Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod severac » Pet Jul 18, 2014 10:21 pm

Dobro bre, branik. Odmah si na kraj srca. Pa i ne mozes bas cesto videti paradajz, papriku i sunku za volanom autobusa. Ljudima je to zanimljivo bilo.
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Sub Jul 19, 2014 12:59 am

Ulaze ljudi kod Skadarlije u tramvaj 9L,mali dečak možda ne stariji od 7 godina pretekao je jednu ženu i seo iako je bilo još mesta za sedenje ona je počela naglas da negoduje što je dečak seo.

,,A što Gospođo i da ne sedne,,-stala je dečakova majka u odbranu.
,,Gura se,kako ste ga vaspitali,,-vraća ova.
,,Nisam ga vaspitala on je dete,,
,,Vidi se da ga niste vaspitali,,
,,Kako ste vi vaspitani,,
,,Ja sam radila u vrtiću 20 godina i znam šta su deca,,

Ostatak rasprave je bio nezanimljiv ali najdraži deo mi je bio kada je Gospođa u polupunom tramvaju ladno zaglabala burek a toliko joj je stalo do nivoa i vaspitanja. :) :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod branik » Sub Jul 19, 2014 1:49 am

severac je napisao:Dobro bre, branik. Odmah si na kraj srca. Pa i ne mozes bas cesto videti paradajz, papriku i sunku za volanom autobusa. Ljudima je to zanimljivo bilo.

Nema nikakvog dokaza da je vozilo u pokretu. Eto potvrde kakav je to posao i koliko čovek može da ima privatnosti. Nisam na kraj srca, kao što kažeš, ali odlično pamtim dane kada sam vrlo često (zaista) MORAO da jedem u vožnji jer turaža nije dozvljavala drugačije. Pomisli koliko bi vozača kafu popilo natenane, zavaljeno u stolici, a ne u autobusu u vožnji. Dugo je osam satiposlak oji je ravan rudničkom. To može da shvati samo neko ko je to radio. Taj posao je bitno drugačiji i od ostalih poslova vozača. Vozač autobusa u dugolinijskom i turistikom saobraćaju bar tri puta manje je opterećen od vozača u gradskom saobraćaju, posebno u Beogradu. Radio sam i jedno i drugo, znam kako izgleda.
U GSP su bar onih čuvenih 30`za doručak uračunati u radno vreme i plaćeni. Šta da kažu i da rade oni nesrećnici koji kod privatnika voze po dve smene, uveliko kršeći sva ograničenja vremena vožnje po ZOBS? Kad će i gde on da jede? Misliš li da mu je prijatno da jede u smrdljivom i prašnjavom autobusu, dok je izložen gomili pogleda?
Nikome ne bi bilo prijatno da mu se zaviruje u tanjir.

Svakako nije pristojno to što je vozač radio, ali da li je pristojno i ovo fotografisanje iza ledja?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod severac » Sub Jul 19, 2014 7:58 am

Eto, nisi me ni razumeo. Nisam ja nikog spomenuo da jede dok vozi! Ja sam samo rekao da je za volanom paprika, parizer, paradajz, sto ne znaci da vozi i jede. ;) Da ne pravimo vise off. :D
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod profa_chb » Sub Jul 19, 2014 6:48 pm

Mislim da nigde u propisu ne stoji da vozač ne sme da jede i pije dok vozi? Ovo jeste malo neobična kombinacija, ali ko zna, možda voli čovek :mrgreen:

P.S. Šta je ono? Meni liči na živo meso, na neke šnicle :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod branik » Sub Jul 19, 2014 9:06 pm

Šunka, paradjz, paprika...
branik
Profesionalni vozač

Postod danilo » Ned Jul 20, 2014 12:09 am

profa_chb je napisao:Mislim da nigde u propisu ne stoji da vozač ne sme da jede i pije dok vozi? Ovo jeste malo neobična kombinacija, ali ko zna, možda voli čovek :mrgreen:

I ne stoji. Nema zabrane tog tipa i ne treba ni da bude, zbog turaža. Samim tim je dozvoljeno.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod branik » Ned Jul 20, 2014 10:14 am

Da, ali covek jede, zamislite! Ko jos u danasnje vreme ima para za to?! Zato je od toga i napravljena vest.
Na fejs grupi koja se zove nesto kao Slike iz prevoza, postoji slika vozaca sa gipsom na desnoj ruci. E, od toga bi i trebalo napraviti pricu i frku. Covek ne moze na bolovanje jer se placa 65%, ako mu gazda uopste i priyna.
branik
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Ned Jul 20, 2014 3:47 pm

Mi smo imali jednog vozača Škrkića možda ga se branik seća,on je redovno nosio sa sobom posudice sa kupusom,pasuljem itd i jeo na okretnicama za volanom,sećam se kada je hladio mleveno meso tako što ga je okačio na retrovizor. :lol: :D
avramovicsasa
Otpravnik

Postod branik » Ned Jul 20, 2014 4:06 pm

Jedan je Skrkic. To je vec ekstrem!
branik
Profesionalni vozač

Postod profa_chb » Ned Jul 20, 2014 5:42 pm

danilo je napisao:
profa_chb je napisao:Mislim da nigde u propisu ne stoji da vozač ne sme da jede i pije dok vozi? Ovo jeste malo neobična kombinacija, ali ko zna, možda voli čovek :mrgreen:

I ne stoji. Nema zabrane tog tipa i ne treba ni da bude, zbog turaža. Samim tim je dozvoljeno.

Ne pričam o turaži, već generalno o jelu u vožnji, bilo kog vozila :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Pon Jul 21, 2014 10:50 pm

Poludeo sam danas na Keju Oslobođenja zbog pekarke koja radi u obližnjoj pekari,vozači umesto da kupuju pecivo blenu u nju i vode abrove,dva puta mi je došlo do zagušenja okretnice zbog toga,došlo mi je da joj uletim tamo i zapretim da mi ne otima personal. :twisted:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod branik » Pon Jul 21, 2014 11:04 pm

Ocito je zgodnija od tebe.'' Da li si gledao Varljivo leto 1968.''?
http://www.youtube.com/watch?v=6ebrMCcSZIA
branik
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Pon Jul 21, 2014 11:26 pm

To bi bila mrtva trka,no bar da mese nešto nego samo gledaju a ni kiflu ne dobiju džabe :lol: :D a koliko prevoznici gube zbog kašnjenja. :x
avramovicsasa
Otpravnik

Postod branik » Pon Jul 21, 2014 11:29 pm

branik
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije