Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod severac » Sre Jul 29, 2015 12:06 pm

Isto s*anj, drugo pakovanje. :D

Ma volim ja tu snagu Liaza. :D
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Ned Avg 02, 2015 2:45 am

Danas je kolega isterao 958 na liniju 30,sam je insistirao da uzme zgloba,kasnije je napravio probleme Kolegi zbog poznatog problema sa ne propisnim parkiranjem na Medaku II.
Malobrojni putnici koji su se zatekli u Birčaninovoj za svaki slučaj su pitali da li je to 30-ca iako je autobus bio obeležen sa čak 4 table.

:D :) :lol: :P
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod profa_chb » Ned Avg 02, 2015 7:03 pm

Danas smo se Miloš i ja baš lepo ispričali sa jednom zaludnom gospođom koja je pošla na Adu. Baš joj je bilo krivo što je prvi polazak ADA linije tek u 9, jer je ujutru baš lepo na Adi. Kad sam joj rekao da neće niko da cima vozača zbog nje jedne da radi polazak od 7, rekla je da je od 5 do 11 najlepše za vožnju :lol: Onda sam je pitao koliko dugo je radila kao vozač, na šta se zbunila, i rekla da ima prijatelje vozače u GSP-u, pa kao otud zna :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Uto Avg 04, 2015 5:33 pm

-Došao je juče jedan stariji Gospodin kako bi dobio informaciju o našoj pravnoj službi a uz to je i malo gluv,Kolega koji je radio samnom nije hteo da komunicira jer ga je provalio da stalno dolazi da se nešto žali,ali uključio se u diskusiju jedan vozač,šaljivdžija,

,,Šta vam treba,,
,,Bio sam dugo u selu pa bih hteo da izvadim kartu,,
,,Nemamo mi ništa sa time,,
,,Pa kako,,
,,To je privatna firma,nemamo mi ništa sa time,mi vas samo vozimo,nemamo ništa sa plaćanjem,kao da prevozimo drva,isto je,,

hahahahahahahah
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Čet Avg 06, 2015 8:38 pm

Juče me je jedan Arivin genije zamalo oborio sa bajsa. Tri puta. Spuštao sam se od groblja ka Tošinom bunaru (25 - 30 na sat), i par puta me je obilazio toliko blizu, iako je imao slobodnu celu susednu traku. On stane, ja ga obiđem, pa opet. Naravno, ja vozim na metar od vozila ispred, on vozi na milimetar od mene, itd. Sve bi bilo ok da me na kraju nije obišao pred samu stanicu (jedna pre Tošinog bunara), dao desni i počeo da koči, tako da me je saterao uz ivičnjak. Usporim, krenem da ga obilazim, a on GENIJE ne stane u stanicu, već bez migavca krene da se vraća u traku! :twisted:

Dotični je gb 50147, čini mi se, u 15:50...
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Petar 535 » Čet Avg 06, 2015 10:32 pm

Nije bas ni to normalno sto je radio, ali tu postoji u biciklisticka staza pored?
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod profa_chb » Čet Avg 06, 2015 11:10 pm

Postoji, ali ne znam u kakvom je stanju, nisam dugo vozio tuda. Žurio sam, pa mi se nije cimalo sa preskakanjem ivičnjaka, obilaženjem pešaka i rupa, itd.
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Petar 535 » Čet Avg 06, 2015 11:15 pm

Ako se secam, nje los put, a i bas retko kad ima ljudi, kad kod sam vozio nije bilo nikog, samo picis. Ja izbegavam ulicom da vozim bas zbog takvih poput ovog.
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod avramovicsasa » Sub Avg 08, 2015 2:23 am

Posvađali su se danas u Birčaninovoj,vozač Arrive i LUI TRAVEL-a,Arrivinog je mrzelo da pomeri autobus koji je bio na pola stanice dok je ovaj ostao na sred Katićeve zaglavljen u dve trake,

,,Što ne pomeriš kada ti sviram,vidiš da ima mesta za još jednog,,
,,Uđi rikvercom pa stani,,-iako je to bilo ne moguće jer su druga kola stajala blizu,,
,,Juče sam ti ga pomerao,danas neću i nemoj da mi se obraćaš,,
,,Pa i neću,gluvom čoveku se i ne treba obraćati jer ne čuje,,

Jedva sam se uzdržao da ne prasnem u smeh jer su se raspravljali oko gluposti a ja moram da budem neutralan u celoj priči.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Sre Avg 12, 2015 3:51 am

Što su ljudi čudni,svi bi hteli hleba bez motike,došlo je do izbijanja požara u autobusu,svi putnici su blagovremeno izašli jedino je jedna žena ostala gutajući dim,vozač je nekoliko puta opomenuo da izađe našta je ona odgovorila da neće jer hoće da dobije odštetu,na kraju je izašla i bukvalno smetala vozačima dok su gasili požar.
Kada su vatrogasci pozvani,pitali su da li je potrebna hitna pomoć našta su oni odgovorili negativno. :D
Do dolaska vuče ona je ostala čekajući hitnu pomoć...... :P
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Pon Avg 17, 2015 1:33 am

Juče me je pozvala jedna žena,sva usplahirena i u strahu tražeći podatke o vozaču kako bi ga prijavila,po njenim rečima njena ćerka je bila zatočena u autobusu sa linije 42,nije joj vozač stao na željenu stanicu,vikao je i ponašao se kao manijak,kad god bi dete poželelo da izađe na narednoj stanici,vozač bi samo dodavao gas,dete se skupilo i sakrilo i uspelo da snimi video klip na kojem je zabeleženo vozačevo ponašanje.
Zatražio sam podatke o vozilu kako bi ga pronašli i pozvali vozača da vidimo u čemu je problem,zbog čega ne zaustavlja vozilo ali te podatke nije imala već je pretila da će mi poslati policiju,ja sam zatražio da stupi u kontakt sa ćerkom i da mi da podatke o autobusu i garažni broj jer nije isključena bila mogućnost otmice autobusa ili da je vozač prso sa nervima i doveo u opasnost putnike ali od takve vrste saradnje nije bilo ništa.
Uputio sam je na Centar ali ipak alarmirao Pogon Novi Beograd jer je tvrdila da je vozilo GSP Beograd kao i Direkciju zbog vozila LUI TRAVEL-a,niko nije primio bilo kakvu prijavu ali smo pozvali sve vozače a ja propratio sve polaske,ljudi su radili normalno i nisu imali pojma o bilo kakvom incidentu a policija nije došla na terminus. :shock:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Uto Avg 18, 2015 1:16 am

Nekim vozačima bi trebalo trajno zabraniti da se bave javnim prevozom putnika i osuditi ih najtežom kaznom ako se ikada približe automobilu jer su nenormalni ili bezobrazni ili čak izgubljeni a kao takvi opasni učesnici u saobraćaju,

Čekam danas kod Buvljaka autobus sa linije 60 kako bih otišao njime na posao,naišao je P02217,par putnika među kojima sam bio i ja spremali smo se da se približimo ivičnjaku,vozač je gledao u mene jer me poznaje pošto svakog ponedeljka idem tom linijom a neretko je više od 5 putnika u vozilu,čovek je dodao gas pored nas i nastavio put.
Dok sam se organizovao alternativnim prevozom da stignem do posla zakasnio sam 5 minuta na smenu.
Bez konsultacije sa Direkcijom isključio sam ga pravac i oduzeo mu pola ture jer oni sa svojim računarima nisu u mogućnosti da ustanove da li vozilo prima putnike na usputnim stanicama a u ovoj krizi je luksuz plaćati privatnike da se voze prazni na liniji.

:evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Uto Avg 18, 2015 12:01 pm

I te kako je izvodljivo pratiti da li je stao na stanicu, da li je otvorio vrata, itd. Ali, ne zanima ih da se gnjave sa time...
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod avramovicsasa » Pon Sep 14, 2015 4:31 pm

Image

-Putnici su juče bili nemogući tokom izmene režima saobraćaja na linijama 19,21,22,29,autobus sa slike je bio pristojno obeležen a i trebalo je uključiti zdravu logiku jer kada se pojavi autobus na liniji 29 na Slaviji,to može značiti samo da idu na Medaković.

Najčešće postavljena pitanja:

-Jel ovo 29 ili 29A ?
-Jel ide na Medaković ili bar do V.Ilića ?
-Jel ovo trolejbus ?
-Jel se vraćate na Studentski Trg ?
-Šta glumi ovaj autobus kada trolejbusi rade normalno ?
-Da li vozi 22 ?
-Jel ovo 29A.... aaaaa 29 onda može ?
,,Šta je sad ovo ?
,,Ko zna gde ide,možda je bolje na 31 donekle,,

Strašnooo :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Pon Sep 14, 2015 5:20 pm

Kada bi i GSP morao da poštuje odredbe DJP-a koje moraju da poštuju prviatnici, onda bi na vozilu bila istaknuta i destinacija, kao u normalnom svetu, zato sikter more!
profa_chb
Mašinski inženjer

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije