Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod avramovicsasa » Pet Jun 06, 2014 11:01 pm

Kako sam se iznervirao danas po povratku iz Delta sitija gde sam nešto pazario i bio prinuđen da vučem torbu za pijac,trebalo mi je da se prevezem 89-kom jednu stanicu.
Od svih mogućih autobusa sa te linije pojavio se baš P0814,mrzelo me je da čekam niskopodni koji bi mi bio super pošto sam se natovario,devojčica koja je ušla ispred mene stala je na stepenicama i zaglavila se a ja sam se jedva uglavio i nisam mogao da mrdnem dalje jer se ona bukvalno udrvenila a ovi iznad nje nisu hteli da se pomere iako je bilo dovoljno mesta.
Ja sam ostao tako da vrata od moje zadnjice nisu mogla da se zatvore a da sam izašao otišao bi mi bus ili bi me pričepio ili ko zna šta,bus kreće a vrata se zatvaraju i ja sam bukvalno visio na pola srećom sam se dobro držao,na kraju sam se naglo pomerio ka napred gurajući ove mazgove ispred mene kako bi se vrata zatvorila a morao sam da se dobro izvitoperim kako mi vrata ne bi polomila ruku :x :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod SGB » Pet Jun 06, 2014 11:45 pm

О култури појединих корисника градског превоза се могу писати романи, тај став "ја сам ушла и не мора више нико" је врло честа појава, тако да немој да трошиш живце, навикни се, јефтиније је. ;)
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod avramovicsasa » Sub Jun 07, 2014 12:14 am

Upravo je tako i bilo,mobilni,slušalice,prevarila me je,počela je da se penje i iznenada stala a ja sam torbom naleteo na nju,ona se ponašala kao da je retardirana i da je potpuno normalno što vrata ne mogu da se zatvore od mene,da sam odmah primetio ne bih ulazio u autobus. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Sub Jun 07, 2014 9:33 pm

Došao mi je danas vozač tramvaja kako bi prijavio isključenje,

,,Koji je kvar,,
,,nemam klimu,,
,,molim,,
,,pa dobio sam poruku od DJP da je temp.veća od 25 stepeni i da uključim klimu,,

:D :) :lol: :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod severac » Ned Jun 08, 2014 12:46 am

Danas mi se ostvario decacki san. Seo sam na mesto vozaca u Katicu. Noc muzeja je i rekoh, ovo necu propustiti. Klinci se gurali, al sam uspeo da ugrabim, i to sam usao dva puta, posto mi prvi put nije bilo dovoljno. :D Covece, koji osecaj, izgleda sve mnogo lakse kad gledas sa strane, a kad sednes, nekako osetis tezinu posla, jos kad bih ga vozio. Pisalo je i uputstvo za ukljucivanje, al ga nisam upamtio do kraja.

Seo sam i u Svajcarca i Cicicu, al je Katica zakon.

Probao sam i Trolzu, i deluje zeznuto, posebno sto su gas i kocnica na razlicitim nogama. Nekako je dugacko vozilo i mora da je zeznuto voziti, nekako je grubo. Kad pritisnes gas, cuje se u odredjenom polozaju neki klik, ne znam je li to treba tako uvek i oznacava nesto, ili je to razdrndano.

Uglavnom, deca su urnisala vozila, a i mi stariji malo. Steta sto je bio mrak, pa bih napravio bolje fotke svega, da ovekovecim svoje decije snove.
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod branik » Ned Jun 08, 2014 8:04 am

To ''klik'' se u radu čuje mnogo jače. Svaki put kada pritisneš pedalu vuče ili kočnice čuju se iz kutije sa relejima dva udara releja. To je potpuno normalan zvuk. Kod tramvaja releji su van kabine pa se ne čuju i zato je votilo mnogo udobnije za vožnju.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Ned Jun 08, 2014 10:07 pm

Videh danas 409 i 2153,još uvek stoje ispred firme,zanimljivo je da su se setili da improvizuju istoriju čeških tramvaja u Beogradu preko 409,svaka čast,10+ :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod severac » Pon Jun 09, 2014 12:01 am

Avramovicu, sledeci put da me zoves na Pristaniste da malo provozam u krug neku Katicu.
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Jun 09, 2014 1:00 am

Nije bilo meni lepseg zvuka kao u ZIU 9 kad vozaci pritskaju gas. Jaoooo sto li ovi novi ne prozivode te zvukove.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod branik » Pon Jun 09, 2014 2:55 am

A da ga slušaš 8 sati?
branik
Profesionalni vozač

Postod profa_chb » Pon Jun 09, 2014 12:06 pm

Nikola Pejasinovic je napisao:Nije bilo meni lepseg zvuka kao u ZIU 9 kad vozaci pritskaju gas. Jaoooo sto li ovi novi ne prozivode te zvukove.

Nađi na internetu, prebaci na mobilni i slušaj do mile volje :wink: I ja ih se sećam sa nostalgijom, ali kao neko ko najviše od svega koristi trole za prevoz do grada, mogu samo da ti kažem da doasadi čoveku taj jad i beda soc-realizma :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Maki187 » Pon Jun 09, 2014 6:44 pm

Juce su se trkali vozac busa i vozac tramvaja na liniji 7 do savskog mosta, tu je ipak pobedio bus, a toliko sam navijao za vozaca tramvaja (valjda da bih sto pre stigao kuci :P). Da nema tog nekog zezanja izmedju vozaca, ja mislim da bi isti izludeli. :)
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod avramovicsasa » Sre Jun 11, 2014 3:38 am

-Prosuo neko farbu u tramvaju i vozač se isključio za garažu,na 34 stepena bilo je ozbiljnih isparenja ali srećom bila je na nitro bazi pa se brzo osušila,isterao je drugi i došao je na terminus da se uklopi,

,,Kako si,,-pita ga kolega
,,Dobro sam ali sam još uvek ošamućen,,
,,Bar si imao doup za džabaka,,

:lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod branik » Sre Jun 11, 2014 8:04 pm

Srećom nitro nije eksplodirao, a ljudi se potrovali.
branik
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Sub Jun 21, 2014 3:59 am

Ala su Romi razradili biznis,u spicevima su zaposeli autobuse,nose kofice i kutije i samo prose.
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije