Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod djolo » Sub Sep 14, 2013 10:16 am

Te pare će potrošiti na svoje džepove, na šta drugo.
http://www.djordjekosanovic.net
In theory there is no difference between theory and practice, but in practice there is.
djolo
tehnička podrška

Pridružio se: Pet Avg 16, 2013 5:36 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Sub Sep 14, 2013 9:58 pm

Snalazim se ali sam se ponadao da će moje tramvaje i mene obradovati neki Šeik :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Sub Sep 14, 2013 10:10 pm

Koje su bile danas provale zbog posebnog režima saobraćaja koji je vladao u gradu,

*****************************************************************************************************************************************************************
Dovozi mi Vozač sa linije 7L jednu Baku na terminus,

,,Zadnja stanica Gospođo,,
,,Znam,,
,,Dokle idete,,
,,Dokle i ti,,
,,Ovo je zadnja,,-pokupi se Baka i ode na Kalemegdan peške.
*************************************************************************************************************************************************************
,,Majstore,zašto se ne ide na Novi Beograd,,-pitaju putnici Vozača tramvaja 7L.
,,Snima se film,,
,,Koji,,
,,Na Drini Ćuprija,,
,,Kakav je to film,,
,,Švedski Akcioni,,- :lol:
,,Dobro jel idete preko Brankovog mosta,,
,,Idem,,
Dovezao ih je do mosta i pokazao im gde mogu da pređu na desetak linija za Novi Beograd,,- :lol: :D
*************************************************************************************************************************************************************
Jedna Koleginica je došla da vozi ,,dvojku,, ne znajući da se menja režim saobraćaja zbog održavanja Vojne svečanosti ispred Skupštine koji ne kači trasu ove linije ali njena izvala je bila provala dana,

,,Izvinite da li znate kada se održava Parada,,-upitao je putnik.
,,Nije valjda opet da se održava Bal ped....a,,
,,Ne Gay parada nego Vojna parada,,- :lol: :mrgreen: :twisted:

Kada nam je ispričala mi smo popadali....
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Ratomir » Ned Sep 15, 2013 2:13 pm

Pre neki dan sam išao u školu, čekam autobus i naiđe mi IK-103 (2003. godište, garažni broj nisam video) na liniji 706E. Uđem ja na prva kad ono neki mladi vozač pustio muziku na telefonu toliko glasno da je bila glasnija nego motor od autobusa. I vozi on tako i od jednom naiđe na rupu na putu i telefon mu padne i muzika se isljuči :( . Posle sam izašao i video da je malo duže stajao na stanici, verovatno je tražio telefon :mrgreen:
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod avramovicsasa » Pon Sep 16, 2013 9:01 am

Zaustavila Koleginica tramvaj na Pristaništu da sačeka vreme kada joj se obratio putnik,

,,Izvinite jel možete da ponesete ovo đubre da bacite,,
,,Našta vam ja ličim na Gradsku čistoću,,

:shock: :evil: :x :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod severac » Pon Sep 16, 2013 2:06 pm

Nemam dovoljno informacija o djubretu, ali u nekim zemljama na terminusima vozaci prodju kroz vozilo, pa makar nogom sutnu djubre napolje. :) Ili "pojacavaju" opticku vidljivost ako im je prljava soferka. :mrgreen:
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod filip » Pon Sep 16, 2013 2:14 pm

Na Krfu svaki put na terminusu moraju dzogerom da ciste pod, a pre predaje smene da operu prozore onim sredstvom i obrisu rukodrzace.
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod severac » Pon Sep 16, 2013 2:18 pm

Moguce je da sam tu cuo. :)

Danas uz Bezaniju, uzbrdica. Imamo dva takmicara, #464 ide napred na liniji 82 i #1360 na liniji 72 iza njega. I, ko odnosi pobedu? Naravno #1360. I to gas do patosa, ali je izvukao ohoho pre #464. :)
severac
Član

Postod profa_chb » Pon Sep 16, 2013 3:30 pm

filip je napisao:Na Krfu svaki put na terminusu moraju dzogerom da ciste pod, a pre predaje smene da operu prozore onim sredstvom i obrisu rukodrzace.

Video sam svojim očima, i nisam verovao :o
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod severac » Pon Sep 16, 2013 3:54 pm

Mislim da bi i nasi vozaci mogli da povedu vise racuna o higijeni u vozilu, barem na terminusima da pogledaju da nije neka flasa ostala ili nesto slicno, sto nije tesko skloniti, a moze da doprinese da vozilo cistije izgleda. Nije to moje misljenje koje zelim da vozacima da posao koji zapravo nije njihov, da brinu o higijeni, i znam da imaju kratku pauzu na terminusu, ali samo da prodju kroz vozilo, vide da li je citavo, i sklone ako ima nesto krupnije, a nece oduzeti puno vremena, bukvalno pokupe u prolazu. To vozilo ce napraviti ko zna koliko krugova za taj dan, pa nece se voziti kesa ili slicno ceo dan. :)
severac
Član

Postod MILE » Pon Sep 16, 2013 4:23 pm

Teško... Na malom broju linija to može da se izvede jer su turaže nabili skroz pa se recimo na tramvajskim linijama 7 i 9 i ne ustaje sa stolice. 9ka je toliko nabijena da je turažu nemoguće stići :evil:
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod avramovicsasa » Pon Sep 16, 2013 4:52 pm

Konkretno na liniji 2 vezano za turažu,dogodi se da po 2-3 ture ne ustanu,bukvalno me zovu telefonom da traže dozvolu za odlazak u WC kako bih mogao da isplaniram da li da ih pustim da voze sa kašnjenjem ili da ih uklopim na neki način,zamislite kada bi još morali da čiste i peru vozila.
Jedno vreme je na jačim terminusima postojala čistačica negde između 6-21h koja je čistila vozila GSP-a,kada bi se vodilo računa o povećanju bezbednosti putnika,konstantnoj higijeni vozila,odmornosti vozača i održavanju turaže konkretno na mom terminusu bi moralo da stoji bar 3 rezervna vozila koja bi svaki treći krug morala da zamene po nekog.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod niske » Pon Sep 16, 2013 9:07 pm

Pre mozda godinu dana sam na terminusu Zemun Novi grad sam video da zena sa dzogerom brise pod na autobusima ;)
niske
Član

Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 1:50 am

Postod filip » Pon Sep 16, 2013 9:58 pm

Ja sam juce u Gornjem gradu u Solarisu 3016 brisao je dzogerom ceo bus :)
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod profa_chb » Pon Sep 16, 2013 10:28 pm

Sad ga i vi preteraste... Oprati bus jednom dnevno je sasvim dovoljno. Gledao sam u Lasti, tamo se enterijer pere ručno,džogerima, krpama...

Ovo pranje nakon svakog pravca je suvišno. Dovolno je samo prošetati kroz bus i pogledati da li je sve ok...
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije