Logo

Sve o linijama javnog gradskog saobraćaja u BG

Diskusije

Postod Miki » Sre Maj 18, 2011 2:19 pm

I šta mislite da se linija 102,107 i (možda) 109 produže do Omladinskog stadiona, da se linija 101 produži do Trga Republike, a da se uvede linija 101E koja bi išla od Omladinskog (stajala bi samo na važnije stanice sve do Padinske Skele) kroz Padinsku Skelu sve do Široke Grede. U tom slučaju bi bila ukinuta linija 110 i žitelji Padinske Skele ne bi kukali za loš prevoz. Linija 35L bi ukinuo, a 202 bi produžio do Vukovog spomenika. Tako bi bilo mesta za ove četiri linije. Inače bi 102,107,109 stavio da idu na 30 min. tako da ne bi bilo zastoja na OFK-inom stadionu. 101E na 10 min.
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Sponzor

Postod Miki » Sre Maj 18, 2011 2:37 pm

gospodin dzo je napisao:Press je pokusavao,pisao je sve najgore,trazio neasfaltirane ulice da nas ocrne,ni to ne pomaze,inace ko ne zna naselje Radio far je naselje koje je na tromedji Novog beograda,Surcina i Zemuna,naselje na levoj strani autoputa,sledece naselje posle Beznaije,na 12 km od zelenog venca,tako da novne nisu pomogle,blokadu smo hteli i skupili smo se nas 500 31.10.2010 da blokiramo ali rekli smo kao ne mogu sutra da nam uvedu,pa smo dali rok do kraja aprila,posto do sad nista nije bilo,sad cemo stvarno blokirati,popicemo batine,par ce nas otici u zatvor,ali cemo bar isterati gradski autobus,zasad idemo mirnim putem,ali posto to ne ide,moramo da okrenemo list,evo par linkova sto je pisao press i pokusavao da nas ocrni da bi dobili bus i sl..:P

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beog ... mraku.html
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beog ... falta.html
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beog ... faru!.html

Mada jos bolja solucija bi bila npr Pancevacki most ili Studentski trg nema busa koji ide pored opstine do te dve lokacije i tad bi 100% uvek bio pun i IK-201,ali da ne preterujem,bio bih prezadovoljan busom do opstine na sat vremena...:D

http://www.pressonline.rs/upload/boxIma ... ovic-C.jpg

Inace evo slike te ulice kuda bi isao bus,ovog coveka ne gledajte on je nebitan,bitna je ulica...:)

Džo šta misliš za moju ideju: 609 Zemun (Kej oslobođenja) - Radio Far. Minutaža: 30 min. :)
Korisnikov avatar
Miki
Član

Postod MILE » Sre Maj 18, 2011 3:03 pm

Kej je pretrpan, nema šanse da primi dodatna vozila. Najbolje je uvesti liniju do opština na Novom Beogradu jer odatle postoji presedanje u svim mogućim pravcima.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod gospodin dzo » Sre Maj 18, 2011 3:06 pm

Mi ni ne trazimo vise,cak i na 60 je ok,nego jednostavno seeru,kazu da 6m malo da prodje ik 107 koji je sirok 2.3 m,pa to i najgluplji covek moze da izracuna da moze da se mimoilazi ko od sale,nego jednostvano neke politicke veze su u pitanju...

I nek se zove 132312 nije problem,samo neka ga uspostave...:)
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod Miki » Sre Maj 18, 2011 4:24 pm

Mislim da bi kod SO Novi Beograd pravio gužvu. Možda je bolje da ide do bloka 70, ali da ide preko opštine NBGD: ... - autoput - Tošin bunar - Pariske komune - Omladinskih brigada - Jurija Gagarina - Gandijeva.
Trebali bi onda da idu solo autobusi jer ide kroz velike ulice i nikad neće biti prazan (koristićega ljudi i koji ne idu do tog naselja). :roll:
Korisnikov avatar
Miki
Član

Postod Miki » Sre Maj 18, 2011 4:28 pm

Do okretnice blok 70 za sada ide samo 68 koji ide na 30 min. tako da bi i njima tebala još jedna linija. Linija 68 ide na pun sat i na pola sata (npr prvi u 16:00, pa drugi u 16:30, pa treći u 17:00, itd). Linija za Radio Far bi išla na (npr 16:15,16:45,17:15, npr). Mislim da bi to bila onda veoma korišćena linija. :wink:
Korisnikov avatar
Miki
Član

Postod Miki » Sre Maj 18, 2011 5:44 pm

Šta kažete za ideju za liniju za Radio Fok i za ideje oko BG:VOZ-a? :lol:
Korisnikov avatar
Miki
Član

Postod gospodin dzo » Sre Maj 18, 2011 6:29 pm

Miki je napisao:Šta kažete za ideju za liniju za Radio Fok i za ideje oko BG:VOZ-a? :lol:

Besni je Fok,a Radio je Far,inace oni koji ne znaju,to je sistem za navodjenje aviona kojih ima 4 kod mene,pa se tako zove selo..:P
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Postod Miki » Sre Maj 18, 2011 8:42 pm

gospodin dzo je napisao:
Miki je napisao:Šta kažete za ideju za liniju za Radio Fok i za ideje oko BG:VOZ-a? :lol:

Besni je Fok,a Radio je Far,inace oni koji ne znaju,to je sistem za navodjenje aviona kojih ima 4 kod mene,pa se tako zove selo..:P

Greška, izvini. RADIO FAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Korisnikov avatar
Miki
Član

Postod Miki » Čet Maj 19, 2011 4:22 pm

Šta mislite da se uspostavi linija: 70 Ada ciganlija - Beogradska arena i da ide ulicama Bulevar Vojvode Mišića - Savska - Karađorđeva - Zemunski put (Stari Savski most) - Vladimira Popovića - ?(neka ulica koja povezuje ulicu Vladimira Popovića i Milentija Popovića) - Milentija Popovića - Bulevar Zorana Đinđića - Španskih Boraca? Ili možda 70E Ada ciganlija - Auto put - Beogradska Arena, ulice znate. :idea:

Ili možda da ne okreće gde i ADE nego gde okreće E5 (Fabrika Šećera). :idea:
Korisnikov avatar
Miki
Član

Postod gospodin dzo » Čet Maj 26, 2011 9:01 pm

Hvala Vam što ste nam se obratili. Obaveštavamo Vas da je postupak utvrđivanja mogućnosti uspostavljanja linije javnog gradskog prevoza za naselje “Radio far” u toku. Kako je u pitanju izuzetno složena situacija, rešenje će biti u skladu sa ispunjavanjem materijalno-tehničkih uslova.

Sta reci posle ovoga?Realno ovo je nikakav odgovor,ovo moze znaciti bilo sta,ili jednostavno odugovlacenje....
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Postod negas » Čet Maj 26, 2011 11:41 pm

Mislim da je ovo pitanje koje treba da postavim za ovu temu :shock:

Kako da idem sa BAS-a do Ikarbusa, jednom sam isao i vec zaboravio, znam samo da sam 3-puta menjao prevoz!

Posto slabo poznajem BG, potrebno je da mi kazete, u sustini, ovako>

Krenes s na primer 55 sa zeleznicke, i ides dve stanice, dakle jedna druga i na toj drugoj sidjes, tu cekas, 66, ides naredne tri stanice i na tecoj sidjes, tu cekas 101 i ides 4 stanice na 4toj sidjes i to je...

Imam negde zapisano, al ne mogu sada bas da se ubijem trazeci!

Gde da kupim kartu, i kolika cena, verovatno cu morati 3 komada, tj 6, ali ako nema kontrole Vi javite da ne kupijem :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod negas » Pet Maj 27, 2011 12:40 am

negas je napisao:Mislim da je ovo pitanje koje treba da postavim u ovoj temi :shock: Ne znam gde drugde

Kako da idem sa BAS-a do Ikarbusa, jednom sam isao i vec zaboravio, znam samo da sam 3-puta menjao prevoz!

Posto slabo poznajem BG, potrebno je da mi kazete, u sustini, ovako>

Krenes s na primer 55 sa zeleznicke, i ides dve stanice, dakle jedna druga i na toj drugoj sidjes, tu cekas, 66, ides naredne tri stanice i na tecoj sidjes, tu cekas 101 i ides 4 stanice na 4toj sidjes i to je...

Imam negde zapisano, al ne mogu sada bas da se ubijem trazeci!

Gde da kupim kartu, i kolika cena, verovatno cu morati 3 komada, tj 6, ali ako nema kontrole Vi javite da ne kupijem :wink:
:!:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Simpson » Pet Maj 27, 2011 12:49 am

Sa BAS-a ides na 601 i sidjes na prvoj stanici (Sava centar)... Tu ides na 17 ili 18 do opstine Novi Beograd (broj stanica zavisi da li je 17 ili 18 ), predjes preko i tu cekas 611... On ide do Ikarbusa, koja je stanica tacno ne znam, ali mozes da pitas vozaca, najmanji problem ;)
Karte je najbolje da uzmes na kiosku, za voznju linijom 611 ti treba karta za dve zone koja kosta 80 dinara na kiosku (u busu ne smem ni da zamislim koliko je). Karta za jednu zonu je 50 dindzi (kiosk)

Detalje o redu voznje itd imas na www.gsp.rs
Simpson
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 3:07 pm

Postod jackass » Pet Maj 27, 2011 3:14 am

@Simpson Prva stanica 601-a je Palata pravde u Savskoj, pa tek onda Sava centar... ;)

@negas U svakom slucaju, lakse ti je od BAS-a da ides 601 i na sestoj stanici da sidjes, kod Tosinog bunara... Stanicu ne mozes da omasis, samo gledaj sa desne strane cim prodjes Genex-ovu kulu sidjes i tu cekas 611... 611-om ides 4 stanice (prema Plan plus-u), a mozes za svaki slucaj i vozaca da pitas... Poz... :)
jackass
Član

Pridružio se: Čet Jul 29, 2010 6:02 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije