WeljaBG je napisao:pa izbrisi psovku samo, ali jednostavno u ovoj drzavi moras nekome da pobijes celu familiju pa makar i recima da bi te poslusao i 1 gram! a inace, uvek puknem kad me jednostavno nervira sve zivo cim izadem na ulicu sto se toga tice, o5 ti kazem znam i zasto me nervira jer jednostavno sve rade mimo onoga sto mi ucimo u SAOBRACAJNOJ SKOLI!!! ejj, SAOBRACAJNOJ! dakle, sorry stefi, ti izbrisi ono sto ne valja, jer sam tad bio u afektu, a ne mogu sad sam da prisem jednu rec, nemam ponudjeno ono izmeni...
Weljo,da smirimo strasti.Kao sto rekoh sve je to OK,to jeste tacno,autobusi kasne sa isporukom ali ne zbog Ikarbusa,vec zbog GSP-a Beograd,ali necemo vise o tome.Citajuci tvoj tekst koji si ti licno pisao,covek stekne utisak o tebi kao nekome ko mrzi sve zivo...Samo polako,i ja sam bio nezadovoljan mnogo puta,ali tu je samokontrola.Pa cak stavise,mogao si da napises poruku na e-mail adresu GSP-a Beograd,pa ce oni to tamo procitati i u pravom smislu razumeti nas.Ja te i ovim povodom molim da se suzdrzavas bar vulgarnih reci,pa ti sad misli o meni sta hoces,ali meni se ne svidja kad vidim tako nesto na forumu.
Toliko od mene,Stefi Bgd.