Daree je napisao:Po cemu znas da je placen tekst.Hoces reci da je vozac ne ljubazan
Prvo nisam rekao da je vozač "NELJUBAZAN" (piše se zajedno), samo sam rekao da je ovo tipičan plaćeni tekst i samo marketing za firmu. Ja ću ti iz glave reći 10 imena ljudi koji doprinose da prevoz u ovom gradu funkcioniše na mnogo boljem nivou i čine ga kvalitetnijim, ali te ljude niko ne pominje jer GSP zabole uvo za marketing. Ne treba ne znam kakva pamet da se to zaključi, dovoljno ti govori što taj novinar koji hvali vozača, ne zna ni pravo ime firme ili ćeš mi možda reći da je greška u pitanju?
Evo opet su ga slikali na Vencu pre neki dan, kao on vuče retarder i gleda u desno ogledalo (u fotografa) koji ga je slikao dok su stajali na početnom terminusu Zeleni Venac. Biće još neka ovakva bljuvotina od teksta za koji dan, ništa se ne brini...
Oni ljudi koji stvarno doprinose boljem prevozu, oni uvek ostaju iza zavese, a u prve redove se stavljaju oni lepi za slikanje

A ovaj lik otvoreno priča kako otvara vrata van stanice, a poznato je da je uvek van vremena, pa vas pitam ja koliko on stvarno doprinosi boljem prevozu? Naša kultura je malo isparila vremenom, pa su nam sad ovakvi ljudi zanimljivi, na prigradskim linijama gde na neki način putnici imaju "veći" kontakt sa vozačem i sa radnicima u prevozu uopšte, provode više vremena zajedno, uglavnom je manji broj lica i vrlo brzo se pamte i dalje postoji ovakav način, da jedni drugima otpozdravljaju i slično, ništa čudno tu nema. To što se novopridošli Beograđani čude, to je valjda dokaz koliko težimo prokletom zapadu i težimo nekim glupim primitivnim i sebičnim navikama....