Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod profa_chb » Pet Maj 22, 2015 10:40 pm

Hajde da se razvedrimo malo. Jedan zanimljiv detalj mi je privukao pažnju, pa sam morao da priđem i slikam. Izvinjavam se na lošem kvalitetu fotografija, slikao sam buđavim telefonom :wink:
Image

Image
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod branik » Pet Maj 22, 2015 10:55 pm

Ako covek pada na kolena, onda bi felna bila pandan.
Ilustrativno!
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod profa_chb » Pet Maj 22, 2015 11:06 pm

Kontam da je u pitanju FIAT ili BMW, da bi verovato stavio i umesto znaka na haubi :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Ratomir » Sub Maj 23, 2015 12:56 am

Још само да дода гаражни број и биће спреман :D
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod severac » Sub Maj 30, 2015 3:33 pm

Zanimljivo.

Nekada je pevao "Za Beograd" u najpoznatijem srpskom filmu, a evo šta radi danas

http://bulevar.b92.net/srpska-posla.php ... _id=998412
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod avramovicsasa » Pet Jun 05, 2015 1:56 am

Večeras je Lasta ubacila divlje polaske na liniji 95 iz samo njima znanih razloga sa kolima P0111 i P0114,vozači su naterani da pokriju izgubljene poluobrte u toku dana iako nisu mogli da se uloguju ni na jednom polasku jer su sva planirana vozila već bila u saobraćaju a samim tim te poluobrte im Direkcija neće priznati.
Ljudi iz Direkcije su čuli naime neku priču da se Lasta gasi i da se sada trude da naplate svaki poluobrt i da su ovo njihovi poslednji trzaji,nešto slično su pokušali i Privatnici pre 10 godina uoči velikog tendera.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod becks89 » Pon Jun 15, 2015 4:49 pm

HAHAHHAHAHAHAHAHA, živo me zanima ko vam smišlja te gluposti koje delite među sobom? :D
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod EUKALIPTUS » Pon Jun 15, 2015 4:57 pm

Možda i nije glupost, pre neki dan, i to u subotu se slično desilo na 581. Išao je Lastrin IK103 u 17:00 krcat pun (sledeći po redu vožnje je tek u 18:00, ponovo Lastrin), međutim, kada smo stigli na stanicu "Naselje Petlovo brdo", stigao nas je potpuno prazan Lastin, i stao iza nas, i pokupio putnike, koji pitanje da li bi i uspeli da se natrpaju o ovaj u kome sam bio, a kasnije nas pretekao...
Uopšte mi nije bilo jasno o čemu se radi, jer taj polazak ne postoji po redu vožnje.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Postod becks89 » Uto Jun 16, 2015 12:32 am

Evo umirem od smeha celo popodne, ljudi radite nešto, previše slobodnog vremena daje prostora za smišljanje ovakvih priča :D HAHAHAHAHAHAHAHA, strašno e... :mrgreen:
Što se polazaka tiče, oće to kod njih, bilo je jednom da im nisu plaćeni polasci cele druge smene na jednoj liniji, zbog propusta u rasporedu, tako da 'oće to...
U principu, vozač i ne mora da se loguje, dovoljno je da prijavi otpravniku i da prijavi dispečeru u garaži da radi to nešto, sve ostalo je stvar režije...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod avramovicsasa » Sre Jun 17, 2015 3:27 am

-BUS PLUS kontrola i pored svih žalbi putnika i verbalno-fizičkih napada nastavlja sa svojom politikom,kod Pošte 6 čekao sam 13-cu i video sam ih na stanici,nemam više običaj da validiram personalizovanu karticu niti oni to više traže ali imao sam nameru jer ako već stoje tu,što da ih pravim budalom.
Ušao sam u tramvaj sa teškom torbom,samo što sam se okrenuo prema Validatoru,on je već bio blokiran,Kontrolor je za čas bio iza mene ali nije ništa rekao jer je u pitanju bila personalizovana kartica,već na narednoj stanici ljudi nisu mogli da se validiraju zbog blokade aparata ali su im priznavali kartice.
Nije mi ni dan danas jasno,zašto ne daju priliku bar 1 stanicu da se ljudi otkucaju i kupe karte nego odmah kreću bukvalno u ,,lov,, pogotovo su im laka meta ljudi iz drugih gradova kojima nije jasna naša tarifna politika.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Sre Jun 17, 2015 10:59 am

Treba definisati nekakav vremenski interval od zatvaranja vrata (npr 10ak sekundi), nakon kog smeju da blokiraju validatore...
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Jun 17, 2015 8:37 pm

Nece ni to postovati. Samo gledaju da napisu kaznu, jedno vreme sam ih postovao ali od kako sam video da su uvideli nekakvu vlast dan putnicima(cast izuzetsima) sad ih ne postujem ni malo. Jednom prilikom je sa prvih vrata gospodja sa dignutom surlom dosla do mene da pita jel imam kartu. Na odgovor da nemam sam ostao bez sluha na desno uho kako nisam za beograd i zasto nemam kartu...
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod avramovicsasa » Pet Jun 19, 2015 1:13 am

-Trebalo je videti juče 443 na liniji 605,

,,Pogledaj ga,diše kao živ čovek,,-reče vozač.

-Busu je crkao neki ventil,šištao je kao čovek kada diše a karoserija je đuskala nešto slično radu stomaka :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Dejan Ikarbus » Pet Jun 26, 2015 6:56 pm

Danas negde oko pola6 vozim se ja 27icom #3156,sedi pored mene neka kalastura.kad smo bili jedno 2 stanice pre vika udje kontrola,trazikartu od one kalaszure,kad ona tu poce nesto da se dere na onog kontrolora:,,sta bre kakva karta nemoj sad da te unakazim ovde,da ti napravim scenu,ma sacu policiju da ti pozovem..."izasla je na sledecoj stanici i otisla peske dalje...
Dejan Ikarbus
Rukovalac građevinskom mehanizacijom

Pridružio se: Ned Feb 15, 2015 5:28 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Ned Jun 28, 2015 6:04 pm

:shock: postupak zene je jako bezobrazan... covek je fino pitao za kartu i dobio burnu reakciju bez razloga. To je za mene jako bezobrazno.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije