:58 am

Evo malo prica starih vozaca,u zemunu je bio jedan vozac po nadimku paja svaler,on se udvarao svim gospodjama koje stoje napred,bio je omalen i ruzan,udvara se jednoj gospodji i ona mu kaze,sta ti hoces vislja sam za glavu od tebe i uzmi ogledalo i pogledaj se nasta licis.
radim u lasti kao referent saobracaja
ljubalasta
Član

Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 12:20 am

Postod ljubalasta » Ned Apr 21, 2013 11:00 am

Isto tako vozac Tosa iz zemunskog pogona,duzio je bus 387 na 15,u rasporedu je stajalo 387 strogo ne davati vikendom,daju njegov bus na neku liniju on snimi i ode u raspored izvadi pistolj i kaze vracaj ga nazad da ne ode glava.
ljubalasta
Član

Postod Ratomir » Ned Apr 21, 2013 12:33 pm

:shock: Јел добио отказ?
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod becks89 » Ned Apr 21, 2013 9:06 pm

Ima jedan Zemunac, kojem ime i poziciju nebih pominjao, što je šefovu kancelariju polio naftom, jer je godinu dana vozio bus na kome nisu hteli da zamene neki deo, pa je smrdeo ceo bus na naftu, i baja uleteo sa 2 kanistera od po 20l u kancelariju i polio šefu istu :D
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod nemanjatomic » Ned Apr 21, 2013 9:12 pm

ljubalasta je napisao:Evo malo prica starih vozaca,u zemunu je bio jedan vozac po nadimku paja svaler,on se udvarao svim gospodjama koje stoje napred,bio je omalen i ruzan,udvara se jednoj gospodji i ona mu kaze,sta ti hoces vislja sam za glavu od tebe i uzmi ogledalo i pogledaj se nasta licis.

Pa soferi su najveci smekeri uvek bili i ostali,ja se neki dan vozio ujutru u 436 na 605 i vidim neka mala stoji kod vozaca i caska s njim a na Ledinama neki matorac sto duzi 2/603 ujutru i ona njemu mase...Ali neki ljudi stvarno preteruju,isto tako i moj komsija sto duzi 5/605 uvece svalerise se nenormalno,neki ljudi stvarno nemaju predstavu koliko godina imaju.
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod niske » Ned Apr 21, 2013 9:25 pm

Da dodam i ja nesto: pre 2-3 godine kad sam se vracao sa groblja (533-ka) dolazi IK202 (Barbika). Vozac je bio mladji i veoma nervozam. E sad posto je bila ogromna guzva na Orlovaci, 533 se nije okretao na svojoj okretnici, nego na nekoj raskrsnici. Kada je neki deka pitao vozaca zasto je to tako, on je drsko odgovario: ''da bi ti pitao''. Na jos neka pitanja putnika je isto davao tako drske odgovore, a mene je sve vreme mrko gledao u retrovizoru (stajao sam kod prednje sipke (poprecne)). E sad u jednom trenutku je krenuo menjac da ga zeza (po 3-4 puta je morao da ga ubacuje u brzinu), a ja sam mu, potstaknut situacijom, uputio sledeci komentar:I TI SI MI NEKI MAJSTOR, NE ZNAS BRZINU DA PROMENIS!!! :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
niske
Član

Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 1:50 am

Postod becks89 » Ned Apr 21, 2013 9:33 pm

Sreća tvoja da nije menjač bio od Sanosa, on se lako da izvaditi i upotrebiti za neke druge aktivnosti :P :D
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod SGB » Ned Apr 21, 2013 10:04 pm

Јутрос лудница због маратона. Ипак ми наиђе бус после неких 10-15 минута, наравно пун. Уђем позади, успем и да седнем. Већ на следећој станици бус стоји 5 минута. На станици на којој сам ја ушао, такође су ушла и двојица Рома, који су почели да се свађају и туку. На следећој станици улази ромски брачни пар, који нема никакве везе са овом двојицом, и почну да се шамарају. Онда она прва двојица крену да бију овог лика зато што бије жену. Онда се возач истраумира због ситуације и заустави аутобус и изађе напоље у намери да зове полицију. Е тада су путници хтели да се обрачунају са њим. Углавном, док се то све догађало, ја нисам капирао о чему је реч (тек после чуо целу причу), слушао сам радио и ништа около нисам регистровао док бус није прилично дуго остао у станици. У целој ситуацији сам се понашао као да сам пао са Марса. :mrgreen: Тада скинем слушке, изађем, ови Роми-нинџе већ ухватили маглу, прођем около и сконтам да бус нема возача. Узмем да сликам за форум и у том моменту ми прилази момак и замоли ме да сачекам полицију са њим. Наравно да ми је прво питање било "који си сад па ти?". У питању је био возач, видим да се лик баш исфрустрирао ситуацијом (како и не би), али сам га убедио да се не цима око звања полиције, јер ће то потрајати (и "фајтери" су већ збрисали) а превоз је и без тога проблематичан због маратона, и рекао му да уђе и настави да вози, а ја ћу бити ту "иза шипки" и да му нико неће правити проблем. Углавном, до Сава центра (ту сам изашао) смо окренули на зезање, па смо констатовали да човек напише књигу о догодовштинама са путницима ако нормалан дочека пензију. :D
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Petar 535 » Ned Apr 21, 2013 10:09 pm

Hahahha , Koji bus u pitanju ako nije tajna, mozda znam vozaca . :)
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod ljubalasta » Ned Apr 21, 2013 10:33 pm

ma tosi niko nista nije mogao,bio jak covek u sindikatu,u torbi je stalno nosio pistolj
ljubalasta
Član

Postod Petar 535 » Ned Apr 21, 2013 10:35 pm

Je l' radi taj jos uvek ?
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod ljubalasta » Uto Apr 23, 2013 10:22 am

otisao u penziju
ljubalasta
Član

Postod avramovicsasa » Sre Apr 24, 2013 9:35 am

U Nedelju je bilo zanimljivo gledati Maratonce kako trče ulicom Milentija Popovića a oko njih voze Tramvaji :D ,Tramvaji su krajnje oprezno prolazili pored Takmičara,367 je izgledao kao neki umorni Maratonac koji je brzinom pešaka prolazio pored Takmičara. :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Djape 97 & 184 » Sre Apr 24, 2013 7:24 pm

Pricala mi moja bivsa profesorka matematke, koja zivi blizu pancevca...
Ulazi ona u mana na 95 na stanici pre pancevca ( u smeru prema gradu), bus pun kao oko, ne mogu vrata da se zatvore, nije bilo dugo prevoza (sve to se desavalo zimi kad je bio veliki sneg), tek dolazi kontrola i komunalna, krene da se gura da udju da kontrolisu karte, i narod krene da se buni..
Stoji tako 5-6 min u stanici, i vozacu pukne film i istera kontrolu i komunalnu napolje, a ceo bus vice BRAVO MAJSTOREE !!! :mrgreen:
Krene i on da se svadja sa kontrolom, pa se umesa i komunalna da ga hapsi, tek onda kad je skocio ceo bus da brani vozaca, isteraju ih napolje, uz silne psovke, itd, ovaj brzo sede za volan, zatvori vrata i СТИСО ГА ЧИЧОНИ (даде гас у патос) :twisted:
Djape 97 & 184
Član

Pridružio se: Pon Okt 31, 2011 6:33 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije