Logo

Bus Plus-Novi sistem naplate,praćenja vozila JGP-a

Diskusije

Postod Azzoni94 » Pon Jan 30, 2012 6:43 pm

Danas sam bio da vadim budjavi BusPlus i pogami kako mi je obezdedjenje reklo u R.K. Beogradjanka bila je policija jer su besni ljudi poceli da lome kompjutere,tako da sam se samo okrenuo i otisao.
Izemti i tog sto je izmislio busplus i sve oko drndanje oko toga. :evil:
Azzoni94
Član

Pridružio se: Čet Okt 27, 2011 7:20 pm

Sponzor

Postod gospodin dzo » Pon Jan 30, 2012 6:44 pm

Ma u tom sistemu ima gooomila nejasnoca.
-Satro ulazice se na I i III ili IV vratima,a ostali sluze u slucaju da neki slome,odakle sad ova prica?
-Pricali da ne postoji II zona,a sad ispada da je ima
-Kontrolorima smanjene plate sa 25 000 koliko pise na oglasu na 17 000.
Zakljucak:Ne zna se ko pije,a ko placa :P
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod Ikaca201 » Pon Jan 30, 2012 6:54 pm

Malopre nadjoh na YouTube,kao da se dele besplatni paketici za djecu. :D
http://youtu.be/xwGt8ELO3is
Ikaca201

Postod SGB » Pon Jan 30, 2012 7:29 pm

Azzoni94 je napisao:Danas sam bio da vadim budjavi BusPlus i pogami kako mi je obezdedjenje reklo u R.K. Beogradjanka bila je policija jer su besni ljudi poceli da lome kompjutere,tako da sam se samo okrenuo i otisao.
Izemti i tog sto je izmislio busplus i sve oko drndanje oko toga. :evil:

Ja sad bio u Tempu u Zemunu da pazarim, stojim na kasi i gledam onaj red, prebrojali ljude i rekli: Vi stizete do 21h, ostali neka idu kucama. Malo je falilo da i tu pocnu da lome.
Kapiram ja da nas covek voli sve u poslednjem momentu, da je bilo i vremena i sve to, ali ako govore o nekoj eri digitalizacije, trebalo je da omoguce da gradjani skenirane dokumente posalju i da dodju i podignu karticu u zakazano vreme (sad su tu i biometrijske l.k. sa cipovima, mogu se ocitati u svakoj kopirnici, elektronski potpisi i sl.), a ne ovo, kao neka elektronika, moderan sistem, a uvode ga preko stapa i kanapa, red kao za vize davnih dana.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Momcilo (putnik) » Pon Jan 30, 2012 11:39 pm

U vezi sa ovim, moram da skrenem u Offtopic. U policijskoj stanici Zvezdara je preko mail-a moguće zakazivanje za vađenje lične karte, a kad se lično dođe kažu da ne može da se zakaže nego mora da se čeka u redu od ranog jutra. :shock:
Momcilo (putnik)
Član

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:15 pm

Postod SGB » Uto Jan 31, 2012 12:02 am

Pa mozda nemaju nikoga ko zna da otvori mail... :lol:
Salu na stranu, sramota je da u 21. veku postoje ovoliki redovi. Ne opravdam nase ljude koji sve vole u poslednjem momentu, ali nije resenje gurnuti ih u redove dok se ne pobiju sa nekim, pristup mora da se menja, sve to mora bolje da se organizuje. Dovoljno mi govori koliko je sve ovo neozbiljno kada odem na busplusov sajt i pola opcija tamo stoji kao slika, masa stvari nije aktivno, a i sam sajt je toliko nepregledan da mi se odmah pali lampica da je tu cisto radi forme, a ti se narode opet guraj po redovima. Ako vec imaju stranicu, mogli su davnih dana da organizuju deljenje brojeva i zakazivanje, ali to bi znacilo vise posla za njih, a posto smo poznati po tome da volimo da radimo svoj posao... :lol:
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod profa_chb » Uto Jan 31, 2012 12:15 am

a na sajtu piše da se se cena karte neće menjati :lol:

to rekoše u avgustu dok je cena još bila 50din :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Uto Jan 31, 2012 4:09 am

Šou je sa time,jedna putnica mi reče da je u Beograđanci smanjen broj šaltera ali da je rok produžen do 15 Februara.
Stvar je skroz ispuštena,vadjenje BUSPLUS kartica je trebalo da počne 1 Maja a da ceo sistem naplate startuje od 1 Jula da bi se ljudi navikli dok ne udje u širu primenu od 1 Septembra.
Suludo je da ljudi sada čekaju na - 10 ili - 15 satima da bi im rekli da ne mogu danas da dobiju,zato su ljudi i revoltirani a svete se na voznom osoblju koje nema veze sa time.

Nas Otpravnike su obavestili da već od sutra možemo da podignemo naše BUSPLUS kartice.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod vixi » Uto Jan 31, 2012 12:12 pm

Sto se mene tice i treba da se guraju.

Kad je bilo 15 mesta da se izvadi busplus, niko nije izvadio, a sad svi nagrnuli.

Ja sam vadio negde u oktobru/novembru u Erste banci u pametnoj zgradi na Novom Beogradu i zena koja je radila mi se pozalila kako umire od dosade, jer joj dodje dnevno najvise 10 ljudi, pa tako da ko im kriv sto nisu na vreme izvadili.
vixi
Član

Pridružio se: Ned Jan 22, 2012 3:33 pm

Postod boyan92 » Uto Jan 31, 2012 2:54 pm

^^^
Slazem se i treba da se smrzavaju kad nisu ranije to uradili.
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Postod amm8990 » Uto Jan 31, 2012 3:08 pm

avramovicsasa je napisao:Stvar je skroz ispuštena,vadjenje BUSPLUS kartica je trebalo da počne 1 Maja a da ceo sistem naplate startuje od 1 Jula da bi se ljudi navikli dok ne udje u širu primenu od 1 Septembra.

Pa 2-3 meseca kada je počelo izdavanje skoro niko nije dolazio da vadi BusPlus kartice, nego su nagrnuli u poslednji čas. I da je ranije počelo izdavanje isto bi ovako bilo. Problem je što su oni prvo planirni servis ugasili da vi recimo sva dokumenta i slike pošaljete preko njihovog sajta, a onda samo podignete karticu sa donetim dokumentom kao potvrdom, čime bi se cela procedura znatno ubrzala!
amm8990
Član

Pridružio se: Ned Okt 05, 2008 9:21 pm

Postod becks89 » Uto Jan 31, 2012 6:04 pm

Ja i dalje ostajem pri onome da je sve ovo bilo nepotrebno,keo prvo zaradio sam upalu pluća čekajući 4 sata na terazijama,napolju ,jer puštaju jednog po jednog,a o tome koliko je malo informacija o svemu ovome ,to će se od sutra videti,znači može se računati na kašnjenja gužve,i sve to da bi neko napunio džepove :twisted:
becks89

Postod Cuja » Uto Jan 31, 2012 6:52 pm

Evo sad slusam na vestima da putnici koji su kupili karticu ne mogu da je dopune nego novu moraju da kupe i nisu zadovoljni sa ovim novim sistemom....
Image
Korisnikov avatar
Cuja
Član

Pridružio se: Ned Jan 22, 2012 4:02 am

Postod MILE » Uto Jan 31, 2012 6:53 pm

Ne novu da kupe nego da zamene postojeće jer je došlo do grešaka prilikom izdavanja.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Cuja » Uto Jan 31, 2012 6:55 pm

Pa to...Nisam se ja dobro izrazio :)
Image
Korisnikov avatar
Cuja
Član

Pridružio se: Ned Jan 22, 2012 4:02 am

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije