profa_chb je napisao:i ulaz na I i III vrata
avramovicsasa je napisao:Ukoliko Taj Pokret bude bio jak i oštro delovao,BUSPLUS će morati da koriguje neke svoje besmislene propise.
amm8990 je napisao:PS Takođe se u nekom tamo članu navodi da se zabranjuje putnicima ulazak na vrata koja su obeležena natpisom "Izlaz", te izlazak na vratima koja su obeležena natpisom "Ulaz".

Nikako.....ima da bude ludnica.Stefan Bgd je napisao:amm8990 je napisao:PS Takođe se u nekom tamo članu navodi da se zabranjuje putnicima ulazak na vrata koja su obeležena natpisom "Izlaz", te izlazak na vratima koja su obeležena natpisom "Ulaz".
Baš me interesuje kako će to da funkcioniše na linijama poput 16,17,88,95... Teške bahanalije.
vixi je napisao:Validiranje personaliovanih kartica se vrsi da bi mogli da prate broj putnika u svakom autobusu, a ne da bi kontrolisali kolko voznji smo imali tog dana.
SGB je napisao:profa_chb je napisao:i ulaz na I i III vrata
Pa tek im se onda treba "nacestitati mile nove godine", jer ako stvarno bude tako, zasto su stavljali validatore na sva vrata? Da bi ih neko ugradio i naplatio, a mi da koristimo samo prvi i treci? Ma nema nista od toga, sto vec neko rece, nadam se da nece dirati stare automate, vraticemo se mi na to i brze nego sto mislimo.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost